אני מעדכנת לגבי האיחור שהיה לי

יפית@

New member
אני מעדכנת לגבי האיחור שהיה לי ../images/Emo7.gif

היה לי איחור של שישה ימים- והיום הגיעה המכשפה לבקרני, לא נורא אני מתחילה היום את הדיקוי בפעם הראשונה, מקווה שזו תיהיה הפעם האחרונה. מאוד מפחדת לא יודעת לקראת מה אני הולכת כואב , לא כואב ,מפחיד/לא? אין לי מושג וטוב שכך. זהו אני קצת בבעסה הייתי בטוחה שאני היום יכנס לפורום בהודעה אחרת. (כרגיל כל פעם שאני עושה בדיקת דם - 3 דק´ אחרי אני מקבלת). יש לי עוד משהו לספר לכם לא משמח בכלל וחבל שדווקא בימים הראשונים של השנה החדשה, היום בבוקר היה פיגוע ירי בתקוע, אישה נהרגה ובעלה פצוע קשה- הבעל הוא תלמיד בהנדסת תוכנה במקום בו אניעובדת.כמה עצוב בחור מאוד נחמד, שקט. טוב רשמתי מספיק להיום- שתיהיה שנה טובה ומתוקה ונקווה שבכל זאת השבוע יהיו לנו הפתעות מתוקות ממשתתפות אחרות. אוהבת אתכם , ותודה על התגובות והאצבעות

עמית@

New member
עצוב לשמוע יפית,

גם אני מתחילה דיכוי בעוד יומיים שלושה, IVF שני. אני מקווה שדרכך תצלח בפעם הראשונה. בקשר לפיגוע. ידעתי שהשנה לא תהיה נטולת פיגועים, רק חבל שזה התחיל מהר כל כך. מקווה שיחלים. הם הורים לשלושה ילדים, הלוואי שישאר להם אב.
שנה טובה (?!)

love joy

New member
אוייש, כבר חשבתי שהשנה התחילה אצלך

באמת בסימן שנה מתוקה מתוקה, אבל כנראה שהמתוקה רק קצת מתאחרת והיא תגיע ודי בקרוב!!! גם אני מצטרפת אליכם מחר לדיכוי.
רק שאצלי הדיכוי הוא דקא ארוך 3.75ץ אני לא כ"כ זוכרת המפעם הקודמת מה התסמינים של הדיכוי אבל כנראה לא נוראים. אז שהיה לנו התחלה טובה לטיפול מוצלח. חתימה טובה ובהצלחה LOVE JOY

../images/Emo10.gif אוףףףףף. קיויתי כל כך....

אפילו כבר התחלתי להתייחס אליך כהריונית. אאאאאאאוף. ראשית אני מצטערת אם פגעתי איכשהו בך כשהתייחסתי אליך כבר כהריונית. אני מתנצלת מכל הלב. אני לא ממש עשיתי דיכוי , כי אצלי הכל מדוכא טיבעי.
אבל לפי התיאורים כאן, אני חושבת שזה לא נורא. רק שיש מעט תופעות לוואי כמו גלי חום (שזה מצויין בשבילך, כי כל הזמן קר לך
) אבל זה ממש ממש לא נורא כל שאר הזריקות וכיוצא בזה. הלוואי שהייתי מקבלת כבר איזו זריקה )-8 . אני ממתינה לווסת שעדיין לא מגיעה אפילו בעזרת כדורים. תחזיקי מעמד נשמתי היפה. שלך. סאני.

עמית@

New member
גם אצלי הכל מדוכא טבעי , אבל בכל

זאת רוצים להבטיח שלא יקפצו להם עשרות זקיקים וייבייצו מתי שבא להם. שתבוא לך כבר הוסת ותתחילי להדקר.

יפית@

New member
אני כבר שולחת אלייך את המכשפה ../images/Emo6.gif

שהגיע אליי היום - "היא אמרה שהיא בדרך ויום יומיים היא אצלך"

לא נותר לי אלא לנחם אותך

ולהצטער כמובן על הפיגוע בבוקר לגבי ההפרייה - הפחדים העיקריים לגבי ההפרייה הם שניים בעיני הראשון - צריך להקפיד שלא להגיע למצב של היפרסטימולציה וזאת על ידי שתייה מרובה של מים - רלוונטי רק עוד שבועיים בערך השני - ההרגשה שמלווה כל הזמן שזה התותח הכי חזק ובמידה והוא לא יעזור אז אין כבר סיכוי והפריות כידוע לא תמיד מצליחות במכה ראשונה אז נדרשת סבלנות רבה יש חשש מלווה נוסף והוא הסיכוי להריון רב-עוברי לגבי כאבים - אני יכול רק להסתמך על מה שחנה הרגישה ולהבנתי אין מעורבים בכך כאבים שונים מבהזרעות שיהיה בהצלחה ושנה טובה ליאור

דיכוי ועוד דיכוי ../images/Emo7.gif

בשורות עצובות, אבל הדיכוי הוא לא נורא. מאחלת שיהיו בשורות טובות יותר בכל המישורים. סיגל

אולה *

New member
יפית יקרה. ../images/Emo10.gif

אתמול ושלשום חיפשתי הודעת שמחה ממך. אני כ"כ מצטערת. זה לא פייר. אני מקווה, שזו תהיה האכזבה האחרונה שלך בשנה החדשה.
אולה

אפרת**

New member
אוי, תמיד בקצה של המחשבה יש תקוה

ככה זה אצלי לפחות. עם כל הסימנים המרגיזים תמיד קיימת התקוה שאולי בכל זאת כן.

כל כך קיויתי בשבילך ../images/Emo10.gif

כל החג חיפשתי הודעה שמחה עם השם שלך עליה. אני מצטערת שלא הצליח, מחזיקה לך אצבעות לחודש הבא!

ממש היצטערתי לישמוע ../images/Emo11.gif

אחרי כל האצבעות שהחזקנו אני ושרה ואחרי כל התפילות אבל יש תיקווה באופק גם אים לא ממש ברור לפני מה עומדים תיהיי חזקה מחזיקים אצבעות להמשך המחייך

שושי @:-)

New member
יפיתי כ"כ מצטערת ../images/Emo24.gif

יפיתי את יודעת שאני ממש מטר ממך ולכן אם את רק צריכה את עזרתי שימי שריקה ואני מיד אצלך
בנתיים את מתחילה דיכוי שזה אומר שיותר מתמיד את קרובה לפיצפון שיהיה לך תארי לעצמך איזה תסרוקת ואיפור תרביצו לילדה
שושי

עמית@

New member
נראה לי שהעדיפות פה

היא באמת לנקבות, אם כי כמובן עדיפות ראשונה לתינוק חי ובריא, יהיה מינו אשר יהיה

yaelhul

New member
מחבקת אותך מכאן יפית + עדכון

שלא יכאב יותר אףףףףףףףףףףףף פעם. שמחה שאת כבר מתחילה טיפול חדש. גם אני מגיעה מחר לבדיקת us לקראת ivf ראשון. מקווה שטיפול שמתחיל בשנה החדשה יביא גם התחלה חדשה. אני מתכוונת להיכנס בשערי המחלקה ברגל ימין מחר ולקוות ולהאמין שזה החודש שלי. בואי נסכם שאת עושה אותו דבר. שיהיה ב ה צ ל ח ה. יעל.

למעלה