אני מנסה להחזיר אותכם למציאות ????

אני מנסה להחזיר אותכם למציאות ????

כן ,אני מנסה להחזיר אותכם למציאות שיהיה מצעד ,שהיו בריאים , שהאבו אחד השני , שאשמרו על החוק אבל ריבונו של העולם תפתחו עיניכם מה הולך בעולם . הבאתי דוגמה שצריך לזעזע אותכם כלום אדישים אין תגובה , למצעד , במה שכתב המנהל בני זכה לתגובה של 10 קילומטר ,הודעה של עלית ב% גבוהים של הקיצונים ימנים ,שהם פרו נאצים "יוק" חברים תחזרו למצאיות הסכנה לידנו אני מבטיח זלא יזוב הפורום להפך כאדם שלומד ומתאמן אומנות לחימה איני נכנע המשיך כסאמוראי להלחם אני מאחל לכם ימים יותר טובים יד לזכר חיילי ,אני חושב היהודים שנספו במלחמת עולם הראשונה בבלגיה זה אומר הכול סבא אריה שלכם סבא אריה

schlomitsmile

Member
מנהל
אכן מזעזע מה תגובת רשויות החוק בבלגיה, והכוחות הדמוקראטיים לכל ההתעוררות הניאו-נאצית שם?

אנשה להסביר

שלום לך שלומית בלגיה היא מיוחדת במינה לגבי כול המיעותים ,החוקה שלה היא מאוד ליברלית מי שלא למד ההיסטוריה בלגית קשה לו לתפוס המנטליות בלגית לפי מה שאני קורה יש התנגדות מצד האנטי נאצים לא רק בבלגיה הלה בכול אירופה שנקרא " המחתרת אנטי נאצית " כך אני מתרגם , לצערי הם פועלים לפי חוק ועל פי החוק חופש זכות דיבור וכול הבלאבלא שמסביב . קראתי מאמר של ראש מועצה קרוב מאוד מעיר הבירה בריסל . על פי חוק אינני יכול להסור התארגנות וגם הפגנות נאו נצאית כול עוד זה באישור המשטרה , לפי התרשמותי ולמרות עלית הפרו נאצים הם לא יצליחו בתנאי שהממשלה הפדרלית תשפר הכלכלה ,הבטלה וכול השאר קבלי הטוב שבעולם אוס סבא אריה

schlomitsmile

Member
מנהל
מה שאתה מתאר, מזכיר באופן מבהיל את רפובליקת ויימאר... אף אחד שם לא מתעורר ומציע לשנות את החוק? לא ברור להם שגם לדמוקראטיה יש זכות להגנה עצמית? תודה לך על האיחולים, גם לך כל הטוב שבעולם ../images/Emo13.gif

זה בידיוק אותה הסיפור של 1930

באופן כללי בלבי חשבתי כך ריבונו של העולם אנחנו כאן מתוכחים על מצעד או הקרנבל ולא רואים הסכנה שמתקרבת שוב מי הנאו נצאים , אפשר לחשוב שכולנו בתיענה מכניסים הראש בחול ""אני לא שמעתי כלול "" כול טוב לך סבא אריה

schlomitsmile

Member
מנהל
הרבה דברים חשובים קורים בו-זמנית להתייחס לאחד מהם, אינו אומר שאנחנו בת-יענה לגבי האחרים. יש להתייחס לכולם, ולעניין מה שקורה בבלגיה- האם ידוע לך אם מישהו שם מדבר על שינוי החוק, כך שגורמים אלימים ואנטי-דמוקראטיים יהיו אסורים?

כרגע דיברתי עם "פטריק" במסנג'ר

ושאלתי אותו על המצב . תשובתו : בלגיה על חבית ט.נ.ט. לא חסר הרבה כידי להדליק הפטיל . לגבי שינוי החוק ,יש מחשבות וזהו. הרבה רוח הוא גם אמר לי שהעיניין הוא לא פשוט ,וזה אני יודע זה שינוי בחופש הדיבור ושאר הדברים . לגבי בת-יענה הכוונה שלי שאנו מתוכחים על משהוא יום יומי כאשר הסכנה הגדולה ביותר מי על ראשינו כלומר עליה של הנאו נאצים באירופה כולי תקווה שבחלונות הגבהות הם אינם הדישים ויודעים להכיך את המצב בצורה נכונה קבלי הטוב שבעולם בנתיים אני מאוד שמח לדון איתך בפורום שלנו סבא אירה

schlomitsmile

Member
מנהל
נקוה שיחשבו מהר... כי הרעים לא חושבים, הם עושים. שיהיה לך יום טוב ../images/Emo140.gif

תראה סבא אריה כמה שזה עצוב

האנדרטה הזו של חיילים יהודים שנלחמו לשלום בלגיה במלחמת העולם הראשונה, והקריבו את חיהם כדי להציל חיים של יהודים ולא יהודים בבלגיה, ובסופו של דבר האנדרטה חוללה על ידי צלב קרס. זה מדאיג ומקומם כאחד! אשתו של אח של סבא שלי, היא במקור מבלגיה, בפרוץ מלחמת העולם השניה היא היתה תינוקת, ולאימא שלה לא היתה בררה אלא לשלוח אותה למשפחה אומנת מבלגיה. האחים האחרים שלה הוחזקו במנזר, אבל ברגע שהתחילו הלשנות, המנזר החזיר את הילדים לבתים, אבל לחלק מהילדים לא היה לאן לחזור, והם נשלחו למחנות ההשמדה.......
.

שלום לך ענת

לצערי זה אמת רוב היו הלשנות ,זה מה שאמר לי אבי ז"ל עם התעודת מזויפות יכולנו לעבור המלחמה בשלום הם היו כול כך אמיתיות אפילו הגסטאפו לא הימינו שזה היה מזויף והוא לא היהודי כי הוא דיבר השפה הולדית כול כל נכון ועם מפתה מאנוורפן אני אמשיך לחכור בהזה מידה השתתפו יהודים בלגים במלחמת עולם הראשונה שוב אני מסכיר לך הזה תגובה פושרת קבלי הטוב שבעולם אוס סבא אריה

למעלה