"אני מסטול טבעי"

hoomi

New member
"אני מסטול טבעי"../images/Emo15.gif

אמנם כבר כתבתי את זה בתגובה על משהו ובכל זאת בא לי שתגידו לי עד כמה אתם נתקלים בתופעה המטופשת הזאת: כל מי שאני פוגשת שמסרב לעשן ואומר לי: "אני בסדר, אני מסטול טבעי!" אני מיד שואלת אותו: "מפחד הא...?" אף אחד לא מודה אף אחד. "זה פשוט לא מעניין/מושך אותי..." בולשיט!!! אין בנאדם שזה לא מעניין אותו, ומי שאומר את זה שקרן ופחדן להודות בפחד שלו (שאין בפחד הזה שום דבר רע אבל תודו ואל תגידו שאתם "מסטולים טבעיים") מסטול טבעי my ass....

MARMELAD

New member
נו באמת

דווקא לי יש כמה חברים שהם מסטולים בלי שאכטה אחת. ויש ליחברה שכשהיא במסיבה אף אחד לא מאמין לה שהיא לא עושה אקסטזי. וזה לא כי הם לא מפחדים. זה כי הם לא רוצים. יש הבדל גדול מאוד בין השניים. ד"א, אם את עושה הכללות אל תתפלאי שאח"כ יעשו הכללות עליך.

hoomi

New member
dear marmelad

אז הם לא מסטולים החברים שלך... וזה שהם נהנים בלי לעשן או להדלק זה נהדר ונפלא, אבך זה לא קשור למה שכתבתי, בן אדם שלא סקרן ללמוד איך המוח שלו פועל במצבים מסויימים, נראה לי שאו שהוא אטום, או שהוא מפחד מההרגשה כי מה יותר מעניין מלהכיר את המוח שלך ואיך הוא פועל בכל מיני מצבים, שקרן מי שיגיד לך שהוא לא היה מת לדעת מה הרגישו החבר´ה מטריינספוטינג, (אני לא אומת חלילה להתחיל להזריק... אבל התחושה נורא מסקרנת) תודו שלא...

סליחה,אבל שום קשר בין הרגשה של פחד

לבין החוסר רצון שלהם להתמסטל... לא את כולם זה מעניין כמו שזה מעניין אותך.. חבל שאתה עושה הכללות כאלו.. יום כתום,

נו,ומה רע באנשים שלא מעשנים?

אתה יודע,מה שעושה לך טוב,לאו דווקא עושה טוב לאחרים,וזו גישה לחיים טובים. אשרייך בדרכך. ואגב,גם אני,אחרי כל ההתנסויות שלי בחיים הקצרצרים שלי,מסוגלת ללכת היום למסיבת טראנס בטבע היפה שלנו,ולא לקחת כלום,אפילו לא לעשן,ולהנות כאילו אני על 10 טריפים....אבל נקייה ללא רבב...תאמין לי שזה אפשרי! יום כתום

BlueCarrera

New member
הדברים שלך הם בולשיט

כמו אלכוהול, תמיד יש כאלה שלא שותים. למה ? כי זה פשוט לא הקטע שלהם.

robert fripp

New member
בולשיט

הגעתי לפורום הזה במקרה, למעשה עוד שניה תבינו בדיוק למה. אין לי שום פחד לנסות את זה, אני יודע טוב מאוד שמפעם אחת גם סביר להניח שלא יקרה לי כלום. אבל אני לא רוצה כי זה באמת בצורה הפשוטה ביותר לא מעניין אותי, אני חושב שזה דבר טיפשי.. אני חושב שזה מטומום לקחת סמים. אני לא בא להוותכ איתכם פה על הנושא הזה. אבל באמת, אל תגידי סתם שטויות....

אני אמרתי שטויות??? ../images/Emo12.gif

בסך הכל אמרתי שאשרייך אם אתה לא רוצה לקחת שום דבר ואם טוב לך כמו שאתה... ואני אחזור ואגיד כדי שכווווווווווולם יבינו- אני לא מדיחה לשימוש בסמים ,ומי שלא רוצה לגעת שלא יגע,ממש לא מעניין אותי מאיזו סיבה .... כל אחד לנפשו... יום כתום,

jooooo

New member
hoooomi אתה סתם ילד או ילדה מתלהב

כן אני מאלה שאומרים שהם מסטולים טבעיים! הדבר נכון אני בנאדם שלו וקצת מעופף ואין סיבה שאני לא אומר את זה כדי לא להראות בעיני אנשים כמוך כ"לא מסתקרן" או פחדן. יצא לי לעשן כמה פעמים בחיים ובסופו של דבר הגעתי למסקנה שלא רק שזה לא נותן לי שלווה אלא עישונים מערערים את שלוותי ולכן הפסקתי לעשן. זה שעליך זה משפיע לטובה לא אומר שעל אנשים אחרים זה גם אז אנא כבד/י מי שבוחר לא לעשן ויהיה התירוץ אשר יהיה........ מסטולים טבעיים in your stupid ass

hoomi

New member
אז אתה רק מחזק את עמדתי...../images/Emo118.gif../images/Emo80.gif

אם אתה מעופף אתה מעופף, אבל לא "מסטול טבעי" תגיד שזה לא מושך אותך אבל אל תגיד שאתה "מסטול" כי אתה לא!!! חוץ מזה למה אתה נכנס לפורום הזה אם זה לא מעניין אותך? דרך אגב-אני מאוד מכבדת אנשים שלא מעשנים, אבל לא את אלה שאומרים שהם מסטולים טבעיים... אתה עוד תעשן מותק
ד"א בן כמה אתה?

מה לעזאזל יש לך נגד אנשים

שנמצאים בהיי טיבעי?????? ומה אכפת לך מה אנשים נכנסים לכאן,אפילו שהבם לא מעשנים?מה להם אסור להביע עמדה משלהם? הפורום הזה נועד לכולם,בעלי הדיעה החיובית או השלילית בנושא. ולידיעתך,יש אנשים שעישנו בעברם,והפסיקו,ופנו למדיטציות או יוגה או וואט אוור,והגיעו לרמה כל כך גבוהה שווה מבחינם לס´טלה של סמים... כן,יש אנשים בהיי טיבעי,ויש כאלה שעישון לא מעניין אותם,ולא מסקרן אותם...וזה לא דבר רע. חבל שאת מתנהגת באטימות כזו. יום כתום,

joooooo

New member
אנשים פשוט בטוחים שאני מסטול!

קודם כל תבקשי מכל החברים שלי שמעשנים כבד,להפסיק לקרוא לי "מסטול טבעי". ההגדרה הזאת באה מהם.... אני מצטער אבל אין מינוח אחר מלבד "מסטול טבעי" שיותר הולם אותי , אם יש לך הגדרה אחרת תציעי ואולי אני אשתמש בה בפעמים הבאות. ואני בן 25

למעלה