אני מעוררת רחמים

elindith

New member
אני מעוררת רחמים

פגשתי את הבחור הזה שהוא מקסים, מצחיק, חמוד, יפה, חכם, משכיל וטוב לב ואני מתאמצת נורא לא לכפות את עצמי עליו. קשה לי. מאד קשה לי. אני רוצה לדבר איתו עוד, לפגוש אותו עוד, לשחק איתו דוקים. ופתאום אני מפחדת שאני נהיית כל מה שאני שונאת, מלחיצה, חושפת הרבה מידי מהר מידי, ואפילו מקנאה לו. הכרנו אתמול, למען השם. מה עובר עלי?
בינתיים אני לא מראה סימנים בשטח, אני נותנת לו ים זמן ועל הכל מגיבה כאילו אני לוקחת את זה בסבבה. למשל בהתכתבות במסנג'ר הוא כתב שהוא באמצע שיחה מאד רצינית עם מישהי, ואני ישר חשבתי "איזו מישהי? היא מנסה להתחיל איתו, הוא מעוניין בי בכלל"? ועניתי לו בתגובה הנונשלנטית "קח את הזמן שלך".
אני אדם שכל כך צריך את המרחב והפרטיות שלו. מאיפה הדחף הזה להכנס בו חזק כל כך? אני צופה לעצמי אכזבה וכאב
, ואתמול בכלל חשבתי שלא נוכל להיות יותר מידידים. האם אני עושה את זה מתוך הרגלים גרועים? האם עלי להיות כנה ולהגיד הכל או לשחק את המשחק? ואיך אני מצליחה שלא לעשות ממנו כזה ביג דיל? יש לי בטחון עצמי של נעל בית... ואתמול הייתי כל כך רגועה... איך זה קרה?

הממ.. האמתי שאני דיי חדש פה אני

פשוט הסתובבתי לי בפורומים מעט והחלטתי לקפוץ לראות מה הולך כאן ואת מול עיני עם אחת הבעיות הנפוצות בעולם, הייתי חייב להגיב:) האמתי שגם שחיפשתי טקסט שאני יוכל לעשות ממנו מונולוג לאיזה אודישן, אמרו לי שזה רעיון טוב לחפש בפורומים מעניינים, מה יותר מעניין ממלחמת המינים:) never the lass... עצתי לך נשמה היא ככה... אנשים שאוהבים כל כך לשלוט בחיים שלהם בכל רגש ובכל פנייה בדרך לפעמים נדחפים לתוך קשר שלא מובן מאיפה הגיע ואיך התחיל ואיך הבן אדם הזה הצליח בכלל להיכנס לי ללב בצורה כזאת?? לא הגיוני, אני בדרך כלל שולטת בכל הרגשות שלי לא?.... אבל זה קורה לטובים שביננו:) , ואנחנו גם עלולים להיפגע אבל כמה יפה התחושה של להרפות, לתת לעצמנו להתפרץ, להתגעגע, לאהוב להיסחף, כמעט ואי אפשר לשלוט בזה... אני אישית לא רציתי לתת לזה לקרות, המון זמן "שיחקתי" בבנות במובן מסויים כי כל אחת שהייתי איתה לא באמת נתתי לה להיכנס, היא הייתה על פני השטח לכן מתי שדברים נגמרו ויכול להיות שדווקא בגלל הסיבה הזאת, היה לי ממש קל להמשיך הלאה... זה תיסבוך אצלי ואני עובד על זה:). אבל בסוף זה קרה ובמקום שהכי לא צפיתי שזה יקרה והתאהבתי מעל לראש סידרתי את כל היום שלי לפי השעה שידעתי שבה א ו ל י היא תתקשר, אף אחד לא האמין שאני ה"שחקן" הפך להיות שפוט של אהבה:) אבל זה קרה:) וכשדברים הסתבכו אני מאוד מאוד מאוד נפגעתי, ועד עכשיו, אחרי כל ההתגברות, ואחרי כל הכאב לב והדמעות, אני לא מצאתי וגם לא אמצא אף אחת שמנשקת כמוהה... אבל נחזור אלייך:) אני חושב שאת צריכה לחשוב מה באמת מושך אותך אליו, אני חושב שאם הוא רוצה אותך בתור ידידה, תפנימי ואל תכנסי לזה אבל מה שבטוח תני לזה ניסיון לפני שאת נוטשת ואיזה מקום טוב יותר מהמסנג'ר אם את לא יכולה להגיד לו פנים מול פנים, תגידי לו (לא בתקיפה, אנחנו מפחדים מזה:) תגידי לו בקטע סבבה) שאת מרגישה אליו משהו, שאת רוצה לראות אם אפשר לפתח את זה או שאם הוא רוצה איתך קטע של יותר מידידות, אם כן, לכי על זה, תנסי לזרום אבל אם הקליק מצלצל אך ורק לך באזניים אז תחליפי את הסאונד במשהו אחר בשביל באמת לא להיפגע סתם... הכי חשוב שתלמדי לקחת את הדברים בפרופרציה נכונה שתדעי לדעת לעשות גבולות לבין מה שאפשרי ובין מה שלא ואין הרבה טעם למשחקים, באמת שזה מיותר אין לנו מה להפסיד, כל המשחקים האלה לא מובילים לשום מקום ויש לי הרגשה שהוא קצת אהבל אם הוא גם מעוניין והוא אומר לך שהוא באמצע שיחה רצינית עם מישהי, יכול להיות שגם הוא מנסה לשחק משחק כלשהו, איך שלא יהיה, אל תקחי את הדברים קשה מידי, לפעמים אנחנו פשוט נמשכים בטירוף לבן אדם הלא נכון ולפעמים זה דווקא נכון אבל איך שלא יהיה יש לך חיים שלמים לפנייך בהם תאהבי, תיפגעי ותפגעי, זה רק ההתחלה:) המסע עוד ארוך ובר הרבה גילויים חדשים מפתיעים ומעניינים... שיהיה לך בהצלחה נשמה:)

ומה שבטוח הכי בעולם זה שאת

לא מעוררת רחמים, לכולנו יש רגשות ולפעמים הם חזקים מאיתנו, האמתי שרוב הזמן:) לא לרדת על עצמך בשום פנים ואופן, דבר ראשון לדעת שאת מדהימה ויפה ושווה כל דבר , ואם הוא לא מעוניין כנראה שיש לו בעיה גדולה!!!! אז איך שלא יהיה לא לרדת על עצמך בשום פנים ואופן... בהצלחה מאמי...

elindith

New member
אני עוברת תהליך

הפוך. ככל שהזמן עובר אני נסגרת ולא נפתחת. האמון ואפילו הרצון שלי להכניס מישהו פנימה מועטים ביותר.

אממ

וואי...איזה מצב! שמעי,נראה שאת מתאהבת. ו..את חייבת להעלות את הביטחון העצמי! זה מוסיף המון

m14590

New member
...אמממ..

טוב...שמעי...בטחון עצמי...רק בטחון עצמי... גם לי אין ממש בטחון עצמי אבל אני מנסה להתגבר על זה ולהעלות לעצמי את הבטחון העצמי....זה מה שאני מציעה לך ...תנסי להעלות את הבטחוןהעצמי שלך.... דבר שני...אם הוא אוהב אותך...או שיש לו משו כלפייך אם לא..בעיה שלו.. נסי לא לחשוב עליו...אני יודעת שזה קשה ..(מניסיון) או שתנסי לברר איכשהו אם יש לו מישהי או שהוא דלוק על מישהי...ומיהי...אני ממש לא יודעת מה עוד לומר לך... טוב...יאללה..מקווה שעזרתי לך...ובהצלחה!!!

למעלה