אני מנסה,,, אולי גם אמצא,,,

מורינה

New member
אני מנסה,,, אולי גם אמצא,,,

שלום. הבן שלי, חייל בשרות סדיר, לקוי למידה, ועובר קורס. לאחר מבדקים שעשה טרם כניסתו לקורס, קיבל "רטלין". השתמש בכולם והיגיע להישיגים יפים. היום, יום שישי, בא לשישבת הביתה עם הבשורה שאין לו יותר כדורים, וביום ראשון חוזר לקורס בבסיס, שם אין אפשרות להשיג כאילה. השבוע זה השבוע האחרון של הקורס כל הלחץ המבחנים.... והוא בלי הכדורים!!! היש מישהו בינכם שיש ברשותו רטלין 10 מ"ג???? נוכל להחזיר מיד בסיום הקורס, כשיתפנה ללכת למרפאה ולקבל מרשם חדש. נשמח מאד לקבל מסרים. תודה ושבת שלום. אמא של חייל

Diana M

New member
בקשה מוזרה מאוד ולא חוקית לחלוטין

ריטלין היא תרופה הניתנת במרשם בלבד. אין לקחת בהשאלה תרופות ובטח לא תרופה שלא ניתן להשיג ללא מרשם רופא. אם בנך מקבל באופן קבוע ריטלין, יש בידכם מרשם שניתן על ידי רופא, אין שום בעיה למצוא בית מרקחת תורן ולקבל את התרופה. בהצלחה לבנך בסיום הקורס. דיאנה

מורינה

New member
יש לנו מרשם

אך מכייון שהמרשם שבידו של בני הוא מלפני חודשיים, אינו בתוקף. הוא כמובן יצטרך לחדשו במרפאה חיצונית בה ניבדק, ולא בבסיסו. פנייתי אליכם הייתה בגלל קוצר בזמן, ובגלל שמחר, יום א', הוא חוזר לבסיסו, לשבוע אחרון ומסכם של הקורס. מעולם לא טופל בני ברטלין, אלא בתקופה זו של הקורס בצבא. מה שגרם לו להצליח ולהיות מרוכז וקשוב. אם בכל זאת יוכל מישהו "להשאיל" כדורים כאילו - נודה לו מאד. תודה רבה ושבת שלום

ריטאלין ונשק - סכנה מיידית.

בעקבות שאלתה של אמו של החייל אשאל גם אני - חייל שמשתמש בריטאלין........מותר בכלל לתת לו נשק?

מורינה

New member
במהלך הקורס ....

בזמן הקורס אין לחיילים נשקים (גם לאילה שאינם לוקחים רטלין)!!!!! תודה ושבוע טוב לכולם עזרתם לי מאד (??!!)

למעלה