אני מעוניין לסטות מפאנק לשניה...

אני מעוניין לסטות מפאנק לשניה...

ולדבר על מוזיקאי ממש ממזמן (אבל ממש ממש ממזמן עוד בשנות ה-60) ושמו טום להרר. טום להרר היה מדען אמריקאי, מורה למתמטיקה וחייל לפני שני המקצועות הנ"ל ובאיזשהיא תקופת ביניים קצרה החליט לנסות את עתידו במוזיקה. הוא כתב וביצע שירי סאטירה אמריקאיים,והוציא מספר אריכי נגן שהתקבלו די טוב באנגליה משום מה... טום להרר שילב לחן עליז ושמח עם מילים עוקצניות והומור סרקאסטי, מה שיצר שילוב מאוד מבלבל עבור אנשי הרדיו של אז, ושיריו נוגנו לעתים נדירות בתחנות נידחות, חלקם אפילו צונזרו כיוון שנחשבו ל"שובבים מדי" בשעתם. הוא פרש לאחר זמן קצר ומלמד היום מתמטיקה במכללה שבעיירת הולדתו. אם ברשותכם האמצעים והזמן, אז תעשו טובה לאיש הקטן הזה. נכון הוא לא יודע לנגן בגיטרה חשמלית. אז מה?! תנסו בכל זאת להקשיב לשיר אחד מהתחלה עד הסוף! מומלצים: Tom lehrer- verner von braun tom lehrer- pollution tom lehrer- national brotherhood´s week tom lehrer- so long, mom tom lehrer- folk song army

voodoo

New member
כן בואו כולנו נהיה סוטים איתך!!!

והאופיס שלי אצלך...אבל זה סיפור אחר... נמאס לי לנקות אחריך את ההודעות האלו אז עכשיו אני משאיר אותה ואומר : לא עוד הודעות כאלו כאן !!! אין להן טיפת הגיון או קשר ... ללא קשר לחופש הביטוי אתה יודע, אז לחשוב אמרתי לך לפני שאתה לוחץ שלח!!! לחשוב!!! ואז שוב לחשוב !!ורק אז... למחוק וכתוב מחדש!!!!!! -=voodoo=-

נמאס לי

מה?! מה עשיתי הפעם?!?! מה אתה רוצה מהחיים שלי?!?! אתה יודע מה? שכח מזה!!! זאת הייתה ההודעה האחרונה שכתבתי כאן!!! אני רציני!

voodoo

New member
תרגע....

אני רואה שאתה מתחמק מדיונים ופותח הודעות חדשות ... שבכלל לא קשורות, אין לי בעיה עם זה בסדר?

למעלה