אני ממש...

שם ים

New member
אני ממש...

אוהבת להיות פה. אפילו שלבד. כי גיליתי שאפשר בעצם לחזק את עצמך גם כשאין אף אחד בסביבתך. גם כשלא טופחים לך על השכם. כי את התפיחה האמיתית אתה מעניק לעצמך. מאתמול אני חולה, ידעתי לקבל את החום מהסובבים אותי, אבל ידעתי גם להעניק לי אותו. לדוגמא, שיתפתי חברים לא וירטואלים, לא השארתי אותי לבד, וגם עשיתי למעני המון. סידרתי לי את החדר בצורה שונה, ותליתי את עץ התפוזים האופטימי שלי, ואת פיקאסו וקלוד מונה. ופינקתי אותי במליון ארוחות פיציות, שעשו לי טוב בנשמה. וראיתי סרט בטלויזיה. ותכף אני אצייר לי ציור, כי כבר יומיים מסתובבים לי בראש שני צבעים, שאני חייבת למרוח. כחול וזהב, וביחד זה יצא אממממממ. אני מתחילה לא לרצות רק לשבת ולבהות ולחשוב מחשבות אפורות, אע"פ שגם להם אני מקדישה מקום. אני אוהבת את כל הבתים שלי. ולחשוב שהרקע שלי דיי מחוסר בית, דיי קרקע לא יציבה. כנראה שהתחלתי לייצב לי קרקע משלי. אני ממש מתחילה להכיר אותי. ולאהוב את כל החלקים, גם הכואבים. ומבינה שכל המיכלול הוא שיוצר את הייחודיות, את ´שם ים´ ואת ´באשר תלכי..´ ---------------------------- שתהיה לכולם שבת מקסימית. שםים.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שם ים ../images/Emo13.gif

איזה יופי כתבת! אבל... את לא לבד כאן. גם אם אין מבקרים בבית בזמן האחרון, אנחנו פה, תמיד איתך, נמצאים כאן בשבילך ובשביל כל מי שמחפש פינה חמה ובטוחה. שמחים לשמוע על האור שמתחיל להתגלות לך...

my true colors

New member
איזה כיף לך..

ביום שהבנתי שאסור לי לפחד מכל הקיפודות שבתוכי, מרגע שהבנתי שרק אני מחליטה אם טוב לי איתם, וברגע ידעתי שהדממה והים הם בעצם אני, זה נראה לי היום הכמעט מאושר ביותר בחיי, אם לא הכי הכי .. כי אנחנו תמיד כמה אנשים באחד, ולפעמים יש סתירה בינהם, אי הבנות, ואנחנו מנסים להתנגד למה שבתוכנו. למה שאנחנו. וככל שאנחנו נותנים להרגשה שאנחנו זה אנחנו, ועדיף וכדאי שנאהב את עצמנו, ככל שאנחנו מכירים את עצמנו, ויודעים שהדרך להתקדמות היא רק להאמין בעצמנו, כך אנחנו עושים עוד צעד לאושר. את יכולה לעשות כל מה שאי פעם חלמת עליו, אולי לא באופן ההתחלתי של המחשבה, אולי לא תגיעי לאותו מקום, אבל את בהחלט יכולה למצוא את הדרך שלך, ושמחה שעושה. שלך, שני

שם ים

New member
עכשיו.

ישבתי לי וציירתי ציור. אצלי הציורים הם כמו עננים, מה שבא לך, אתה רואה בהם. ופיתאום ציירתי משו שההיתי בטוחה שהולך להרוס חי הכל, מין גוש חרא ורדרד. ואז הוספתי עליו תכלת במריחות פאנדה. והבטן פתאום כאבה לי בטירוף. הסתכלתי על הגוש חרא, ולתדהמתי גיליתי עוד אסוסיאציה בולטת במיוחד של ההתעללות המינית האיכסה שלי. עזבתי את הציור. אני יודעת שהוא לא גמור, אך הוא סחט לי את כל הכוחות, אז אני הולכת לישון. תודה על ההקשבה לי. שם ים.

my true colors

New member
היי מתוקה.. סליחה על התגובה המוקדמת

אבל מאוחרת שלי.. אני בקושי כותבת כבר בפורומים, אז גם לא מסתכלת הרבה.. לפעמים אני לוקחת את הדף נייר, שמה לי צלילים אהובים בטלוויזיה, או במחשב, או אפילו מביאה את הקומפקט דיסק שלי, ופשוט מקשקשת.. ממש מקשקשת, לא רושמת מילה, אלא מעבירה על הדף אץ העט, עם הרבה קווים, ועיגולים, כמו שאני עושה לפעמים כשאני בטלפון עם מישהו, ומשום מה זה מרגיע אותי. אני לא כותבת שאני מרגישה עומס עליי. אני מרגישה שהכתיבה שלי צריכה חופשית, ואם יש משהו חשוב, אז אני נלחמת כמה פעמים, אבל לא בצורה שתעיק עליי. מוזר, שאת הדברים הכי טובים שלי ושהכי קל לי לכתוב, זה בלילה. גם לא משנה מה אני כותבת. לפעמים כל מה שרוצה זה לכתוב. אולי השקט של הלילה, אולי ההרגשה שבכל זאת אני לא לבד - זה קצת לא נקלט לי במשך היום- ואז כל הרע שאני מרגישה, כל הקושי, פשוט מצליחים לזרום ממני.. לאט לאט.. מקווה שעבר לך הקושי.. כלומר הציור.. הרי הוא מרגיע אותך.. מקווה שישנת טוב.. אני.

שם ים, אהבתי כל מילה ומילה שכתבת.

כל מילה נכונה. ואמת. המילים שלך יכולות להזכיר ולהביא תקווה לאנשים ברגעים קשים. כך ממש. לחבר חזרה את האנשים לכור האמיתי של הכוח שהוא בעצם בתוכם/נו. בזמנים האלה אנשים יותר מכל זקוקים לאור הזה. להאיר להם את עצמם בפנים. אם תרשי לי, אני אשמור את ההודעה שלך ואתן אותה כמתנה יקרה לחברים קרובים ולמי שיהיה זקוק לקרני האור האלה. החלמה מהירה, מי יתן ויהיו לך הרבה רגעים טובים ככל האפשר, שלך דליה.

למעלה