אני מעוניין ללמוד תוכנת תלת מימד

mr lavi

New member
אני מעוניין ללמוד תוכנת תלת מימד

כלשהי ליצירת מודלים של בתים, ואחר כך לרנדר אותם וליצור תמונות צבעוניות עם רקע וכו'.. דפדפתי קצת בפורום, וראיתי כמה עבודות בהחלט מרשימות, וזה החזיר לי את החשק שהיה לי פעם ללמוד תוכנת תלת מימד כלשהי. בעבר התנסתי עם כמה תוכנות שונות, אבל לא הגעתי לרמה של משהו רציני. ניסיתי ללמוד לבד "מאיה 7". עבדתי עם עוד איזו תוכנה לא ממש מוכרת..איזה פיתוח יפני, אבל תוכנה באנגלית. עשיתי בה שימוש ליצירת מודלים לסימולטור טיסה כלשהו. וניסיתי לעבוד קצת עם אוטודסק נדמה לי זה היה..לא ממש הצלחתי להבין מה הולך שם, ואולי לא הקדשתי לזה מספיק זמן.. אז, אני רוצה לשמוע את דעתכם, על איזו תוכנה אתם ממליצים לבנייה מדוייקת של מבנים (עם מידות וכו'), ולאחר מכן רינדור שלהם ליצירת תמונה. בסוף התהליך (בחירת תוכנה ולמידה) אנ ירוצה לבנות את הבית שלי על פי התוכניות. לגבי למידה של התוכנה, אני מתכוון ללמוד עצמאית. אני לא מעוניין כרגע להשקיע ממש ולהרשם לקורסים או משהו. רוצה להשאיר את זה כרגע כתחביב ולא משהו רציני מידי. זמן ללמוד תוכנה, אני חושב שיש לי..אני יודע שזה לוקח לפעמים כמה חודשים.. אני מבין את העקרון של מודלים תלת מימדיים ממש בלי בעייה, אז.. פשוט תמליצו על התוכנה שלדעתכם תצליח להביא לי את התוצאות הכי טובות, אבל שבכל זאת, כמישהו שדי חדש בעסק, שלא יהיה משהו מורכב מידי. יש גבול.. =) תודה רבה מראש!! נ.ב. פורום נחמד מאוד =) התרשמתי.. יש פה עבודות מדהימות!

mr lavi

New member
אולי בכל זאת..?

הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה

mr lavi

New member
אוף, למה זה לא מקפיץ??!

צריך מינימום של אותיות או משהו? נדמה לי שזה 35 מינימום... הקפצה, הקפצה, הקפצה, הקפצה, הקפצה, הקפצה, הקפצה, הקפצה, הקפצה, הקפצה, הקפצה, הקפצה, הקפצה, הקפצה, הקפצה,

למעלה