אני מעריצה שרופה של קובי פרץ מי עוד ?

sarabary

New member
אני מעריצה שרופה של קובי פרץ מי עוד ?

אני רוצה לפתוח מעודון מעריצים או פורום של קובי פרץ יש שותפים?

דיעה על קובי

קובי של לפני 8-10 שנים היה הרבה יותר טוב חוץ מהאלבום האחרון של קובי הוא אכזבה כי קובי הטוב היה לפני 8-10 שנים בדיסקים את כמו אש והדואטים עם מושיק ותמיר

ואני חושב ההיפך לחלוטין .קובי היום טוב יותר.

קובי של שנות האלפיים הוא קובי מיינסטרים .להיטים טובים הוא מוכר הוא מושמע בתקשורת. גם אז הוא היה טוב אבל הסגנון הזה נעלם ממפת המוסיקה ואי אפשר להצליח איתו. אם קובי היה ממשיך בקו הטורקי הוא לא היה בתקשורת הוא לא היה מופיע באירועים גדולים חתונות של סלב ובקיצר לא היה מתעשר אלא נתקע כמו יוסי עדן ותמיר סולטנה .קובי עשה את הדבר הנכון כמו ליאור נרקיס ומושיק עפיה. גם הלוק שלו סוף הדרך לעומת אז .

פעם קובי שר טוב זה נכון

אבל לדעתי היום הוא הרבה יותר טוב מפעם. הוא היה זמר דיכאון שכזה.. נשמע טוב אבל לא התקדם. היום הוא מקבל את מה שמגיע לו ואת ההערצה שמגיעה לו.. הוא זמר מעולה לדעתי

אם הוא היה נשאר טורקי לא היה לו כסף וההערצה

הוא לא היה יכול לקנות דירה חדשה במוו מפוארת להופיע כל שני וחמישי בטלויזיה ולא היו לו מעריצות ומעריצים מבוגרים ארבעים פלוס .

צודק מאוד...

קובי פרץ נהיה כוכב רק בזכות השינוי במוזיקה שלו...והוא גם הוכיח את היכולות הקוליות שלו ... אחלה זמר...אחלה בחור....ואחלה דיסק...[האחרון]

Puskas

New member
לא אוהב אותו...

אהבתי מאוד רק השיר שלו "אני אוהב אותך" ואני אוהב בקטנה את "באש ובמים" אבל מעבר לזה..אני לא אוהב ת'שירים שלו.. גם אין לו קול כל כך טוב..הוא די בינוני..אין לו עליות מרשימות,סלסולים,הוא לא מרעיד,אין לו מנעד ואין לו קול נקי ועם רגש.. בקיצור..שיהיה לו לבריאות על ההצלחה אבל יש לטעמי הרבה יותר טובים שעדיין מחכים לפרוץ..

איך אומרים על טעם ועל ריח אין מה להתווכח

זו דעתך האישית שאני כמובן לא מסכים איתה אבל אני מכבד אותה. יש זמרים שהם לא סגנון סילסולים ועליות. וזה מה שמיוחד בקובי יש לו קול יחודי שמשמיעה ראשונית אתה יודע זה קובי . זה שיש המון זמרים טובים זה ברור . לקובי פשוט התמזל המזל להיות בזמן הנכון במקום הנכון בא לו להיט שנהיה נכס צאן ברזל במוסיקה כמו בלבלי אותו שפתח לו את כל הדלתות האפשריות ועל הדרך הוא הכיר אמרגן מצוין כמו יוחאי . לזכותו של קובי יאמר שהוא אכל הרבה קש בשביל להגיע למעמד שהוא נמצא בו. דווקא הקול שלו מרגש אותי מאוד הרבה מאוד מיתר הזמרים.

Puskas

New member
הקול שלו

מזכיר קצת את של אביב טל ת'אמת.. ושמע..לא אמרתי לך שקובי מעפן ושכולם צריכים לחשוב ככה..לדעתי האישית הוא לא משהו בכלל.. אני אוהב קולות ברמה שמרגשים אותי כמו של משה פרץ,אייל גולן,איציק שמלי,ניסו סימן טוב,רון שובל ועמיר בניון אבל זכותו של כל אחד לאהוב משהו אחר,זה היופי בז'אנר הזה שיש בו מיליון זמרים במיוחד בשביל שלכל אחד יהיה מה לאהוב שם.

למעלה