תראה זה מורכב
להנדו יש סנטר פלדה , וימנית הכי מפחידה בספורט ,למען האמת הייתי מעדיף להלחם מול גונס ולא נגדו ,הנדו בשנתיים שלוש האחרונות נראה טוב מאוד .
הקרב מול ראמפייג היה צמוד מאוד וראמפייג הוא מאצ אפ רע להנדו ,לוחם עם אגרוף טכני וכוח ועם TDD מעולה כמו ראמפייג, אבל עדיין היום אני יהמר על הנדו . ראמפייג של היום שונה מראמפייג של אותה תקופה ,בעבר ראמפייג היה מחסל לפחות לטעמי את מאצידה ואת אוונס די בקלות והיום הם שקולים לו ,חח הוא הפסיד לביידר אפילו בקרב האחרון .
להנדו יש סנטר פלדה מה שאין לאוונס ולא למאצידה וגם TDD מצוין כמו לאוונס , מבחינ כוח ועוצמה מתפרצת הוא לא נופל ממאצידה ואוונס . אם גונס עומד איתו והנדו פוגע לך תדע מה יכול להיות .
מצד שני להנדו יש כושר מוגבל מאוד אם גונס פותח חזק וגורם לקרב להיות בקצת גבוה יחסית אחרי הסיבוב הראשון הנדו יהיה די גמו וגונס יוריד אותו די בקלות או שיתקוף חזק והנדו יפול ויוכנע בקרקע (סטייל נגד סילבה ).
אם גונס פותח די הססני ואפילו שמרני הנדו יכול לסחוב שלושה סיבובים אבל אחר כך בוודאות הוא שופך לגר וגונס יכניע אותו .
לסיכום אני יעשה לך את זה פשוט ,אם הקב עובר את הסיבוב שלישי ,גונס מנצח ,קצב גבוה גונס מנצח , הסיכוי היחידי שאני רואה זה את הנדו מנצח בסיבוב שניים, הראשונים , וזאת צריכה להיות מכה שנכנסת בצורה מדהימה ושגונס יעשה טעות פטלית ,בקיצור הסיכוי נמוך מאוד ,בכל אופן הסיבוב שיהיה הכי מעניין בקרב הזה זה הסיבוב הראשון אז לא לפספס ,מה גם שאני בטוח שזה הקרב האחרון של הנדו בקריירה ,יש לי הרגשה כזאת הבחור בקיץ (סוף אוגוסט ) בן 42 בכל זאת הגיל עושה את שלו ולהנדו כבר היום אין כושר מדהים ,זה לא קוטור .