אני מעופף מאוד

ElDuderin0

New member
אני מעופף מאוד

אני בנאדם מאוד מעופף ולא ממוקד, אני באמצע שנות ה20 לחיי וסטודנט באוניברסיטה. וזה לא משהו שפוגע לי בציונים למרות שהם לא בשמיים יש לי חברה והכל איתי בסדר גמור.. מה שמפריע לי הוא בתחושה הפנימית, אין לי בעיה או מחסום כלשהו עם אנשים, הבעיה היא לא חיצונית.. מה שמפריע לי הוא שאני תמיד מאוד מעופף ולא מפוקס.. המחשבות שלי הם אף פעם לא מפוקסות לגמרי ואני ברוב הזמן מרגיש שאני תקוע במין מצב מתמיד של חלימה בהקיץ... שוב אני רוצה להבהיר שהבעיה היא פנימית לחלוטין, אני לא חווה בעיות חיצוניות ומנהל חיים נורמלים לחלוטין. כשעשיתי מבחנים להכוונה תעסוקתית הוגדרתי ברמת מחונן ואין לי בעיות למצוא עבודה. אבל החוויה היום יומית שלי היא מאוד מאכזבת, אני מרגיש שאפשר להוציא יותר מהחיים חלום חיי הוא להתמקד ולהרגיש צלול במאת האחוזים, ונצל את הפוטנציאל שאני מרגיש לעיתים שאינו ממומש אני מרגיש שזה אפשרי, פשוט לא יודע איך מגיעים לזה... תודה

RanLoel

New member
חוסר מיקוד

שלום אל-דודרינו, המצב שהנך מתאר קשור בגורמים רבים המרכיבים את אורח חייך. התזונה שלך, תפקוד מערכת העיכול, עולמך הריגשי, הרגלי השינה שלך ועוד ועוד. בתור התחלה אני יכול להמליץ לך לנסות פעילות גופנית מתונה המשלבת נשימה כמו הצ'י קונג או היוגה. פעילות מהסוג הזה עשויה "למרכז" "ולקרקע" אותך ולסייע לך להתמקד. בנוסף הייתי ממליץ לך להפגש עם מטפל מוסמך שיוכל להגיע לאבחנה מדוייקת ויבנה יחד איתך תכנית טיפול. אל תמשיך להסתובב עם תחושה של אכזבה. חבל. מטפל מנוסה יוכל לעזור לך. הרבה הצלחה, רן

יש מה לעשות

כמו רן, גם אני חושב שכדאי לך להמשיך את מה שהתחלת כאן כשאלה. בראיה הסינית יש מספר הסברים מדוייקים (סוגי אבחנה מבדלת) לתופעות שאתה מתאר וששוה לך לאתר מטפל שאתה מרגיש איתו בנוח ולנסות סידרה קצרה של טיפולים. תחושתי היא שדי מהר תרגיש אם אתה בכיוון הנכון או לא. נחיתה מוצלחת

למעלה