אני מנסה לעשות לראשונה עוגה מיוחדת

• פותח הנושא otn
  • פורסם בתאריך

otn

New member
אני מנסה לעשות לראשונה עוגה מיוחדת

בני רוצה ליום הולדתו, בו נשחק מחפשים את המטמון - עוגה בצורת מטמון. האם אני יכולה לעשות זאת לבד ? (כמובן בהנחה שאין לי נסיון קודם) אם כן, אודה על כל מידע איך לבצע. המון תודה מראש

ברור שאת יכולה לבד

אני מקשרת אותך לאתרים בהם יש תמונות של עוגות, נסי לקחת משם רעיונות.ראשית יש לאפות עוגה ולחתוך אותה בצורה הרצויה (קופסת מטמון היא בעצם מלבן בעל גובה מכסה). לאחר שחתכת את הצורה הרצויה את יכולה לצפות את העוגה או בקרם או בבצק סוכר. נסי לקרוא כאן בפורום על בצק סוכר ועל דרך העבודה איתו.לדעתי את יכולה לפזר מטבעות שוקולד וסוכריות צבעוניות כך שישפכו מהקופסא, וזה בעצם יהיה המטמון

otn

New member
תודה, זה מקסים אך לא ברור לי כיצד

נוצר הרווח ? אם עשיתי עוגה גבוהה או אפילו שתי עוגות, כיצד לחבר אותן כך שבצד אחד יהיו מחוברות ובחזית יהיה רווח להכנסת "האוצר" ? תודה.

כל מה שאת צריכה זה ליצור זוית

את צריכה ממש זוית מינימלית רק כדי שיראה כאילו יש פתח. את הזוית אפשר ליצור אם משעינים את העוגה העליונה על משהו. זה יכול להיות עוד פרוסת עוגה לא עבה. רק חשוב שתדביקי את העוגות אחת לשניה עם קרם. ממש ב*פתח*, היכן שיש רווח, שימי ממתקים ואז יראה כאילו הם נשפכים. מקווה שהסברתי בצורה מובנת

לילית462

New member
הצעה קלה ופשוטה...

אני לא זוכרת מי הציעה את זה אבל זה דובר לפני כמה ימים כאן בפורום. להכין עוגה בתבנית "קוגלהוף" - תבנית סיר פלא - עם חור באמצע. לצפות בשוקולד ולמלא את החור בממתקים צבעוניים.... נשמע קל לביצוע, מרהיב לעיניים וטעים למאכל. בהצלחה

למעלה