אני מניחה

מורני !

New member
אני מניחה

שמפעם לפעם גם שכמותי נכנסות לכאן... ובקול מיואש צועקת "הלכתי לאיבוד". אז זהו. אולי כדאי שאתחיל מההתחלה .. הסבירו לי שבלוג זה מעין יומן ברשת. הרעיון ממש מצא חן בעניי. ואז ניתקלתי בהסבר בקישורים של פורום סיפורים על איך בונים בלוג של אחד, אריאל (תודה רבה גם לו וגם לרותי). אז ניגשתי למלאכה. ניראהל י לא מסובך מידיי בהתחשב בזה שהידע שלי באנגלית שואף לאפס. אבל הסתדרתי. נרשמתי, בחרתי בלוג, כתבתי קצת. ונתקעתי. זה ניראה לי כחול מידי, מסובך מידי. וגם יש לי שם טעות כתיב שאין לי מושג איך לשנות. מישהו יכול להושיע?
תודה מראש

מורני !

New member
אויש איזה חוסר נימוס

שלום, אני מורן, אני רוצה לבנות בלוג. (השורה הזו הייתה חסרה)

איה@

New member
אהלן מורני - ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני שמחה לראות אותך כאן
ועוד יותר שמחה שהחלטת לפתוח בלוג משלך. עכשיו - אפוא נרשמת? לא נתת לנו את הקישור. מה הכוונה כחול מדי? הצבע? תראי - זה ממש לא מסובך. ואם קשה לך באנגלית, למה שלא תפתחי בישרא בלוג או בבלוגלי? זה גם בעברית, וגם יש שם חברה´ נחמדים שתומכים ועוזרים. ובכל מקרה - תחזרי עם שאלות ספצפיות, תתני את הכתובת, ואולי גם תעלי צילום מסך - כדי שנוכל לעזור יותר. אגב - לא מצאתי "בסיפורים" את הקישור להסבר של אריאל, אפוא זה?? אבל כאן אצלנו בקישורים יש עוד הסברים שיוכלו לתרום לך. מצפה לראות אותך כאן הרבה
ומחכה כבר לקרוא אותך! בהצלחה!
איה.

מורני !

New member
איה ../images/Emo24.gif

אז ככה, יש לינק לקישורים של רותי שם מצאתי את ההסבר של אריאל, מעבר לזה התחלתי מההתחלה הפעם בעברית עם הלינק שנתת לי. אז אני אתחיל קצת ואז אתן לינק.. יש המלצות או דברים שאני צריכה לדעת? (להתחלה...)
יום מקסים

מורני !

New member
עוד שאלה

התחלתי לכתוב ומתחת לקטע היה רשום לי "העתק קטע ל-Clipboard בשמירה" סימנתי אותו ואז אחרי זה ראיתי שכל מה שרשמתי לא התעדכן. יש אפשרות למצוא את זה? ומה זה ?Clipboard

היריב

New member
הלינק המדויק הוא זה

שמופיע פה למטה (בלי הנקודה בסוף הכתובת). ואגב, מורני, הקטעים בבלוג מופיעים בסדר יורד, כך שהקטע האחרון שכתבת מופיע ראשון. את תאבדי את הצפון אם תנסי לכתוב את הבלוג שלך בסדר הפוך.

היריב

New member
clipboard הוא לוח, זה האיזור אליו

מועתקים כל הדברים שעושים להם "העתק" ומשם מגיעים כל הדברים ב"הדבק". הרעיון פה היה להעתיק לשם את הטקסט שכתבת למקרה שלא מתבצעת שמירה. לפי מה שאת אומרת, דווקא בגלל שסימנת - לא התבצעה שמירה. הפתרון המיידי הוא לא לסמן את זה בשמירה. אבל אני מבקש לדעת עם איזה דפדפן את עובדת (אינטרנט אקספלורר) ועם איזו גירסה (זה מופיע בתפריט "עזרה" באופציה "אודות").

מורני !

New member
אמממ

כלומר כל מה שהעתקתי לשם לא נשמר? אררר באסה. גירסה 5.5 אומר לך משהו? תודה על התשובות....

מורני !

New member
עוד שאלה...

משום מה אני לא מצליחה להכניס תמונות או קישורים לבלוג.. כשאני רושמת אני הוספה הוספת תמונה וכשאני צופה בזה התמונה לא מופיעה. למישהו יש רעיון? שבוע טוב.. ותודה

היריב

New member
עד כמה שאני יודע זה עובד

שימי לב אם קיבלת הודעת שגיאה במהלך ההוספה. יופיעו רק קבצי gif ו-jpg שקטנים מ-50k. חוץ מזה, אסור למחוק את הקוד שמתווסף לטקסט שלך לאחר שהוספת תמונה, אחרת התמונה פשוט לא תופיע.

מורני !

New member
זהו... שלא הופיע שום קוד

אבל אולי התמונה מעל 50k לא בדקתי.. תודה על התשובה.

למעלה