אני מנסה משהו-שרשור יצירות ראשונות

aiziq

New member
סתם נוסטלגיה אישית

היום עברה בי המחשבה שאני אוטוטו חוגג שנה כאן בפורום. אמרתי לעצמי, אמצא זמן ואדפדף בארכיון לראות תחנות דרך. האמת, הופתעתי לראות עד כמה זה היה מהיר. אני מוסיף כאן רצף של קישורים ל"אבני דרך" ומי שרוצה להרים את הכפפה ולשים קישורים לאבני הדרך שלו מוזמן בכיף. אותי זה מאד שיעשע. שיר ראשון: 19/11/2003 ויכוח ראשון או תגובה ראשונה: 19/11/2003
ראשונה: 27/11/2003

GALI02

New member
איציק, הזכרת לי רעיון שהיה לי

לפתוח שירשור עם יצירות ראשונות שפירסמנו בפורום. אגב, ההתקדמות שלך מ ד ה י מ ה

aiziq

New member
גלי תריצי חיפוש עם השם שלך

וכשתגיעי להודעה הראשונה תלחצי על קישור להודעה. בחלונית הכתובת למעלה בדפדפן שלך יש את כל הכתובת (www וכו') תעתיקי אותה להיכן שרשום פה למטה: קישורים בתוכן ההודעה, בטבלה מצד שמאל ובצד ימים תרשמי איזה מלה תואר בגוף ההודעה בכחול, ותהווה לינק אל הכתובת הזו. מקווה שעזרתי
-

GALI02

New member
עזרת, אבל בסוף עזרתי לעצמי../images/Emo9.gif

תודה ענקית בכל מקרה! (ומצטערת על ההטרדה פשוט נזכרתי שפעם ידעתי איך עושים את זה.)

GALI02

New member
אני מנסה משהו-שרשור יצירות ראשונות

כל אחד, אם יירצה כמובן, ישרשר לכאן את היצירה הראשונה שפירסם בפורום. יהיה נחמד לראות את הדרך שכל אחד עשה מאז ועד היום. ואגב, אני לא מתכוונת ליצירה הראשונה שכתבתם בבית הספר היסודי(למרות שזה יכול להיות מאוד מבדר) אלא לכזאת פורסמה בפורום. איציק כבר התחיל, אני מתנדבת להיות השנייה. גילי (שבזמן האחרון "מפעילה" אתכם
)

קסנדרה*

New member
גלי לצערי איני יכולה להעלות שיר ...

ראשון שפירסמתי כאן, מפני שבזמנו נפל השרת של תפוז וחלק ניכר מהחומר נמחק עקב איזו תקלה. לא הייתי אז בשם קסנדרה אלא בשים מילי** - איני זוכרת למה ומה הסיבה. והאמת היא שאני כמעט בטוחה שהשיר הראשון שפירסמתי היה "ברכת כהנים" שזה שיר שכתבתי לזכרו של אבי ז"ל, והוא הולחן ע"י מישהו שחי בניו-ג'רסי והבנתי שהוא מושמע שם בהזדמנויות שונות. קסנדרה

kaya11

New member
השיר הראשון שפרסמתי פה

(למרות שהיצירה הראשונה הייתה בכלל מונולוג שאותו אני לא אשים כי אין מקום להשוואה היום) תקראו ותצחקו...
השיר הראשון

והנה הראשון שלי../images/Emo39.gif

קודם כל - איזה רעיון יפה, גלי. איך צחקתי לקרוא את הראשונים הללו. והנה הראשון שלי שפורסם בפורום (דרך אגב, הוא כמעט הראשון שלי בחיים - לפניו כתבתי משהו כמו ארבעה. פשוט את זה פרסמתי קודם.) נכתב בפורום באפריל 2003.

למעלה