אני מעונין להיתחבר לאלוהים

פפה א

New member
אני מעונין להיתחבר לאלוהים

שלום. אני חדש והייתי רוצה לשמוע איך אתם חשים את אלוהים בחייכם האישים? והאם זה ברמה אחרת לא בצורה תאורטית? תודה מראש לכל מי שיענה.

akyo64

New member
החיבור שלי לאלוהים

לאלוהים מתחברים כמו שמתחברים לכל דבר ע"י קשר אישי רציף וצמוד ,בדיבור בשיחה בבקשה ,אני בקשר תמידי איתו בשיחות נפש ( אני לא חולה נפש ) וזה עוזר ברגעים קשים ובשמחות .אני גם אוהב להגיש לו (לאלוהים) תודה על מה שהוא עושה ועוזר לי. בקיצור אני מרגיש אות ולידי כל יום ובעיקר ברגעים קשים .

החיבור שלי במחשבה

כל פעולה שאני עושה כוללת בתוכה את החיבור האלוהי שבתוכי כמובן באמצעות המחשבה תחילה. עזר כנגדו

יענקלה85

New member
הבורא נמצא בכל מקום

וכשמכירים בכך, אפשר גם להתחבר לזה ו"לראות" את זה. כל חפץ גשמי, חי, צומח או דומם, החל מפרח, דרך יתוש ועד מפעל תעשייתי מזהם - הכל זה חלק ממנו. וכשמכירים ומפנימים את זה - כמעט כל דבר ודבר שרואים ועושים - יכול להיות מוגדר כנס.

tamarhp

New member
בכל רגע

אם זה בפניה אישית (תפילה מהלב), ניסים קטנים שקורים (דברים שנאחנו רגילים לומר עליהם "איזה מזל"), מצוות שאני עושה כי ככה ה' ציווה (למה אני מדליקה נרות שבת?), ועוד..

עליזה 63

New member
החיבור שלי לאלוהים

בשיחות נפש לפעמים גם שאני כועסת אומרת מדברת אליו וחשה אותו בחיי בכל רגע נתון ואגב הוא החבר הכי טוב שלי ואוהבת אותו מאוד ואסירת תודה לו על כל דבר מהקשה עד הקל והשמחה והכאב על התסכול ועו האכזבה שחשתי היום בגדול על הכל ומדברת הכי פתוח וחופשי איתו . זה אלוהים שלי וגם כמובן המון מתפללת אליו ואסירת תודה לו שהוא בחיי.

*אלוהים, ב-ה

bester

New member
ספר - דרך ה' לרמח"ל

זה ספר קצת קשה לקריאה - צריך ריכוז ולנתח משפטים כדי להבין את העומק שלהם http://www.daat.ac.il/daat/mahshevt/mekorot/1a-2.htm בכל מקרה עדיף ללמוד עם מישהו שמכיר את הספר כדי שיסביר ויענה

למעלה