אני מנסה לחשוב על הקרב של הנדו-ג'ונס

yair_bar

New member
מנהל
אני מנסה לחשוב על הקרב של הנדו-ג'ונס

ומנסה להבין מה יש להנדו למכור אם הוא הפסיד לסילבה לפני כמה שנים כשהוא עוד היה בכושר טוב יותר.
יודעים מה, עזבו סילבה - הוא הפסיד לראמפייג'

בלי קשר - שאלה מעניינת נוספת היא האם ג'ונס יבוא עם רעב ורצון לסיים את הקרב כי עד היום הנדו מעולם לא נוצח בצורה כזו (השאלה לקוחה משרדוג)

udi102

New member
תראה זה מורכב

להנדו יש סנטר פלדה , וימנית הכי מפחידה בספורט ,למען האמת הייתי מעדיף להלחם מול גונס ולא נגדו ,הנדו בשנתיים שלוש האחרונות נראה טוב מאוד .

הקרב מול ראמפייג היה צמוד מאוד וראמפייג הוא מאצ אפ רע להנדו ,לוחם עם אגרוף טכני וכוח ועם TDD מעולה כמו ראמפייג, אבל עדיין היום אני יהמר על הנדו . ראמפייג של היום שונה מראמפייג של אותה תקופה ,בעבר ראמפייג היה מחסל לפחות לטעמי את מאצידה ואת אוונס די בקלות והיום הם שקולים לו ,חח הוא הפסיד לביידר אפילו בקרב האחרון .

להנדו יש סנטר פלדה מה שאין לאוונס ולא למאצידה וגם TDD מצוין כמו לאוונס , מבחינ כוח ועוצמה מתפרצת הוא לא נופל ממאצידה ואוונס . אם גונס עומד איתו והנדו פוגע לך תדע מה יכול להיות .

מצד שני להנדו יש כושר מוגבל מאוד אם גונס פותח חזק וגורם לקרב להיות בקצת גבוה יחסית אחרי הסיבוב הראשון הנדו יהיה די גמו וגונס יוריד אותו די בקלות או שיתקוף חזק והנדו יפול ויוכנע בקרקע (סטייל נגד סילבה ).

אם גונס פותח די הססני ואפילו שמרני הנדו יכול לסחוב שלושה סיבובים אבל אחר כך בוודאות הוא שופך לגר וגונס יכניע אותו .

לסיכום אני יעשה לך את זה פשוט ,אם הקב עובר את הסיבוב שלישי ,גונס מנצח ,קצב גבוה גונס מנצח , הסיכוי היחידי שאני רואה זה את הנדו מנצח בסיבוב שניים, הראשונים , וזאת צריכה להיות מכה שנכנסת בצורה מדהימה ושגונס יעשה טעות פטלית ,בקיצור הסיכוי נמוך מאוד ,בכל אופן הסיבוב שיהיה הכי מעניין בקרב הזה זה הסיבוב הראשון אז לא לפספס ,מה גם שאני בטוח שזה הקרב האחרון של הנדו בקריירה ,יש לי הרגשה כזאת הבחור בקיץ (סוף אוגוסט ) בן 42 בכל זאת הגיל עושה את שלו ולהנדו כבר היום אין כושר מדהים ,זה לא קוטור .

udi102

New member
משהו ששכחתי

הנדו הוא מלך ,בשנים האחרונות (4) הוא הפך להיות אחד הלוחמים שאני יותר אוהד ואוהב לצפות בהם ,הוא מביא את זה לכל קרב ,הוא פשוט לוחם ,אני בעדו בלי ספק ואם ינצח זה יהיה סיום מדהים לקריירה שלו ולטעמי הוא אדגה יותר גדולה מקוטור ולידל בספורט אפילו ברמה של GSP ,לראות את כל החברה האחרים מפרייד שוקעים ואותו בגיל הדי מופלג שלו נלחם עם סוסים צעירים ונצח כמו נגד פיגאו ,ביספינג וכו ,זה פשוט מדהים ,לבחור יש סטייל .

elvis18

New member
בכל אחד מהקרבות האחרונים

של ג'ונס .. נכנסה ליריב שלהם לפחות מכה טובה אחת

אצל מאצידה נכנסה מכה טובה וג'ונס לא נפל , בקרב מול רשאד לרשאד נכנסה מכה טובה מאוד, וג'ונס לא נפל .. ג'ונס יש לו סנטר טוב

אם נכנסת H-BOMB טובה אחת במהלך כל הקרב שלהם , אז נראה האם הסנטר שלו באמת כמו שהיא ..אתה לא יכול להיות סטרילי ולא לחטוף בכלל ב100% , משהו בטוח יכנס ..ולכן , נראה מה יהיה ..

אני סומך על הימנית של הנדו , ובוא בעת אני יודע שכל מה שג'ונס יעבוד עליו זה לשמור טווח לא להכנס איתו לקלינצ' ולהסתובב לצד השני כדי לא לחטוף את הימנית שכולם מדברים עליה ..

yair_bar

New member
מנהל
לזכרוני מאצ'ידה דווקא גרם לג'ונס לנזק

הוא לא נפל אבל אני זוכר אותו איטי ולא מפוקס. הנדו אמור להיות בעל עוצמה רבה יותר באגרוף. מאמין שאם אחת תכנס כמו שצריך, יש סיכוי שגו'נס ייפול או לכל הפחות יהיה פתוח להורדה מהירה לקרקע

מצד שני, שילדס אכל איזה 2-3, ירד לקרקע ובסוף ניצח.

איזה עולם

elvis18

New member
על זה אני בונה ..

אם מאצ'ידה הרעיד לו את הברכיים ...

אחריי הנדו בומב- ג'ונס שוכב על הרצפה בלא הכרה והנדו יורד עליו עם עוד פיצוץ לפנים , בשחזור מדוייק של הסיום עם ביספינג !!

yair_bar

New member
מנהל
את ג'ונס שוכב בלי הכרה קשה לי לראות

במיוחד אחרי ששילדס הצליח להתמודד עם אותם אגרופים.

ביננו, בלי להכיר, נראה לי שג'ונס יותר עמיד משילדס

fatnoam

Active member
להנדו יש משהו שלא היה לאחרים

וזה יכול לגמור את הקרב במכה אחת טובה.

לראמפייג' שנלחם מול ג'ונס כבר לא היה את זה... למשידה בטח לא, וגם אוואנס לא היה נראה כמו מישהו שיכול לעשות את זה.

הנדו, ובצורה שבה הוא זורק את האוברהאנד הזה, די רחוק מהגוף, הוא בעל סיכוי תיאורטי להכניס אותה. ג'ונס עם כל הקפיצות שלו לוקח סיכונים מיותרים ויש מצב שהוא יכניס את עצמו למצב לא נעים.

חוץ מזה אבל, ג'ונס טוב מהנדו בכל פרמטר, ואני לא רואה את זה נגמר אחרת חוץ מג'ונס מוסיף עוד ניצחון לאוסף.

danielmo1

New member
לדעתי אין לו סיכוי

אבל זה לא עושה אותו פחות גדול ממה שהוא
אף פעם לא אשכח את התקופות היפות שלו, הוא היה לוחם מפחיד ביותר והיום זה פשוט לא חוכמה, עצם זה שהוא עולה לקרב צריך להוריד בפניו את הכובע

אני אוהב את האיש הזה

yair_bar

New member
מנהל
אני לא מסכים

יש לו כמה נצחונות לא רעים בכלל על לוחמים סופר לגיטימיים. דווקא לאחרונה הוא פתאום חזר להיות מפחיד למרות שכל הנתונים האובייקטיביים נגדו.

שני הנצחונות האחרונים שלו, למשל, הם נגד אריות כמו שוגאן ופיודור. נכון שזה מצביע עליהם לא פחות מאשר עליו - אבל עדיין לוחם איכותי מאד גם היום והוורסטיליות שלו במעבר בין קבוצות משקל גם לא פשוטה וראויה לציון

danielmo1

New member
אין ספק

אבל ג'ונס יהיה גדול עליו, זו דעתי לפחות
הוא עדיין בטופ של המחלקה הזאת וגם של המידל אבל יהיה לו קשה לשחזר הצלחות כמו בעבר בקרבות אליפות

באסטר1

New member
הנדו לוחם גדול ואגדה

אבל בקרבות אליפות הוא לא נראה טוב אף פעם
ג'ונס יקח אותו לקרקע מתי שהוא יצליח ושם יתן GNP כמו שהוא יודע
הנדו יחטוף את זה האוויר יצא לו בסוף סיבוב 2 הוא יהיה די גמור
מה שיתן לג'ונס לנסות להוציא הכנעה או TKO ראשון להנדו

אבל הנדו ברולר והוא בסיום הקרייה אולי בקרב האחרון סביר להניח שהוא לא יהיה ברולר כמו תמיד אבל פידור הפסיד בקרקע ומול הנדו הפסיד בעמידה
הנדו תותח בעמידה והוא מזכיר את וונדרלי סילבה עם סנטר מפלצתית
גם מול אנדרסון סילבה הוא הלך קדימה וגם שקיבל בעיטה לראש הוא הלך אחורה וזרק אגרופים לכל עבר

ג'ונס יפגוש לוחם קשוח שאוהב להלחם

למעלה