אני מניח שכל הערפדים ומחרחרי המלחמה

אני מניח שכל הערפדים ומחרחרי המלחמה

שמחים היום. היה להם הרבה דם לראות בטלויזיה .

אשרת

New member
יש לי שאלה אליך

משום שאתה נגד הלחימה של צה"ל שם. אני משערת שאתה הקשבת לדברי החיזבללה לגבי הירי לכיוון בתי הזיקוק. במידה וחס וחלילה זה יקרה, מעבר לעובדה שכנראה הקריות יהיו קצת בשמים, מה לדעתך אחרי כן צריך לעשות? אתה חושב שצריך לשבת בשקט עד שזה יקרה?

מ10

New member
לא רק שאתה עילג אלא גם טיפש

הוכח שה"התכנסוית" מובילות לעוד טרור אבל להסביר לך זה יקח שעות הוכח שה"התכנסויות" מווילות ךאוד טרור עול לאשביר לכה זא יכח שאות

את המפעלים הכימיים צריך לסגור

בלי קשר למצב הנוכחי , מצידי שיהרסו אותם עד יסוד. אל דאגה כבר דאגו לכך שלא יקרה אסון אקולוגי מהמפעלים השטניים הללו. הם קיבלו הוראה למנוע את הסכנה . לא כולם טיפשים כמו הגנרלים שלנו . אני מקווה שברור לך ששיחרור השבויים כבר לא בא בחשבון לאחר התגובה של צה"ל .

אשרת

New member
באמת?

האם המפעלים הכימיים הטמינו את כל המכולות עם החומרים המסוכנים מתחת לאדמה? אני בספק גדול אני יכולה לומר לך, שגם ללא התקפה של צה"ל, החטופים לא היו משוחררים. את קיני הטרור מלבנון, במיודח אחרי היציאה שלנו משם, צריך לנקות.

את אומרת דברים ללא סימוכין

היו כבר עיסקאות עם נסראללה בעבר . את קיני הטרור בלבנון צה"ל לא יכול לנקות אף פעם זה הוכח בעבר . המפעלים הקטינו מלאים אין צורך לקבור באדמה. היה אסון ממפעל דומה בהודו. בלי מלחמה נהרגו שם יותר מ 20,000 איש כאשר ענן כימי התפשט לעיר הסמוכה למפעל .

אשרת

New member
אני אומרת דברים ללא סימוכין?

נראה לי שהשחורר שבויים ההדדי הזה רק מעודד אותם לחטוף עוד ועוד. אני חושבת שבסופו של דבר כן יהיה מו"מ על חילופי שבויים, אבל זה יהיה אחרי שנאסרללה יחטוף. הוא לא ממש ציפה לזה. ואת המשפט השני שלך מהסוף, לא הבנתי, מצטערת.

הרי היה ידוע שנסראלה רוצה לחטוף

חיילים , למרות זאת נתנו לו להיות על הגדר ולמרות זאת הפטרולים של צה"ל היו על הגדר עם כלים רכים שאיפשרו את החטיפה . מחדל של גנרלים שהם מנסים לכסות עם מלחמה מיותרת . צה"ל לא יכול לנקות שום קיני טרור , 18 שנה צה"ל היה בלבנון אם כך לא היו צריכים להיות טרוריסטים בלבנון היום . התוצאה הייתה שבמקום עראפאת קיבלנו את נסראללה . פתרון הבעיה בלבנון מונח בסוריה , אבל בגלל שישראל לא רוצה לוותר על הגולן ולהשיג שקט גם בלבנון. יש לנו אשליה של שקט בגולן כי כל הרעש נעשה מלבנון .

gershon17

New member
אתה לא ההוא

שהתעקש מרות שהיטלר לא היה צמחוני מסיבות מוסריות, אלא מסיבות בריאותיות? כן, כמדומני זה בהחלט היית אתה. אתה משוגע על כל הראש. עכשיו באת להציק גם פה? בהצלחה. היטלר, אגב, היה צמחוני מסיבות מוסריות...

gershon17

New member
אין לי זמן

אני בדרך לארוז לחברה שלי מזוודה קטנה שיהיה לה בכלא - היא רוצה שלושה ילדים.

טשאפק

New member
זו היתה פוזה

היטלר נמנע מעישון ומאכילת בשר מסיבות בריאותיות. ובהמשך העטה על זה מסיכות אידאולוגיות, כביכול מדובר באורח חיים טהור יותר. הוא מעולם לא טען שיש עוול מוסרי בהריגת בעלי חיים. כך לפחות על-פי הביוגרפיה שכתב עליו יואכים פאסט, שנחשבת עבודה רצינית.

gershon17

New member
העניין הוא שזה בכלל לא משנה

גם אם היטלר דאג לא לפגוע בזבוב, ותמיד תמיד היה מעביר זקנות את הכביש - הוא עדיין אחראי לרציחתם של 6 מיליון יהודים ולמלחמת עולם שגרמה לעשרות מיליוני חיילים למות. כמדומני נושא הצמחונות שלו מעניין בערך כמו נושא הצמחונות שלי.

למעלה