אני מעוניין למפות את האיזור מצפונית

מדיה

New member
אני מעוניין למפות את האיזור מצפונית

למיתקן אדם בינו לבין היישוב אלעד ואפילו כצת מיזרחה זהוא לדעתי האיזור היפה ביותר באיזור המרכז לא מטוייל למעט בחורף לקטיף של פטריות יער. ישנו חלק של שביל ישראל שעובר שם לפני שאנשי כביש 6 הרסו את האיזור . ישנם המון שבילים באיזור .אני מוכן עם מתנדב נוסף לחפש מסלולים באיזור זה בכדי להוסיף אותו כאיזור קרוב ויפהפה לאיזור המרכז. האם מישהוא כבר מיפה את האיזור בעבר ???

alonaski

New member
יתכן ויש כבר מפה כזו

באיגוד הניווט = קנ"מ של 1:20,000 בד"כ. תברר קודם אצלהם כי המפות האלה מכסות שבילי עיזים בצורה מאוד ברורה!! ונוח מאוד להסתובב איתן בשטח!

מדיה

New member
אוקיי! כבר פניתי אליהם. צריך מתנדב

נוסף להגיע איתי לאיזור ולאתר מסלולים במקום . אני יכול לסמן שבילים אלו במפה ולהציג אותה בפורום , אני בטוח שיהיו הרבה קופצים על האיזור הזה שהוא ממש יפה וצמוד לאיזור המרכז כ-20 דקות מת"א ואתה כאילו נימצא בגליל, ישנם באיזור נחלים, מערות, עתיקות מתקופת הרומאים, וכמובן יער. האיזור ברובו לא מטוייל וזה חבל הוא נימצא בתחומי המדינה ולא מעבר לקו הירוק.

aFish

New member
לך תספר את זה לרעולי פנים שתפגוש

בדרך...."אתם רואים את הקו הירוק הזה על הרצפה כאן...לא עברתי אותו...בחיי...מה זה? לא עם הגרזן....לא עם הסכין..." ...אבל זה כמובן לשיקולך.

מדיה

New member
המרחק לישובים ערביים מאיזור זה דומה

למרחק מבן שמן לישובים ערביים. אני לא חוצה את הקו הירוק בעצם אלא נימצא עדיין בצד שלנו. לא זכור לי שום מיקרה באיזור זה בעבר אך בבן שמן כן קרו דברים וזה אתר פעיל מאוד.

למעלה