אני?! מעצבת אתרים

אני?! מעצבת אתרים../images/Emo35.gif

מסתבר שכן... בזמן האחרון אני מפתיעה את עצמי.... היום פתחתי לבן דוד שלי בלוג עפ"י בקשתו, ליום הולדתו ה-17. יצא לי ממש נחמד לפי דעתי... אשמח לשמוע רעיונות לשיפור ותגובות! :) קופידונית

ממש נעלבתי.....

תגידו מה אתם חושבים, בבקשה, על האתר של בן דוד שלי...
עבדתי עליו ממש קשה.... תכנסו ותאמרו לי מה דעתכם!

ביקורת בונה עם פלפל ../images/Emo97.gif

הצבעים טובים, האוירה נחמדה, אבל משום מה אני מצפה שהדף ימשיך לעלות כי יש שם מעיין חוסר איזון בין הריבועים הריקים לבין התפריט ולבין הבלוג עצמו. חוץ מזה, עדיף שתמרכזי את התמונה העליונה.. ואני אוהב את הצבעים ! שי !

freedom rider

New member
או קיי

אהבתי מאוד את הצבעים, ואת העיצוב הנקי יחסית. הייתי מחליף את הפונטים וגם משנה קצת את הגודל - אבל זה עניין של טעם אישי. אבל, מה שעצבן אותי זה ה-commet cursor שביקש ממני להתקין אותו איזנ שלוש פעמים. זו תכנה דביקה ומגעילה, שגם משתילה במערכת תוכנה למעקב אחרי הגלישה - וגם הופכת את המצביע של העכבר לקיטש. זה פשוט מיותר.

freedom rider

New member
או קיי

אהבתי מאוד את הצבעים, ואת העיצוב הנקי יחסית. הייתי מחליף את הפונטים וגם משנה קצת את הגודל - אבל זה עניין של טעם אישי. אבל, מה שעצבן אותי זה ה-commet cursor שביקש ממני להתקין אותו איזנ שלוש פעמים. זו תכנה דביקה ומגעילה, שגם משתילה במערכת תוכנה למעקב אחרי הגלישה - וגם הופכת את המצביע של העכבר לקיטש. זה פשוט מיותר.

ohad m

New member
ואני חושב

שהאתר לא נראה טוב. הצבעים בבסיסם בסדר, אבל העיצוב קטסטרופה והגופן פשוט לא יפה. עדיף ללכת על משהו קצת יותר פשוט עם פחות גרפיקה בתור התחלה. אוהד

אוהד, אתה יכול להיות יותר נחמד...../images/Emo46.gif

אתה כבר מתחיל לעצבן אותי עם ההערות שלך, לא אמרתי לך קודם כי זה לא היה ענייני אבל כל הקטע עם ה"חטיאריות" היה פשוט מגעיל ומעליב, וממש לא מצחיק, לכל אחד יש זכות לכתוב בלוג לא משנה בן כמה הוא! העיצוב קטסטרופה? להגיד לך את האמת? העיצוב של האתר שלך זוועתי,כן, התמונה יפה אבל מה התחכום אם הכל לבן?!?!?! בסה"כ אני פשוט חושבת שזה עניין של דעה,מהמון אנשים קיבלתי ביקורות שהאתר מהמם...אבל גם אם לדעתך לא, גם ביקורת אפשר להעביר בצורה יותר נחמדה! "קטסטרופה", "הגופן פשוט לא יפה" אם תוסיף את המילה "לדעתי" אחרי המשפטים שלך הכל יישמע יותר טוב ופחות מגעיל ומעליב!סתם, עצה לחיים... יש לך מושג בכלל כמה עבדתי על זה?!?!?!? אני בטוחה שלא, אז אתה יודע מה? הערות מהסוג שלך אני לא רוצה לשמוע... אפשר לתת "ביקורת בונה", אבל כנראה שהמושג הזה פשוט לא נמצא אצלך בלקסיקון.... אוהד, אתה לא יותר טוב מכולם, אז תתחיל להרגע. קופידונית

איה@

New member
קופידונית ../images/Emo26.gif

כמה דברים....... א. אני רוצה להתנצל שלא עניתי קודם. ראיתי את ההודעה שלך, וגם את האתר אבל רציתי להתפנות ולענות תשובה מעמיקה. ב. לדעתי,
את לא צריכה להפגע מאוהד. את צריכה כבר להכיר אותו. זו הדרך שלו להגיב. וכשמעלים אתר - ומבקשים ביקורת - צריכים להיות מוכנים לקבל גם ביקורת לא אוהדת. (עד כאן בעניני "הרגעת הרוחות בפורום
) ועכשיו לתחזית.....סתם
הנה דעתי: הצבעים בסדר - ומתאימים לבלוג של בחור/גבר. החיבור הפינתי בין הרבועים (הקטן עם האיור והגדול עם הטקסט) מענין. מה שאני מציעה לך הוא: להוריד את הרקע מהכפתורים, ולהשאיר רק קו קונטור ואת הלוגו - להשאיר נקי בלי רקע מתחת. ואולי לצבוע אותו בצבע צהוב כתום, יכול להיות מענין. נסי גם לרווח יותר בין האותיות של הלוגו - כדי שיהיה קריא יותר. את הצ´אט הייתי מעלה, וממקמת מתחת הכפתורים. זהו. קבלי חו"ח חזק על ההשקעה. והזמיני את בן דודך להשתתף כאן בפורום. קחי את הכל בקלות! (תשתדלי לפחות......)
איה.

איה,

א.תודה על התשובה המעמיקה.. ב. לא נפגעתי ממנו, אני לא כזאת פגיעה ושבירה...אבל הוא עיצבן אותי, וכמו שאמרתי יש דרך לתת ביקורת...אין לי שום בעיה עם ביקורת שלילית אבל צריך לדעת איך להציג אותה. בקשר להצעותייך: את הרקע מהכפתורים לא רציתי לשים בהתחלה, אבל שחר התעקש אז נאלצתי להסכים.. בקשר ללוגו- עשיתי את זה בהתחלה אבל זה נראה כמו חוסר קשר בינו לבין הכפתורים אז אני משאירה את זה ככה... את התמונה אני אערוך בכתום וצהוב, אחלה רעיון! (אני צריכה להתייעץ עם שחר קודם) את הצ´אט כבר העלתי למעלה, אני אעדכן את זה כבר מחר... תודה על הח"ח... בן דוד שלי כבר נכנס לפורום, והוא ייצטרף בקרוב... וד"א, אני ידועה כבן אדם רגוע שלוקח דברים בקלות אבל כבר נמאס לי מההערות הבוטות של אוהד... אוהבת, קופידונית

ohad m

New member
קופידונית ../images/Emo26.gif

היי, כמה דברים. אני מצטער אם גרמתי לך לעוגמת נפש עם הביקורת שלי, היא לא הייתה מכוונת לעצבן או לפגוע, אני פשוט אחד שאומר את מה שהוא חושב ולא הולך מסביב. זה לפעמים מעצבן הרבה אנשים. בקשר למה שאמרת לגבי ה´חטיארית´ אז זו בעצם היתה המלצה על האתר שלה, כפי שכתבתי, וחבל שאת לא קוראת את הכל לפני שאת תוקפת. בכל אופן, לי באופן אישי מתחיל להימאס מזה שעל כל דבר שאני כותב פה אנשים מתחילים להיתפס ולבנות ממנו טראראאם. אני שנוי במחלוקת ? יכול להיות. אני שחצן ? אולי. אני לא מחפש להתנצל בפני כולם, אני דבק בדבריי ובדרכי, ומי שלא מתאים לו, (את לדוגמא) לא חייב להתייחס. אגב, תודה על הביקורת הבונה שלך לגבי האתר שלי. אני דווקא מאוד אוהב את איך שהוא נראה. המשך גלישה נעימה, אוהד.

לאוהד../images/Emo26.gif

לא גרמת לי לעוגמת נפש... אין לי שום דבר נגדך, רק נגד צורת ההתבטאות שלך... אבל אם אתה מרוצה איתה אז תמשיך ככה.. רק שלפעמים זה פוגע באנשים וזה סתם רשעי... לגבי ה"חטיארית" דווקא קראתי הכל... ולגבי הביקורת על האתר שלך- לא הייתי אומרת לך את זה אלא אם כן הרגשתי צורך לצנן אותך קצת, ולהראות לך איך זה מרגיש...(ושלא תחשוב שאני נסוגה מהדעה שלי, כי ממש לא) אם אתה אוהב את זה, סבבה לך, אני בעד שאנשים יעשו מה שהם אוהבים! קופידונית

ohad m

New member
נקודה מעניינת.

אנשים ש"זכו" להכיר אותי קצת יותר כן מתעלמים מזה משום מה, למרות שאני כן פוגע באנשים פה ושם. אבל סך כל הטוב גובר על סך כל הרע. וכנראה שאני חייב להיות קיצוני בכל דבר. בכל אופן, תמיד יהיו אנשים שלא יבינו את מה שאני אומר כמו שאני רוצה שיבינו, ומול זה כבר מזמן וויתרתי על המאבק.

איה@

New member
טוב - אבל ../images/Emo26.gif

תיישרי את התמונה עם הרבוע שמתחתיה. ותמצאי איזה שהוא פתרון לחלל הריק שנוצר בין כל הרבועים והמלבנים של הכפתורים והתמונות. אולי.....רקע לא חלק, אלא עם פטרן אבל עדין עדין! דיר באלק שלא תתפרעי עם הרקע
איה.

למעלה