אני מעונין לקנות בינדינגס,תעזרו לי

shayr69

New member
אני מעונין לקנות בינדינגס,תעזרו לי

אני מעוניין לקנות בינדינגס חדשות ורציתי לקנות את ה F0-50 של DRAKE מה דעתכם על הדגם ואם אתם יכולים לתת לי עליו יותר פרטים כמו לאיזה רמה הוא וכו... וכו..

alonaski

New member
מצטערת... לא אוכל לעזור לך...

אני אישית - לא מתמצאת בדגמי בינדינגס!...
מקווה שמישהו אחר שכן מתמצא - יראה את הודעתך פה

yaircarel

New member
תכתבי ללירן הוא מכיר טוב את הנושא

בכל מקרה תמיד אבל תמיד תבחרי לפי הכלל הבא: מה שאת נהנת ממנו הוא הכי טוב בשבילך ! יש מלא אתרים שבהם את יכולה למצוא ביקורות על הכל, אבל בסופו של דבר אין כמו תחושה אישית. תעברי בכמה חנויות בארץ תשאלי. תנסי להשוות לביינינגס שאיתם כבר השתמשת. אל תתביישי לשאול ולהציק בחנויות. בשביל זה משלמים להם !!! ואם לא מתייחסים עליך יפה פשוט תקומי ותלכי.

liran87s

New member
אליך אחי, ובקשר לביינדינגס האלה...

נראים לי אחלה ביינדינגס באופן כללי, מאיפה אתה מטכנן לקנות את זה ? בכלל מוכרים את הסוג הזה בארץ ?

DumboBoy

New member
תשובה

בצורה כללית DRAKE הם אחת החברות המובילות של הבינדיגס. אבל אני לא ממליץ על F-50. זה אחד הדגמים הפשוטים שלהם. ה F-60 לעומת זאת זה הדגם הכי פופלרי שלהם ולא סתם.

shayr69

New member
תשובה לתשובה

ה F-60 הוא הרבה יותר יקר ואת ה F60 קשה למצוא ודיברתי עם למטייל הם אמרו לי שדגם F50 הוא בין הזולים אבל בין בטובים ביותר שייצרו ב2003 והמשיך להגיד ש D1 של BURTON קיבל ציון נמוך יותר מ F-50 אבל תודה בכל מקרה

liran87s

New member
תברר כמה עולה, אולי להזמין מחו"ל

עולה פחות... למרות שיש מצב שלא, תבדוק....

DumboBoy

New member
תמיד כדאי לקבל חוות דעת לא משוחדת

לא סתם כתבתי שאני ממליץ לך ללכת על הF-60 ולא על הF-50! ההבדל במחיר צריץ להיות פחות או יותר 100 שקל. מה גם שעכשיו סוף העונה והכל במחירים מוזלים. ההבדל בין הדגמים הוא מאוד גדול, בF-60 אתה מקבל הרבה חלקים מהדגמים הגבוהים של DRAKE ופשוט אין מה להשוות לF-50 שזה דגם הרבה יותר פשוט ומתאים יותר למתחילים או למישהו במשקל נמוך (עד 50 קילו). אני יכול להגיד לך שבF-60 הרבה מקצוענים משתמשים. מה שאמרו לך במטייל זה לצערי ניסיון מלוכלך למכור לך את מה שיש להם כרגע בחנות ולא מה שהכי מתאים לך. דרך אגב אין דבר כזה D1 יש P1. אפשר לשאול מי המוכר שאמר לך את הדברים ומאיזה סניף הוא? לטובת למטייל צריך לפטר אותו

למעלה