אני מעוניין לאמץ נחש....

אני מעוניין לאמץ נחש....

אהה לא יודע למה אבל איני רוצה קינג (אולי בגלל טראומה- שהייתי קטן קיבלתי נחש לטפל בו ליום הולדתי וכולם היו מאושרים כשהוא גדל ההורים שלי לא הרשו לי לחזיקו יותר והכריחו אותי למכור אותו...) איני גם רוצה נחש קטן (מהאלו שגדלים ונראים פשוט כמו תולעים גדולים) אז החלטתי לאמץ פיתון... הסתובבתי באלבומים של הפורות כדי לחפש את הזן הנחשק זה שארצה אותו והוא יהיה המיוחד ביותר בעולם.... הנחש הכי מגניב שראיתי היה הפיתון עצים ירוק שלדעתי הוא יפיפה אבל הסתכלתי על הנחשים של חברי הפורום ולאף אחד אין כמוהו... אז למה אין לאף אחד? כי הוא יקר? כי הוא תוקפני? למה? ואם אפשר טיפה מידע עליו..... תודה...

bendj123

New member
קודם כל אם מישהו יתן לך לאמץ נחש אז

ימות המשיח הגיעו........אתה לא מאמץ אתה קונה ומגדל ואיזה על איזה פיתון מדובר מתכדר?

bendj123

New member
הלוואי עליי איפה? מוצאים? תאילנד?

תאמת פעם רצו לתת לי סתם ככה פיתון בורמזי 4 מטר....אבל חשבתי על זה והגעתי למסקנה.......שאין מקום צריך לתת לו לפחות חדר....בעלי הפיתון היו איזה בית ספר שניסה להיפטר ממנו..... בוא נגיד או שתכין חדר.....או שתקנה בייבי

אוו, אנשים פה קטנוניים.....

כן אני יודע שצריך לקנות ובימינו אפילו אם רוצים לאמץ כלב צריך לשלם כסף... אז נסביר שוב אני רוצה לקנות ולגדל את הנחש הכי מיוחד שיש (ושוב שאפשר לגדל בשבי ובארץ) אין לי בעיה עם הגודל שיגיע אבל רוצה אותו קטן שיגיע כ"בייבי שלי" הכוונה במיוחד הוא לא משהו שבהכרח הנחש הגדול בעולם או החזק בעולם אני מתכוון לצבעים והרגלים למשל נחש אדום (אם יש כזה) או ראיתי למשל בנשיונל ג'יאוגרפיק (יש להם קליפים כאלו בפרסומות) נחש כחול לגמרי אז חיפשתי בתמונות וספרים ולא מצאתי ומנסיוני בפורום דגים האנשים בפורומים יודעים הרבה יותר מכל ספר שאוכל למצוא... אצלכם מצאתי איזה פיתון יפה ירוק וזה נראה לי אחלה אז מה הוא צריך בדיוק למה יגיע ואפשר לגדל אותו? אני מקווה שעכשיו שללתי את כל האפשרויות שלא תבינו או לא תרצו להבין... תודה מראש דיסקוס...

bendj123

New member
טוב יאללה אחרי נאום כזה.....

דמעות זולגות......בוא אליי לפרטי אני יפנה אותך לאנשים ולמידע הדרוש.......בשביל להתחיל

naja

New member
אתה קצת טועה.

דווקא במקרה של הנחש שבחרת, עדיף לקרא ספר מאשר לשאול ע"ג הפורום. מצד האחד הספר הזה הוא אחד הספרים הכי מפורטים שנכתבו אי פעם על נחש מסויים, ומצד שני הניסיון שיש לאנשים בארץ עם הנחש הזה מוגבל ביותר. בכל מקרה, לא ממליץ לך לרכוש נחש כזה, לפחות לא לפני שתקרא את הספר ותחליט אם זה בשבילך.

למעלה