אני מעלה סוגיה

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אני מעלה סוגיה

ואני אשמח מאוד אם תייעצו לי. כוכי, לאור הסימפטומים שאני סובלת מהם לאחרונה החלטתי לשמוע לעצתך שייעצת לי לא מזמן. אם את זוכרת אמרת לי שאת ממליצה כי אני אדבר אם המורים ואבקש שייקלו על הלחץ שלי בלימודים. מאחר שבימים האחרונים הופיעו לי הסימפטומים של פריחות, חום נמוך וכאבים החלטתי לגשת היום- ביום האחרון לימודים ולדבר עם המדריכה הפדגוגית שלי. היא היחידה מהמורים שיודעת על המחלה שלי מזה כשנתיים והיא הייתה ממש מקסימה ואנושית כשאמרתי לה את זה. דברתי איתה היום על זה שהתפרצות מחלה זו נורא קשורה ללחץ ואם היא יכולה לדבר עם כמה מרצים שיקלו עלי במשימות או יתנו הערכה במועדי ההגשה. היא כל כך הלכה לקראתי וזה נורא ריגש אותי. היום יש להם ישיבה של כל המרצים יחד והיא אמרה שהיא תעלה את הסוגיה. ואני מגיעה לבעיה- היא ביקשה שאני אביא לה אישור רפואי שהלחץ משפיע על הלופוס ואני לא יודעת איך בדיוק לבקש את זה מהרופאה שלי, או אם זה לא חוצפה. אני מקווה שעשיתי את הדבר הנכון, אני מרגישה קצת לא נעים עם זה, כאילו אני מחפשת הקלות ופרוטקציות. סליחה שיצא לי ארוך כל כך, מאחלת לכם לילה טוב

gaia20

New member
שירי, זו ממש לא חוצפה

יש לך לימודים על הראש, קשה לך, בוודאי שזה ישפיע, בין השאר על הלופוס, הרי כבר הוכח שלחץ כן משפיע. פשוט תלכי לרופאה ותבקשי ממנה שתכתוב מכתב קצר שמתאר את השפעת הלחץ על המחלה, אני בטוחה שלא תהיה לה בעיה עם זה. בסה"כ, זה לא שהיא משקרת בשבילך או ממציאה המצאות, הלחץ באמת משפיע וחייבים להתחשב בזה כדי שיצאו לך הציונים הכי טובים שאת יכולה להשיג, בכמה שפחות לחץ על הראש. ואני רוצה להגיד לך שזה ממש לא לחפש פרוטקציות, צריך להקל עליך, גם בלימודים וזה צריך להיות ברור, במיוחד לך שהבריאות שלך יותר חשובה, מ ה כ ל!! מקווה שהכל יסתדר לטובה (ברור שיסתדר...) אוהבת,

שירי - את לא מקבלת הקלות.....

שירי בוקר טוב בפנייתך למזכירה הפדגוגית, את לא מבקשת שום הקלה, את מבקשת רק התאמה. יש לך עניין ללמוד, יש לך עניין להצליח, אולם יש לך מגבלה. כדי שתוכלי לעמוד בהצלחה בלימודים, יש לפרוס את הלחץ על פני זמן ארוך יותר, כדי שיהייו לך סיכויים טובים יותר לסיים בהצלחה את הלימודים. לכן אני לא קוראת לעניין זה הקלה, אלא התאמה. בעניין הפניה לרופא, למה את חושבת שיש כאן חוצפה? האם את מתחזה? האם בדיקות המעבדה שלך הן של מישהו אחר? האם הפריחה שיוצאת לך, היא בגלל שאת מגרדת בכוח? האם את לוקחת תרופות בשביל ההנאה? הרופאים המטפלים בחולי לופוס, יודעים שלחץ נפשי, הוא אחד הגורמים להתלקחות של המחלה. אז הצעתי, גשי לרופא שלך, בזקיפות קומה, קחי את הלופוס בידיים ואת הביטחון העצמי בכתפיים, הסבירי לו את המצב, ואין לי ספק שהוא יתן לך אישור רפואי שאת חולה בלופוס, יסביר קצת על המחלה ויוסיף את מרכיב הלחץ. שנמח להתעדכן יום טוב כוכי

למעלה