אני מניח את הראיון פה למי שלא ראה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אני מניח את הראיון פה למי שלא ראה

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5391384,00.html#autoplay

אין לי ממש דיעה על זה...אני די עסוק בהתמודדות עם דברים שקורים או לא זזים אצלי...יצאתי פחות או יותר מהמשבר שהייתי...

עכשיו יש להתמודד לקבל בורות של אחרים עיכובים וכל מיני ...בתקווה לטוב.
אני גם עצוב מדריכת השיקום שליוותה אותי כשנה וחצי ..נפרדת ממני , קשה...היה קשר מעולה ...

בכל מקרה תכתבו מה אתם חושבים על הראיון אין לי ממש ריכוז להתעמק בו כעת.

qrstuvw

New member
מה עם לנקות את הפורום מהזבל של יובל בניקים השונים?

yuval144233

New member
יאללה לכי על זה. ראיון עבודה בתפוז לא כזה קשה לעבור

אבל אני פה
תשרפו אותי שוב, ואחזור חזק יותר
מהיר יותר
לא מתרסק
כמעט אף פעם

RBH

MindfullEye

New member
ראיתי אותו בדיוק אתמול

וזה הגיע אלי בתקופה די קשה אחרי שנתיים של יציבות (הקושי הוא אובייקטיבי כי עברתי לעיר אחרת והתחלתי שם לימודים אקדמאיים די עמוסים). עד שראיתי את הראיון הזה חייתי כמה ימים בתחושה המזעזעת של "אני באמת נכה לכל החיים, ולא באמת הבראתי כמו שחשבתי. הראיון נתן לי פרופורציות. כל פיסה כזו של אנשים אחרים ממש מרגיעה אותי, ואפילו קצת משמחת בכל הכאוס.
&nbsp
תרמתי לקמפיין שלה ובאמממתתת שמאחל לכל מי שיש לו את התווית הזו, לטוב ולרע, קצת פרודוקטיביות ויצירתיות כמו שיש לה עכשיו.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
יפה מאוד

קורה שיש תקופות עמוסות יש יותר לחץ....לפעמים אכן קצת איפוס קטן ממשהו מתיישרים...בהצלחה שיהיה גם במעבר בעיקר בלימודים...אתה עוד גם תהיה חומר טוב לכתבה של הצלחה:)

MindfullEye

New member
תודה רבה על החיזוק

נחמד מצידך.
&nbsp
בנתיים החלטתי לחפש טיפול. יש משהו מנחם בלחזור 'לפה' (להבנה שההפרעה הזו עדיין חלק ממך ולא נעלמת). כי זה כאילו מסביר לך את ההתנהגויות שלך, אחרי שכבר שכחת שאתה "כזה" ואתה מנסה להבין, כמו הסביבה שלך, למה פתאום אתה מתעלם לחלוטין מבנאדם אחד, או מאדיר בנאדם אחר.
ולמה אתה מקבל קצבה מהמדינה לכל החיים, למרות שחשבת לוותר עליה כי אתה כבר בריא.
&nbsp
ככה זה, אה?
&nbsp
שיהיה אחלה שבוע - מלא בעשייה במידה הנכונה, וקצת גשם למי שאוהב.

למעלה