אני מסרבת להאמין!!!לאיזה מצב הגענו?

טל עדתו

New member
אני מסרבת להאמין!!!לאיזה מצב הגענו?

הכל התחיל נהדר - חתונה סתמית ורגילה (וכמובן אושר רב למשפחה) בתלפיות ירושלים. בסביבות ה700 מוזמנים, קמים רוקדים... ואז...הכל נהיה שחור! תסלחו לי שאני שופכת את כל הכעס שלי והביקורת פה. 24 הרוגים 30-40 נעדרים 140 פצועים שעדיין שוכבים בבית חולים וכל זה למה? כי קבלן אדיוט החליט לעשות את הרצפה בשיטה מהירה, בשיטה שחוסכת כסף - כי הרי בסופו של דבר במדינה הזאת רק כסף מדבר!!! אתם קולטים כמה תקלים היו שם אחד אחרי השני??? *שבוע לפני היתה באותו אולם חתונה, משפחת החתן או הכלה (לא ממש זוכרת) קראה לבעלי המקום כדי להגיד להם שהרצפה רועדת הרבה,``ממש כמו ברעידת אדמה``.... כמובן שבעלי המקום השיב: זה שום דבר, זה מהריקודים. *הרצפה לא עמדה בתקנים!!!!!!!!!!!!!!!!! *ממש כמה דקות לפני שהרצפה פצתה את פיה היה מישהו קומה אחת מתחת לאולם הזה ואמר (אני לא זוכרת בדיוק למי) או לבעל המקום או מאבטח או מישהו כזה שהוא רואה שיש סדקים בתקרה(=שהיא היוותה את הרצפה של האולם בו התקיימה החתונה) ושהרצפה ממש רועדת ושיפנו אנשים משם. כמובן שלא פינו. וקרה מה שקרה. אתם קולטים את הענין??? 24 הרוגים 40 נעדרים - שפיוקד העורף סובר שרובם כבר מתים! והם כולה באו לחגוג בשמחה חתונה פשוטה, זה הכל! *היום נאמר בבוקר בחדשות שאחד המעורבים בבניה של הרצפה באולם היה אחד המעורבים בבנית הגשר שגרם לאסון המכביה!!!!!!!! אני פשוט המומה מכל זה לאיזה מצב הגענו? שכסף חשוב יותר מחיים, שזמן חשוב יותר מחיים? ויותר מיזה - לא למדנו שום לקח מאז אסון המכביה??? אני תמיד חשבתי שמה שיהרוג אותנו הרבה יותר מהמחבלים זה אנחנו אחד את השני בדברים כאלה בדיוק!

רפאל 17

New member
מסכים לגמרי

חבל שהחפיפניקיות הישראלית הטיפוסית והכסף המזוין משפיעים בצורה כל כך הרסנית( ועוד כל אלה שגרים בירושלים שומעים את האמבולנסים כל הלילה, ושומעים שצריך לבוא לבתי חולים לתרום דם, בגלל מטומטם אחד)

למעלה