אני מנסה..
M ms pizza New member 16/8/09 #2 אז הצלחתי... תודה לנועה על ההסברים.. התמונה הקודמת פחות ברורה..מההופעה של מאיר בשוהם השנה..
H honey pie1 New member 17/8/09 #4 ../images/Emo6.gif תמיד שמחה לעזור אז ננצל את זה לשרשור תמונות מהופעות? (עשיתי היום חישוב והגעתי למסקנה שמאיר הוא הזמר שהייתי בהכי הרבה הופעות שלו:O )
../images/Emo6.gif תמיד שמחה לעזור אז ננצל את זה לשרשור תמונות מהופעות? (עשיתי היום חישוב והגעתי למסקנה שמאיר הוא הזמר שהייתי בהכי הרבה הופעות שלו:O )
H honey pie1 New member 17/8/09 #6 ../images/Emo41.gif (ואגב, תמונות יפות ms pizza... סורי ששכחתי להגיד את זה... ואגב2, איך קוראים לך? הגיע הזמן שאני אדע )
../images/Emo41.gif (ואגב, תמונות יפות ms pizza... סורי ששכחתי להגיד את זה... ואגב2, איך קוראים לך? הגיע הזמן שאני אדע )
H honey pie1 New member 17/8/09 #16 חוצות היוצר 10.8.09 מההופעה הזו אין לי כ"כ תמונות מוצלחות ומשאר ההופעות שהייתי בהן בכלל לא... יהיה נחמד אם תשתפו בתמונות מהופעות אחרות ו/או תוסיפו תמונות לשרשורי ההופעות הקיימים
חוצות היוצר 10.8.09 מההופעה הזו אין לי כ"כ תמונות מוצלחות ומשאר ההופעות שהייתי בהן בכלל לא... יהיה נחמד אם תשתפו בתמונות מהופעות אחרות ו/או תוסיפו תמונות לשרשורי ההופעות הקיימים
M ms pizza New member 17/8/09 #18 נועה!!!! תודה ענקית-איזה יופי!! הבעיה באמת בהופעות שהתמונות יוצאות לא כ"כ מוצלחות..
א איף New member 18/8/09 #19 אהבתי את התמונות!!!! הן באיכות מעולה ! את הצלמת המוכשרת ? תודה!!!! אני אעלה אותן מתישהו השבוע לגלרייה של הפורום
אהבתי את התמונות!!!! הן באיכות מעולה ! את הצלמת המוכשרת ? תודה!!!! אני אעלה אותן מתישהו השבוע לגלרייה של הפורום