אני מעריצה מישהו מפה.....

אני מעריצה מישהו מפה.....

טוב אני חייבת לשתף אותכם בהמשך הסיפור שלי ואיך ולאן זה התגלגל.... אז כמובן שהגהנום שעברתי בבית (כן כן בלשון עבר....לשמחתי) היה כלא יתואר! וכן הזמן הזה חשבתי לעצמי שאולי זה משבר נישואים....אני נשואה 7 שנים ויש האומרים שאחרי 7 שנים יש משבר ..נו להאמין או לא .... בכל אופן אתמול בלילה הייתי אמורה לצאת, ואכן קבעתי (לא עם הבחור אלא חברות) את השעה והכל. בעלי היה בעבודה... ואז נכנסתי לפורום היפה הזה !!!!! וקיבלתי הודעה ממישהו (לא משנה מי אבל הוא מדהים) הוא כתב לי שיש צד שני בסיפור שלי (כלומר הרגשתו של בעלי ובכלל - בעלי) אני הייתי המומה, אני הרגשתי כאילו בעלי כותב לי, אני ישבתי לקרוא ובכיתי כמו ילדה קטנה, אני הרגשתי שסטרו לי! לאחר קריאת ההודעה שהכניסה לי כוחות (הרי הכוחות שלי נגמרו אחרי שבוע של מריבות )העמידה אותי על הרגליים והשאירה אותי נחושה בדעתי לסיים באותו היום את המריבה עם בעלי!!! הבחור (הכותב) הרג אותי אני חוזרת שוב זה היה כאילו נתן לי סטירת לחי מצלצלת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל מה שכתב , כל מילה ומילה והבנתי עד כמה אני אוהבת את בעלי !!!!!!! ישר לאחר קריאת ההודעה (שבסיומה הייתי שטופת דמעות) ביטלתי את יציאתי , קמתי ובישלתי לו ארוחת ערב , צלצלתי אליו ואמרתי לו שתבוא הביתה יושבים לדבר!!! קיבלתי מרץ אדיר (ממישהו שאני לא מכירה!!!!!!) לא אפרט את הכל אבל זהו , אני ובעלי השלמנו !!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבתי מה אני רוצה, את מי אני אוהבת, למי אני שייכת......(הסיפור עם השני לא מסתיים ...אבל מצונן כי שוב הפכנו לחברים ולא למאהבים הוא כמו חברה בשבילי ). זהו זה הסיפור ! ואתה - בחור מקסים!!!! תודה !!!!!!!!! תודה שהערת אותי , שפקחת את עיניי , תדע שהיום יום שישי יש משפחה שמאושרת משפחה שאוהבת ושתשב לקרוא את התודה שאני שולחת לך (אשלח לך אישית...) תדע שזה בגללך!!!!!!!!!!!!!!!!!
וזה הכל בשבילך!!!!!!!!!!!!!!! ועכשיו תגידו לי ....איך אנשים לא מבינים מה גדולתה של תקשורת וירטואלית?????????????? שבת שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טאKילה

New member
איזה יופי..../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

אני מאוד שמחה שהסתדרת עם בעלך, זה היה הדבר הכי אמיתי לעשות, שמחה שהיה משדיבר אליך לעומק הנשמה. שתהיה לכם שבת מלאה אהבה ושמחה בלב..

מ ופרעת

New member
איזה כייף לשמוע../images/Emo24.gif

זהו עשית לי את השבת אני מזה מאושרת לשמוע שהשקט חסר לשרור בביתך ועוד יותר שמחה לדעת שיש פה אנשים שיודעים לתת כתף בשעת צרה ולך אתה כן אתה שגרמת לה להתעורר מילה קטנה לי אלייך ישר כוח

Karnaf1

New member
....Being Naive

Mum &Loving Woman. I do think that your supporter did state the obvious This triggered what you conventionally knew you had to do. Not wishing to be an atmosphere spoiler… You are being rather naïve Let’s see if you’ll still fill the same in two weeks time…If yes, you made it From my experience – once a sinner always a sinner… Sorry Have a great weekend Karnaf

naughtybabe1

New member
lol....karnaf

i am sorry to admit it but i agree with u once a sinner always a sinner
its very sad that we don't learn from our close call

Karnaf1

New member
Wise Naughty Babe

Hi Naughty. I am amazed that at a young age of 25 You already have the wisdom of an old rope as I am. Not patronising (CHALILA) but young people tend to believe that You can flick between actions without any outcome or consideration To the previous Have a great weekend Karnaf

מולוקו

New member
יפה, אלו כוחם של מילים.

טוב שיכל מאן דהוא לכוון אותך מעט לדרך הנכונה.

טאKילה

New member
מולקו תודה..../images/Emo24.gif

גם על הביקור בסופטי,שם יש לי מקלעת שירה כייפית. אחרי האתר הפרטי שקרס לי לפני כמה חודשים, כן הצלחתי לשקם ולהוסיף עוד כתיבה..ואני שמחה.
ערב טוב..

כיף לשמוע...

לפעמים צריך סטירת לחי כזו כדי להעריך את מה שיש בבית... שתהיה לכם שבת מאושרת ושמחה...

למעלה