אני מנסה למצוא נושא לשירשור...

shikma r

New member
אני מנסה למצוא נושא לשירשור...

טוב... אז בואו נדבר על... החיים שאחרי המוות! איך? מתי? ולמה? אני מכחה!(זה משעמום וחוסר רצון לישון!!!!)

IC4

New member
עליתי על תיאוריה משעממת

שאומרת שאלוהים יצר אותנו כי היה משעמם זה הכל אין פה שום תעלומה מיסתורית מחוספסת פשוט אלוהה רצה בידור, כמו כל אחד מאיתנו שנוצר בצלמו רצה קצת חיים רצה קצת משהו להתעסק איתו מסביבו לא רצה להיות לבד... יצר לו הומור מלאכותי

laughter19

New member
אני לא מאמין במוות ../images/Emo9.gif

דנה מה קרה ל"אל תניח הנחות"? אל תניחי שאת תמותי

חיים אחרי המות?-

לאאאאא נראהההההההה לייייייייי.. ושאאאאלום
אני חדשששששה
קבלו אותי בתופים ומחלות

Gevakumon

New member
אה?!

אני לא מבין, אתה קם בשעה הזאת או הולך לישון בשעה הזאת?? הכל בחברות ;) כבר היו לי ימים שחיכיתי לציפורים ולשמש כדי להפסיק לשחק סטארקראפט וללכת לישון...

IC4

New member
יש לי בעית שינה

אני לא ישן ! הלכתי לישון לא הצלחתי להרדם התעצבנתי (שזה דבר מאד קל לעשות) וחזרתי למחשב לשחק קצת warcraft3 (בזכות סליידר שהשיג לי את הקראק) ___ גבע החיים הם לא הפורום, החיים הם blizzard enterntaiment

Gevakumon

New member
חיים אחרי המוות?

אה, אוקיי, אני לא חושב שהשאלה היא האם יש חיים, זתומרת המשך אחרי המוות, אני חושב שמה שבאמת מעניין את האדם הוא האם יש מודעות אחרי המוות. אם מדובר על מודעות עצמית, סביבתית, כלשהי, כי בתור מזון תולעים אנחנו גם המשך, בתור אנרגיה טהורה אנחנו גם ממשיכים את דרכנו, השאלה היא האם באותן צורות אנחנו, אנחנו.

אז אני מסכים עם גבע!

אני מאמין בחיים שאחרי המוות אבל זה לא יהיה דומה בכלל לחיים שלפניו! זה יהיה משהו אחר לגמרי ואנחנו נדע מהו רק כשנתפגר! אני חושב שכן, לכל אדם יש רוח/נשמה, שממשיכה לחיות בדרך זו או אחרת, אבל אני לא חושב שניהיה מודעים למה שקרה לנו! מבחינתי יכול להיות שעכשיו זה החיים אחרי המוות, לך תדע......

Gevakumon

New member
טכנית,

עכשיו זה בטוח חיים אחרי המוות. ומה שהתכוונתי הוא, שבטוח יש המשכיות אחרי המוות, כי שום דבר לא נעלם ביקום, אנחנו נמשיך אם בצורת חומר אחר אנרגיה או משהו שאני לא יכול להגיד כי אני לא יודע אותו, בכל מקרה, השאלה הבאמת מעניינת האם במצב הבא, עדיין נהיה יצורים (חומרים? אנרגיות?) בעלי מודעות, שאם תהיה גוש אדמה, תוכל להגיד, "ואללה, יצאתי גוש אדמה, איזה קטע" או ש...פשוט תהיה גוש אדמה, ואני ידרוך עליך ויגיש, "וואי, מחצתי גוש אדמה".

shikma r

New member
בטוח יש משהו אחרי המוות...? לא?!

תחשבו על זה...? מה יש? גן עדן? גלגול נשמות...? מה? זה מסקרן אותי לאללה!!!!

Gevakumon

New member
כן

אבל השאלה מה, כמו שאמרתי, אם תהפכי לתפוח אחרי המוות (דבר שאם מחשיבים את הסיכויים הוא דיי סביר יחסית) , את מחשיבה את זה לחיים?

shikma r

New member
או, יופי! יש לי שותפים להודעות!

ו... תפוח??? לא חשבתי על זה! לי דווקא היה בראש להפוך לחיה...! אבל תפוח??? ואם אני אהיה חרא? או פיפי? או... שילשול??? אהההההההההההההההההההה..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא רוצה למות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RedStorm

New member
ברור

שיש חיים אחרי המוות !! ואם לא ,, והכל נגמר פה ..... אז אדוני שבשבמיים....זה ממש מסריח! אני מקווה ...

למעלה