אני מעוניינת לדעת מי האידיוטים

אני "האדיוט" שהצביע ../images/Emo163.gif

אמנם אני לא ממש משוגע על דיאן, אבל תמיד כיף שיש מריבות סוערות בינה לבין ניקי. התככים שלה גורמים ליותר שמחה בעיר השקטה ג'נואה סיטי. מצידי שגם ניקי תמרר את החיים לדיאן, אין לי צד במאבק ביניהן, העיקר שיהיה מאבק.

python 4

New member
למרר לניקי את החיים

זו מצווה שכתובה במשנה (או שמא בגמרא?) ואם דיאן היא הצדיקה שתעשה את זה, אז מה טוב.

טוב

צהובון עוד איכשהו אני מבינה אותך כי זה באמת מביא הרבה ספייס אבל למה לאמלל לניקי את החיים שתבחר מטרה אחרת כמו להרוס לשפם את העולם. פיית'ון פעם עוד העכתי אותך עכשיו כבר לא ניקי הי אקדושה פצצה והכול דיאן סתם מקומטת מסריחה נ.ב (ספוילר) דיאן החדשה שתבוא עלינו לטובה יותר נורמלית ופחות מציקה לניקי(אלא לפיליס אבל גם די חרא)

python 4

New member
העכת אותי?../images/Emo12.gif

'דיאן סתם מקומטת מסריחה'?
'ניקי היא קדושה פצצה'?
מי מעיך פה את מי?

אני הצבעתי בעד רומן סוער

יכול להיות שאנ טועה (ותקנו אותי במקרה כזה) אבל לא זכור לי שהיה דבר כזה בצעירים. גם לא זכור לי רומן בין שני גברים או אפילו איזה מתבגר מבולבל.

טוב פיית'ון גם לי

יכולות להיות מידי פעם שגיאות כתיב להתחשב בכך שהייתי עסוקה. וכן דיאן מקומטת וניקי אלוהית היא הסיבה שהתחלתי לראות צעירים חסרי מנוח.

נ.ב

היחידה שעוד איכשהו אפשר להגיד שעולה על ניקי (למרות שאצלי הם בתיקו נצחי) זאץ ג'יל (גם אשלי לא רעה בכלל)

python 4

New member
אין בכלל מה להשוות בין ג'יל לניקי!

ג'יל היא אלוהית ואילו ניקי היא סתם זקנה שמה ויק מוצא בה אין לי מושג.

ורדה 1

New member
לא היה ולא יהיה האמריקאים הם שמרנים. אפילו כשהתחיל רומן בין שחורה ללבן (ג'ון אבוט ומיימי) נאלצו המפיקים לקטוע אותו בגלל לחץ הצופים. אין סיכוי שיכניסו לסדרה רומן הומוסקסואלי (זו דעתי, ואולי אני טועה). ובאותה הזדמנות "יוצאת מהארון": בת 40+ צופה בסדרה כ-10 שנים, מאז שנינה היתה נשואה לדייויד (היה דבר כזה), ודני וקריקט עדיין לא היו נשואים. ויקטוריה למדה תיכון בשוויץ. אשלי נישאה לויקטור, למרות שבראד רצה אותה. טרייסי נכנסה להריון מבראד, ואילצה אותו להתחתן איתה. זה בערך מה שאני זוכרת. דרך אגב, התחלתי מפרק 1080. הייתי מכורה קשה מאוד! לא הפסדתי אף פרק ואם נסענו לכמה ימים הייתי מכוונת הקלטה. בחודש יולי השנה נגמלתי, והיום אני מרשה לעצמי לראות מדי פעם כשהטלויזיה במקרה דולקת. מאוד נהנית להתעדכן כאן.

את אשכרה זוכרת את מספר הפרק? ../images/Emo47.gif

אני גם בערך כמוך (רק לא בן 40.... Lucky me!
) אני זוכר שבראד חיזר אחרי אשלי והוא היה נורא חמוד. נדמה לי שהוא הביא לה דובון שאמר כל הזמן "when will you say yes?" הוא כ"כ השתוקק שהיא תיענה בחיוב להצעת הנישואין שלו... ואז פתאום היא נוסעת לה לבקתה מבודדת ומתחתנת ללא התראה מוקדמת עם ויקטור. נורא כעסתי עליה!

לא ../images/Emo59.gif

אני אוהב בנות 40 (להלן דוגמה חביבה) אבל אני אישית מעדיף להישאר בן 20 -Thank you very much......

ורדה 1

New member
אם ככה, אז ראית כמה פרקים לפני אני ראיתי שאשלי חזרה וסיפרה לבראד שהיא התחתנה עם ויקטור. ודרך אגב, גם אם ישלמו לי, לא אסכים לחזור לגיל 20...

למעלה