אני מנסה להשיג את הדיוידי של זפלין-

weird dust

New member
לא בסדר ככה ../images/Emo13.gif

איך נחיה את הפורום אם כל אחד יסתדר לבד
חחח... סתם בצחוק. אני זוכר שהאלבום יצא לפני כמה שנים How the West Was Won, בדיוק התחלתי להתעניין בתקליטים (השחורים) ואז הלכתי לחפש בחיפה באוזן השלישית תקליטים וראיתי בענק על המדף את הדיסק ודווקא ממש רציתי לקנות אותו אבל לצערי לא התאפשר (אז עוד ההיתי צעיר ובלי הרבה כסף ככה שגם על תקליטים יותר נדירים ויתרתי - עד היום אני מתחרט על 3
). כיום יש לי את התקליט של The Song Remains the Same שמצאתי במקרה וקניתי אותו כחלק מערימת תקליטים במשקל. אלבום מוצלח לדעתי אבל לא יצא לי לראות את הDVD לצערי.

זונגית

New member
אם אתה בודק את החשבון באופן קבוע

או שההורים שלך בודקים אז אתה יכול להזמין מהאינטרנט, למרות שלא מומלץ. אני כמעט עשיתי את זה, המחיר ממש מפתה
אני בכל אופן מתרגשת ברמות קמתי בשש ורבע ואני מתחילה ללמוד בתשע אז חשבתי לצאת עכשיו ולקנות אותו, אבל החנות בטח סגורה. אז אני כותהת כאן. באמת שאין לי מושג איך אני מחכה על 14:00..

weird dust

New member
נו אז איך ההופעה?

מהאינטרנט לא כזה סיפור להזמין דברים השאלה מאיפה, יש אתרים עם ביקורות טובות והם אמינים (יש כאלה חנויות שאני אפילו קונה בהן באופן רגיל ויש להם גם שלוחה אלקטרונית). ונחזור לכותרת, איך ההופעה? שווה את הכסף? איך המארז מגניב ומפנק? באיזה חנות קנית?

זונגית

New member
מ-ד-ה-י-ם

ואת זה אני אומרת משעה אחת של צפיה. החלטתי שאני פורסת את ההופעה על כל השבוע כדי שיתהייה לי סיבה לחיות. לא ראיתי אף הופעה אחרת שלהם אי פעם אבל זאת בהחלט הייתה מצויינת! מהביצועים זכורים לי דייז אנד קונפיוזד שהיה פשוט מדהים! וגם מובי דיק- בשיר הזה נשברתי והתחלתי לקפוץ כמו מפגרת בסלון. וכמובן שיש עוד המון! והמארז מפנק ומגניב, כל הזמן כשמעמם לי אני פותחת אותו רק כדי לקלוט את הדבר המגניב הזה שהם עשו עם הדיסקים (התמונה היא של מדבר ועל הדיסקים מודפס כאילו ההמשך לתמונה, בקיצור מגניב.) קניתי את זה במרום בכפ"ס. ובקיצור, שווה את הכסף ועוד איך! מצטערת שאני לא מפרטת יותר אבל אמא שלי שברה את הברך היום באמצע הטיול ויש לי מבחן בתולדות המוזיקה מחר על ויולדי כך שהמחשבות לשלי דיי נודדות למקומות אחרים.

weird dust

New member
העיקר שזה נשמע ונראה טוב ../images/Emo13.gif

אני במקרה היום ראיתי את האריזה באחת מחנויות המוזיקה ודווקא חשבתי על השרשור הזה. דווקא ויולדי המקסימום שאני מכיר (לצערי) זה את הערימה של התקליטים עם המוזיקה שלו שאני לא שומע, קלאסי זה לא שיא ההתענינות שלי. פעם גם אני ניסיתי ללמוד במגמת מוזיקה לא הצליח לי משהו אז חזרתי לביולוגיה כימיה, על מה את מנגנת?

זונגית

New member
האמת שויולדי הוא דיי מגניב

למדנו על ארבעת העונות, זה באמת תקליט שווה שמיעה. המוזיקה של ויולדי היא כמו פסקול מצויין לסרטים עם עלילה מאוד מגוונת. תקשיב לארבעת העונות לפרק של החורף, אם תתעניין אני אוכל לשלוח לך ניתוח ולהסביר לך מה הוא מתאר בכל פרק. הפרק האחרון של החורף הוא טראגי בצורה נפלאה! (או שכבר למדת את זה אם היית במגמת מוזיקה) אני מנגת על גיטרה אבל בנתיים רק שנה וחצי, נכנסתי למגמה על שירה. האמת שבנתיים אני לא מרגישה שאני ממצה מי יודע מה אבל נראה מה יהיה בהמשך..

למעלה