אני מעוניין לשבור את היד...זקוק לעזרה

Escapist

New member
אני מעוניין לשבור את היד...זקוק לעזרה

אני מעוניין לשבור את היד...זקוק לעזרה אני יודע שזה חולה... אני יודע שאני לא שפוי, אבל זה מה שהצבא גרם לי... ואני מודע לזה שבן אדם אשר מעוניין לפגוע בעצמו כדי לא להמצא במקום כלשהו אינו אמור להמצא שם (ואם זה אומר 21, אז שיהיה)... אבל בינתיים כדי לעזור לי לצאת לפחות לזמן מה ולתת לאנשים להבין שאני רציני וגם לקב``ן אינ זקוק לעזרתכם... איך אני שובר את היד בצורה הבטוחה ביותר.. או בכלל איך אני משיג בצורה הבטוחה ביותר הרבה גימלים.. בתודה מראש, ואני מצטער.. פשוט.... אני לא יכול יותר...

רותי ב.

New member
למה??? מה קרה שהמצב שלך

נואש עד כדי כך? מה גרם לזה? תנסה שוב לקבוע פגישה עם הקב``ן, ושיהיה בהצלחה, שלא תצטרך להגיע למצב נורא שכזה. מצטערת שלא יכולה לעזור לך יותר.

רותי ב.

New member
עוד משהו - מבקשת אישורך

להעביר את הודעתך לפורומים אחרים, שעוסקים בצבא ובגיוס. אנא אשר לי פה. תודה, רותי.

,,ליאור

New member
לזקוק לעזרה - ממני ליאור

הרבה זמן אני רואה את ההודעה שלך, אבל לא היה לי את האומץ לקרוא אותה, וזאת למה? כי תארתי לעצמי שאקרא את אשר קראתי, וזה מעביר בי כעס עליך עצום, אני כאשה מוכה לשעבר סבלתי מכאבים לא מבחירה, ניסתי אף להתאבד, אבל והאבל הזה גדול, מרגע שנולדו לי הילדים הבנתי כמה חיינו הם לא הפקרות, יש לי מכר שהוא נרקומן ואין לו ילדים, אני מאמינה שאם היו לו ילדים הוא היה מנסה לפחות להגמל, מה אני רוצה להגיד לך בזה? אלו חיינו לטוב ולרע החיים לא קלים, אני עברתי יסורים גם במלחמת השרדות שלי כאשה גרושה, ואני לא יכולתי להרשות לעצמי להרים ידיים או למות, כי יש לי ילדים, אז תחשוב שאתה לא בדיוק אדון לעצמך בימים אלו, ותחשוב שהצבא זה הילד שלך, אני יודעת שזה קשה, אבל אנא ממך מי שלא מעריך את ``הבריאות`` שלו זה מתאכזר אליו יותר מאוחר. תנסה להתגבר למרות הקשיים, אני מבינה אותך מאוד מאוד, אבל חבל על הבריאות שלך. הלואי ותתגבר. תמיד תוכל לפנות כאן אלינו בפורום ביי

רותי ב.

New member
אסקפיסט יקר, יש לי מידע

ביררתי המון, ומסרו לי שאפשר לכתוב מכתב לד.צ. 02149 אל קצין רפואה ראשי, מח` בריאות הנפש, ושם להסביר להם את הבעיה שלך. אני מקוה שבינתיים לא שברת שום דבר, כי רציתי שתענה לי פה קצת, ונראה מה לעשות. אולי אתה מעונין שאכתוב להם, אז בבקשה תאמר לי, כי נפש חייל (שותק) מי יידע... כל טוב בינתיים, וכתוב לי מה החלטת, בסדר?

cxczevik

New member
``שיטת האנטי`` למתאבד

למה אתם נותנים עצות כאלו בלי לחשבו כך תפוח אדמה וכאלה...מה אתם רוצים לגדל דורות של מתאבדים ודפוקים...בלי לפגוע באף אחד.. הרי אתם לא חושבים על העניין שעכשיו הוא ישבור את היד אבל תכל`ס בעתיד יש אפשרויות שהעצם לא תתאחה כמו שצריך אז מה זה שווה? אה? עצמות כואבות...פטור ממילואים..וואו..סבבה..אבל רשיונות ודברים יכולים להילקח ממנו ועבודה...צהיינה מספר שהוא לא יוכל להתקבל בשל כך..אז אל תהיו חכמים גדולים ובמיוחד לא אלו שלא ניסו כלום וגם אלו שכן הצליחו בשיטות של ``נסה בעצמך והפוך לבור ועם הארץ``... מצטער שאני תוקף אבל זה לא נכון לעשות כן....לייעץ לפגיעה עצמית...דבר משוגע מצידנו..וואו...טרוף ואפילו דבר מרגיז...

רותי ב.

New member
מי זה אתם????

אני לא הצעתי לו שום שיטה לשבור את היד או משהו אחר? אז מה אתה מעוצבן עלי? הגזמת הפעם...

cxczevik

New member
מעוצבן כן אבל לא עלייך יא רותי ב.

על כל מציעי הצעות הטמטום של לשבור ולהתאבד ולא רק פה בפורום... ביי זאביק

עמרי 23

New member
למקרה שעזרה נפשית לא משכנעת

...יש משהו ניתן לעשות,אל תראה בזה כהמלצה,ואל לך לראות אותי כאחראי באופן ישיר או עקיף לתוצאות... כל מה שתעשה הוא באחריותך ובאחריותך בלבד!!! קח תפוח אדמה,חתוך אותו לשניים,הדק את שני החצאים לזרועך בעזרת תחבושת לחץ כאשר בשר הפרי נוגע בעורך. חבוש היטב והמתן כמה שעות,קלף את התחבושת והסר את התפו``ד,לאחר מכן קח כף פשוטה והכה בעדינות על האזור אשר קרוב לוודאי השחיר. גש לרופא והתלונן על כאבים,אל תשכח לרחוץ את היד לפני. פינת הגאון: בתפו``ד יש חומר פעיל שסופח את הסידן מהעצם וכך היד תוכל להישבר ללא כאבים ובפשטות. אם תתנהג בצורה מחשידה עלולים לעלות עליך,שים לב. אישית,העברתי את שירותי הצבאי כמעט ללא גימלים מוצדקים או פיקטיביים ואני מאמין שכמה שקשה לך זה לא יהיה נורא כ``כ אם תנסה להנות ולא להיתרכז במה שאין לך.. בכל אופן,באשר תחליט,היה החלטי.

למעלה