אני מניח שתגידו "בוקר טוב עוגי"

• פותח הנושא ugi
  • פורסם בתאריך

ugi

New member
אני מניח שתגידו "בוקר טוב עוגי"

או "מה התעוררת" וכו´... אז נכון, רק עכשיו נחתתי בפורומכם, בעקבות הזמנה חמה מהצפניה לגבי שאקירתי. עיינתי במה שהיה לכם להגיד, ועכשיו תורי: השיר החדש הוא לא משהו (גם לא אסון, אבל ממש לא משהו). לשאקירה יש 2 אלבומים קודמים מעולים בספרדית: הראשון - Pies Descalzos המכיל את הלהיט המרענן Estoy Aqui, והשני - Donde estan los ladrones? (איפה הגנבים?) שמכיל להיטים אינספור - פשוט אוצר (במיוחד inevitable). בנוסף יש לה דיסק MTV Unplugged משובח לא פחות, אשר ברובו מכיל שירים של הדיסק השני - גירסאות ה- LIVE שם מצויינות, לפעמים יותר מהמקור! שאקירה היא האלאניס מוריסט של דרום אמריקה. היא בת לאמא קולומביאנית ואבא לבנוני. היא אכן כבת 24, ויוצאת עם הבן של נשיא ארגנטינה (לא כבוד גדול). היא גם הובילה את הקמפיין של קלווין קליין בדרום אמריקה, וכן את של פפסי (איכס - מה קורה לשאקירה ובריטני עם הפפסי הדוחים האלה???). שאקירה זכתה בגראמי מס´ פעמים בקטגוריות מוסיקה לטינית וכו´. כעת, כשהיא מנסה לפרוץ לשוק האמריקאי (Laundry Service)... לא יודע... קצת חבל. מה היה לך רע אהובתי? ספרדית היא הספה השלישית הכי מדוברת בעולם? מה את צריכה אנגלית? השיר עם הערבית שהזכרתם הוא Ojos Asi (עיניים כאלה) - שיר מצויין שמופיע לעיתים בויוה. במקור ד"א שיערה כהה, והיא היתה נוטה לעשות גוונים אדומים. מה זה הבלונד הזה? מהר לעשות כביסה! וזהו. מת עלייך שאקירה. מצטער שייגעתי אתכם.
עוגי

סוף סוף

מישהו שלא חושב ששקירה היא איזה בריטני ספירס חדשה. באמת הגיע הזמן שמישהו יזכיר את Donde estan los ladrones? שהוא באמת דיסק מעולה (אנ כרגע מכורה לTU) אבל אני מתעבת את OJOS ASI
לא סובלת את השיר הזה. האנפלאג שלה גם נורא נחמד. והלונד, הבלונד מזעזע!!! שתחזור לפסים האדומים, יותר יפה.

ugi

New member
אנג´ל יפתי

(אני שלך ואת שלי?) [הייתי צריך לדעת שאוכל לסמוך עלייך!] גם אני לא סבלתי פעם את OJOS ASI, אך למדתי לאהוב אותו. TU אכן מדהים, ואם יורשה לי לצטט את הפזמון שלו: porque eres tu mi sol la fe con que vivo la potencia de mi voz los pies con que camino eres to, amor mis ganas de reir el adios que no podre decir porque nunca podre vivir sin ti ובתרגום חופשי - כי אתה השמש שלי, האמונה שאני חי(ה) איתה, העוצמה שבקול שלי, הרגליים איתן אני הולך(ת). אתה, אהוב, החשק שלי לחייך, ה"להתראות" שלא אוכל להגיד, כי לעולם לא אוכל לחיות בלעדייך. לדעתי מילים יפות. אני מקווה שיום אחד גם לי יהיה למי להגיד את המילים האלה.
עוגי

עכשיו בא לי לשמוע את השיר ../images/Emo6.gif

מה שמצחיק זה שהיה לי את הדיסק כמעט שנה וחצי לפני שבאמת שמעתי אותו... כשהייתי בארגנטינה התאהבתי בSI TE VAS וזאת שהתארחתי אצלה קנתה לי את הדיסק וכל הזמן שמעתי רק שיר אחד.. עד שהחלטתי לשמוע את כל הדיסק וגיליתי שהוא מדהים. ~אמילי~

ugi

New member
שיר ענק

Si te vas, si te vas, si te marchas mi cielo se hare gris si te vas, si te vas, ya no tienes que venir por mi si te vas, si te vas, y me cambias por esa bruja, pedazo de cuero no vuelvas nunca mas que no estare aqui פיצוץ של שיר
עוגי

איזה כיף

סוף סוף מישהו שמכיר. נקודת אור בחיי (טוב שלא הגזמתי חיחי) ~אמילי~

ugi

New member
את הנשמה הלטינית התאומה שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עוגי

למעלה