אני מפוטר

gezerke

New member
אני מפוטר

שלום,
הבוס שלי הודיעו שהחליטו שאני מפוטר, אולם אצטרך לעזוב את מקום העבודה רק בעוד חודש.
זה פעם ראשונה שמפטרים אותי, ואני יודע שזה לא נדיר (זו חברת היי טק)
ממש קשה לי להסתיר את העובדה הזו ולהתנהג business as usual
ואני לא יכול להגיד שקל לי לקבל את הבשורה.
איך אתם ממליצים לי לנהוג?

EdisonGirl

New member
לתת את הכל בחודש הזה, כמו תמיד

אתה אמנם לא יכול להתעלם מהעובדה שפוטרת, אבל חשוב להישאר העובד המסור שאתה, ולא לזלזל לקראת הסוף או לנקום..
אחרי הכל, ההתנהגות שלך לא תפגע באף אחד מלבדך, וחשוב להמשיך להיות נאמן לעצמך ולמה שאתה מסוגל, ולא לתת לדברים כאלה לפגוע בהתנהלות שלך.

תזכור בכל רגע נתון, שמה שאתה עושה זה רק לטובת עצמך, ובמקום לתת להם "הצדקה" לפיטורים שלך עם התנהגות לא נאותה, תמשיך להיות תותח ושיראו כל הזמן הזה מה הם הפסידו.

(חוצמיזה, אם תרצה מכתב המלצה לטובת העתיד הקרייריסטי שלך, ממש לא תשרת אותך התנהגות שלילית וחוסר מוטיבציה)

NEO83

New member

NEO83

New member
כמה שזה קשה

הייתי ממליץ לך להתנהג כרגיל ולהגיד תודה שיש לך חודש שלם לחפש עבודה.
בסופו של דבר ההמלצה תלויה בבוס הנוכחי שלך, ולא היית רוצה להרוס לעצמך אותה בגלל חודש אחד של עבודה לא טובה נכון?

h a j b i

New member
אתה לא חייב להתנהג כרגיל

תלך בראש מורם ותתנהג כמו מלך. הם אלה שצריכים לרדוף אחריך עכשיו ולדאוג שתחפוף אחרים ו\או תסיים פרויקטים.
אני מניח שאתה מחפש עבודה אחרת, צא מידי פעם באמצע היום או תגיע באמצע היום וקח גם ימי חופש כל כמה ימים ותגיד שאתה מתראיין (גם אם זה לא נכון).
תנסה להתסכל על חצי הכוס המלאה, הכי גרוע כבר קרה ועכשיו יש לך חודש להעביר בשאנטי.
ולמען הסר ספק, מה לא לעשות:
לא לריב עם אנשים, לא להיכנס לפינות, לא להתבטל בהתרסה (אין לך עבודה כרגע? לך הביתה ותגיד שאתה הולך להתראיין) ובכלל לא לעשות כלום בהתרסה. לא להגיד: "זה לא מעניין אותי כבר" אלא "אני לא חושב שאני אספיק לטפל בזה אבל אני יכול לעדכן עד איפה הגעתי" וכו

למעלה