אני מסוקרן...

Animus1539

New member
אני מסוקרן...

אם יש גולשים בפורום שקוראים את ההודעות אבל לא מגיבים... אני מבקש אם יש כאלה, לענות להודעה זו. לא צריך תוכן, רק רוצה לראות מה המספר בקירוב... בתודה מראש, אנימוס

tontie

New member
זה פרדוקס

איך יענו על ההודעה אם הם קוראים בלי להגיב?

Animus1539

New member
כן, רק תהיתי...

...אם אולי אפשר לפתות אותם להגיב בצורה כלשהיא?

RainBird

New member
שלח להם עוגיות הבייתה לאו משהו ../images/Emo13.gif למה חשוב לך לדעת את כמות העציצים בפורום?

אני אחד

אין לי קירבה מיוחדת לנושא, אבל לפעמים מה שאני קורא פה, נותן קצת חומר למחשבה. התחלתי לקרוא כאן בעיקר מתוך סקרנות, ובגלל שיש יותר מדי להקות מטאל פגאניות, שגרמו לי להתעניין.

‏...

ללהקת הפרוג רוק הקלאסית king crimson יש אלבום בשם larks tongues in aspic. בתרגום לעברית זה יהיה `לשונות עפרוני במקפא`, שזה מעדן מלכים מהמזרח הרחוק, כמדומני, וגם הכינוי הקודם שלי. כשעלה הצורך להחליף את הכינוי, המצאתי את הגיבוב התמוה הזה.

RainBird

New member
השתמשו פעם בלשונות עפרוני בלחשי אהבה. נהגו לשים לשון בלוחית שעווה ולשים אותה מתחת ללשון, ולתת נשיקה לאדם שרצית שיתאהב בך. זה נתן לי השראה למתכון שעם הזמן יקרא "נשיקת הצפע" ויגרום לבלאגן שלם לאנשים שחשבו שכישופי אהבה זה משהו נקי ונחמד. ארדן.

אורי רז

New member
למיטב ידיעתי תפוז סיפקו \ מספקים

סטטיסטיקות לגבי התעבורה בפורום, ובפרט כאלה שאפשר לקבל מהן מושג כמה קוראים-שלא-מגיבים יש בפורום. [או לפחות סיפקו אי-אז בתקופה שאחד הפורומים היה גן-משחקים למנהל הפורום, לי, ועוד שלושה-ארבעה כותבים מזדמנים.]

הכל עניין של תדירות..

אני מגיב לעתים רחוקות, כך שאני לא סגור אם אני נכנס לקטגוריה הזאת. בכל מקרה, הדרך לפתות אותי לכתוב יותר היא כנראה לשחרר אותי מלפיתתו של הענק הירוק - צה"ל. פעם הייתי כותב יותר, באמת. כמעט-שבועות שמח, -רובין עוטה המגבת. ונצל"ש - יש לי בלוג. הוא רלוונטי לחברי הפורום כי הוא עוסק בין השאר בפגניות עברית ובמאגיה. וגם קצת בשירה (שגם היא מאגית, פגנית ועברית) ובצבא (שבו יש מעט מאוד פגניות, ומאגיה רק לעתים - כך שצריך לפקוח עיניים טוב טוב).

arden20

New member
מתפקדת...

אין לי המון זמן, כך ש"חיית פורום פעילה" אני לא אהיה... אבל אני קוראת פה מדי פעם כדי להרגיש עם היד על הדופק. וחוצמזה שמעתי שיש מנהל מבית טוב אז באתי לראות...

vasina

New member
אני כותבת,

כשאני חושבת שההודעה אותה אני כותבת לא תביך אותי לחלוטין אחרי שבוע כשאני אלמד משהו חדש.

Polydine

New member
קוראת.

לא כותבת, עדיין. לא סיימתי לעבור על כל המיתולוגיות ששמעתי עליהן ולכן כתיבה היא אופציה לא רלוונטית כרגע. [שלום?
]

למעלה