אני מנסה ללכת לישון וקשה לי

אני מנסה ללכת לישון וקשה לי ../images/Emo7.gif

עבר עלי ערב די קשה...בהיתי במסך ניסיתי לא לכתוב ואני חייבת. ארז היום נחנק מחתיכת מלון. הוא אכל פתיתים עם קציצה מרוסק במזלג ואחר כך חתכתי לילדים מלון לאורך ונתתי לו ביד. אני כבר לא יודעת מה מסוכן יותר תפוח או המלון זה קשה וזה רך מידי. לאדון למי שזוכר משלשום יש במקום 2 שיניים תחתונות גם שתים עליונות טריות טריות וזה ביחד 4 קטלני. הוא נתן כנראה ביס גדול מידי והראה סימני מצוקה של חוסר אויר. נסיון לראות ולמשוך מהפה נכשלו (כדי לא לדחוף עמוק יותר), הרמתי אותו מהכסא (וכמובן שמהלחץ הוא נתקע) הפכתי אותו עם הראש לריצפה, מכות בגב כלום..(אני כבר רואה בראש אמבולנס שלא מושיע בכלל, ומחר אני מדביקה על הטלפון את המספר חרום כי נזכרתי שמהלחץ ל זכרתי מהו פה), בסוף הכנסתי אצבע כדי לנסות לגרום לו להקיא (ולקחתי סיכון שאני יכולה לתקוע את זה יותר) והוא הקיא את זה והתחיל לבכות. אני כבר ראיתי את עצמי מנשימה את הילד שבעצם אי אפשר
השבוע הזה הילד הזה פשוט מסכן, באמצע השבוע כמעט מעכתי אותו שנתקלתי בעדנית בחוץ, והוא היה על הידיים שלי ועף ממני על הראש לכיוון החצץ בריצפה, תפסתי אותו בקצה של הרגל ואני כולי נזרקתי על הברך שחבולה כולה. שהילד הזה יהיה לי בריא....אני אפילו לא יכולה לשמוח שהוא עלה כל כך יפה במשקל אחרי שהיה חולה כל כך בתקופה האחרונה

ברכות לאמא הגיבורה !!...../images/Emo43.gif

קודם כל...עשית מה שצריך
ומה שצריך זה קור רוח
כל הכבוד
ועכשיו אם יש פה מישהי או מישהו שעוד לא יודע אז בבקשה לתאם איתי בטלפון 739081 - 057 ולקבל, ללא שום תמורה, הדרכה, אצלכם בבית, כיצד מטפלים במצבי חירום רפואיים. פרטים נוספים (מי, מה, מתי, כמה זמן זה לוקח..) אצלי באתר : mada-modiin.da.ru

רחלי 2

New member
שאלה לי, שתיים בעצם

אתה מגיע לכל אזור בארץ? (כפר יונה- ליד נתניה) לאמא שלי יש גן ילדים והיא מאוד רוצה להביא הדרכה כזו להורים, רק שבד"כ העלות של זה גבוהה. תסכים לבוא להדרכה בגן שלה? גם הגן בכפר יונה. תודה

אמנון אני שמחה ש - 40 שעות במד"א

והצלתי את הבן שלי. אבל הספר עזרה ראשונה יצא מהארון היום לרענון. הייתי מוכנה שתבוא לרענן אבל אני רחוקה ממך כמה שעות טיסה טובות. לאימהות שלא עברו קורס עזרה ראשונה ללכת, ואפילו לעשות רענון כל שנה. בטיפות חלב מסוימות עושים גם ב10 ש"ח קורס. הנה לילד שלי נצלו החיים.

רותי ע

New member
../images/Emo24.gif נשמע חוויה נוראית.. טוב

שלפחות הסוף טוב.. ועמדת בזה בגבורה..

אורית ג.

New member
עידית ): ממש נורא

אם זה היה חס וחלילה קורה לי... אני לא רוצה לחשוב מה היה. אני עונה לסטראוטיפ של האמא ההיסטרית במקרה כזה ולא הייתי מעלה בדעתי שום דבר. חוץ מלהתעלף. אבל בזכות ההיסטריה הזו אני לא נותנת אוכל לשם ביד עד גיל די מבוגר (13
) מזל שנגמר בטוב.

דיאנה1

New member
עידית כל הכבוד על קור הרוח והתושיה!

וטוב שנגמר בשלום. וזה חשוב מאד לתת להם מזון ללעיסה תחת השגחה ולחלץ אותם מצרה אם צריך, מאשר שיעשו את הנסיונות הראשונים בלי שנהיה על ידם. ככה את דואגת לו! אני חותכת את המלון לקוביות קטנטנות ויש לזה הצלחה גדולה אצל בר. והיום נתתי לו קוביות של בטטה מבושלת. שתים הוא אכל ואחר כך את האחרות זרק לכלבה. ידעת שכלבים אוכלים בטטה?
החלמה מהירה לברך החבולה... ותשתדלי להעביר יום בלי מבצע הצלה נועז, השתכנענו שאת סופראמא, טוב?

למעלה