אני מניאק

xflil

New member
אני מניאק

גבירותי ורבותי, אני רוצה לשיר לכם שיר עלי, שיר עליכם, שיר על עם שלם שחי בתחושה המוזרה שהכל מגיע לו, התחושה המיוחדת הזאת שיש לנו בתוך הלב הפטולוגי שלנו, אולי ליד הלב, אולי בסביבות הריאות, אולי בכליות, אולי אפילו אפילו באיזור שקית האשכים... אנחנו לא יודעים בדיוק... אני סתם מכור ממוצע, שגר במבצר אני אוכל ונושם, וחי בבועה, אוהב ספורט, אר טי אל, וסרטי פעולה, יש לי אישה ילדים, וסובארו כחולה, אוכל גרעינים ויורק לריצפה, מגרד בביצים ונרדם בספה... אבל לפעמים זה בכלל לא מספק אותי! לא לא! לא לא! אה אה! אני חייב לצאת להרגיז, לעצבן אנשים! כן כן! כן כן! כן כן כן כן כן! אני עוקף ממימין, ולא מאותת! תגידי מי הבן זונה שהעביר אותך טסט?!! אני מניאק! אני חרא! אני מניאק! אני פרש! אני חרא! אני מניאק! אני חרא! אני פרש! אני מפליץ במקרה כשאני בתוך מעלית, ולפעמים תוקע גרפסים בארוחה משפחתית! אני מניאק! אני חרא! אני מניאק! אני פרש! אני מניאק! אני מניאק! אני חרא! אני פרש! אני חונה במקומות ששמורים לנכים! יש להם וולוו אז מה הם בוכים?!!!! אני מניאק! אני חרא! אני מניאק! אני פרש! אני חרא! אני מניאק! אני חרא! אני פרש! אולי רק אני את האור לא רואה, איני מעריך את הטוב והיפה, אולי הם צודקים ואיולו אני הטועה, להההההה!!! אני מניאק! אני חרא! אני מניאק! אני פרש! אני חרא! אני מניאק! אני קקה! אני פרש! אתם יודעים מה אני הולך לעשות?! אני הולך לקנות לעצמי BMW 89 שחורה, מושבי עור, חמסה על הדשבורד, פרסה על הטמבון, מנורה סגולה מתחת לגלגלים, וסמל של שתי שפנים מזדיינים בתחת על הגריל! כןןן! אני הולך לנסוע ב- BMW שלי, לשמוע מוזיקה עמצבנת על התדר של 300000 דציבלים, לעשן פקאט של קנט ארוך, ולהגיע ככה עד טורקיה! ובטורקיה אני הולך לקרוע את הקזינו! לצעוק בקול רם על מוכרים בחנויות! הולך לגנוב מבתי מלון דברים שאני לא צריך!אני הולך לאכול כמו חזיר, ואני הולך לנגב את הפה עם דגל ישראל! ואף אחד לא יגיד לי כלום! אתם יודעים למה? כי אנחנו עם נבחר! זה למה, שלוש מילים! עם-נב-חר! אמריקה אירופה אסיה! הם יכולים לנפנף בתרבות שלהם כמה שהם רוצים! יכולים לדבר בנימוס על קונצרטים, ותאטרון, אקולוגיה, ולשום ואחווה לעולם! וזה לא ישנה כלום! כי אנחנו עם נבחר, הבנתם?! טרומפלדור לא מת! הוא רק נח! וברגע שימצא תרופה שתצמיח לו יד! אנחנו ניקח אותו! הוא יהיה מזה מעוצבן עליהם! יודעים למה?! ניסיתם פעם למות בשביל המדינה שלכם?! אז אם הצלחתם! אז אתם בטח מסתכלים היום ושואלים את עצמכם, בשביל זה?! בשביל המדינה הזאת?! זה כמה שטרומפלדור יהיה מעוצבן! אני הולך לקחת את טרומפלדור ואת בן גוריון ואת הרצל ואת ירון זהבי!! בארגז בירות! ואנחנו ניסע ביחד ל-בונא את יודע שאתה באמת חרא? שתוק ותמשיך לשיר, חומד... אני מניאק אני חרא אני מניאק אני פרש אני חרא אני מניאק אני חרא אני פרש.... אוווווווו

מתן..... אתה מפחיד אותי

מיום ליום לא נורא גם אני אותך מאיפה השיר הזה? טוב... לא אהבתי אבל המסר שבו נקלט

keren4u

New member
ואווו!!!

תשמע, אני חדשה בפורום הזה וכדאי שתרגע..... אני לא מבינה מה קורה לאנשים בימינו?!?!?!?!?!?!?

למעלה