אני מעביר מסר של לילך זינו.

אני מעביר מסר של לילך זינו.

תודות מכל הלב! שלום לכולם... מה שלומכם בימים אלו? אני נבחרתי למלכת יופי בערב קסום שהצוות T.L.P אירגן והראיתי התרגשות גדולה. אני רק רוצה להודות לכולכם על התמיכה והפרגון שאתם מגלים כלפיי, תודה על מי שאתם. כעת לעיקר- אני מאוד רוצה להודות לצוות הנפלא של T.L.P שעמל רבות לקראת הערב המיוחד הזה. לב ותומר- על שגיליתם נכונות להקים אירוע גדול ומיוחד למען הקהילה שלנו. שירבו אנשים כמוכם. עידו, אלה, סלעית, ומקסים- שעמלו מאוד קשה ודאגו לכל הפרטים הקטנים והטכניים שאם היו משתבשים, הערב לא היה מתקיים, אך דאגו שהכל יהיה מושלם ונהדר ואף עשו את האירוע ליותר מיוחד. הכל בזכותכם. שי ואלישי- פעילי האגודה שגילו נכונות לעזור בכל עת. לכל אחד ממכם מגיע תודה אחת וגדולה כי כל אחד מכם דאג שהכל יהיה נהדר ובאמת האירוע היה מיוחד. אירוע שלא נשכח במהרה. בל אשכח, ברצוני להודות לאגודת חרשים שלקחה על עצמה את האירגון הערב והפקידה את האירוע בידיהם של לב ותומר אשר מילאו את התפקיד בצורה טובה שיש. שוב אני רוצה להודות לכם על הכל וכי אני עצמי אישית מאוד נהניתי בימי כיף אשר שם הכרתי לעומק 19 מועמדות אחרות שהתגלו כל אחד מהן כבנות מקסימות ונפלאות. וכן, הן ידעו רק לפרגן ולתמוך אחת בשניה- אי אפשר לבקש יותר מזה. לאור בן ציון, ליאורה אוחיון ורוני- לכן אני מאחלת דרך צלחה. יישר כוח! אני נבחרתי למלכת יופי ועל פי זה, אני מבטיחה שאנסה לייצג את עצמי בצורה הכי טובה ובגאווה בתחרות עולמית בצ´כיה. את עצמי ואת הקהילה שלי אשר אני גאה שאני חלק מהקהילה הזו. באהבה לילך זינו

למעלה