אני מעלה משהו חתימה שלי- נסיון ראשון
P Patchouli Forever New member 8/3/04 #11 יעלי - אני מבינה או חושבת שמבינה שזאת עבודת גרפיקה ממוחשבת.זה משהו נהדר לדעת בכלל.תגידי - לאיזו מטרה את משתמשת בחתימה?לסיום שם אימייל ומכתבים?
יעלי - אני מבינה או חושבת שמבינה שזאת עבודת גרפיקה ממוחשבת.זה משהו נהדר לדעת בכלל.תגידי - לאיזו מטרה את משתמשת בחתימה?לסיום שם אימייל ומכתבים?
Y Yaeli p New member 8/3/04 #12 כן תפסת אותי אני מעצבת גרפית. והחתימות האלו לאנשים שמבקשים חתימות ממני לפורומים שונים. ויש כמה שאני עשיתי לעצמי.. מה את אומרת עליהם?
כן תפסת אותי אני מעצבת גרפית. והחתימות האלו לאנשים שמבקשים חתימות ממני לפורומים שונים. ויש כמה שאני עשיתי לעצמי.. מה את אומרת עליהם?
P Patchouli Forever New member 9/3/04 #14 עקרונית-אני אוהבת גרפיקה מתוחכמת וזה בהחלט עונה על הדרישות.את הדמויות האלה אינני מכירה היות וילדי גדולים. ושאלה לי אלייך - איך אפשר להשתמש בחתימה כזאת בפורום? אני הייתי בטוחה שניתן להשתמש רק באייקונים בכרטיס האישי כשעורכים חתימה.
עקרונית-אני אוהבת גרפיקה מתוחכמת וזה בהחלט עונה על הדרישות.את הדמויות האלה אינני מכירה היות וילדי גדולים. ושאלה לי אלייך - איך אפשר להשתמש בחתימה כזאת בפורום? אני הייתי בטוחה שניתן להשתמש רק באייקונים בכרטיס האישי כשעורכים חתימה.
Y Yaeli p New member 9/3/04 #15 את האמת.. לא יודעת..אבל אני יכולה לנסות לברר לך ולחזור אלייך עם תשובה.. טוב?
Y Yaeli p New member 9/3/04 #16 ממש לא!!! פשוט הייתי צריכה מקום להעלות בו את התמונות!!!! אני מנצלת הזדמנות זו כדי להעלות סמיילי שעשיתי
ממש לא!!! פשוט הייתי צריכה מקום להעלות בו את התמונות!!!! אני מנצלת הזדמנות זו כדי להעלות סמיילי שעשיתי