|!אני מפחדת! הצילוווווווווו!

אבישגוש

New member
|!אני מפחדת! הצילוווווווווו! ../images/Emo53.gif

יווווו אני מתה מפחד כולי רועדת עכשיו נישבעת לכם.. דיברתי עם אח (ידיד) שלי עכשיו בצ'אט באינטרנט כי הייתי חייבת לדבר עם מישהו.. ואז נכנס איזה מישהו ושאל אותי אם אני אבישג.. אמרתי כן, מי אתה? הוא אמר לי בהתחלה דויד.. אחרי זה אבי.. שאלתי אותו אבי אמזלג? -לראות מה הוא יענה והוא אמר בהתחלה כן.. אז אמרתי לו לא יכול להיות כי אבי הזה הוא מהתחנת משטרה.. אחרי זה הוא כתב לי את יודעת מי אני? ואמרתי לו מי.? הוא ענה לי מה את לא זוכרת אותי?! אני זה ששכב איתך! ואני מתה מפחד!!!!! בבקשה שמישהו יעזור לי.! בבקשה!!!!!!!!!! אני לא יכולה יותר אפילו למחשב הוא נכנס לי.. ואני לא יודעת מי הוא ואני לא מכירה אותו! ואני לא יודעת מה לעשות! בבקשה שמישהו יעזור לי!!!!!!! לא יכולה יותר! הוא היה ככה קרוב אלי.. יכולתי לגלות מי זה סוף סוף וללכת למשטרה! אבל לאאאאא פיספסתי את ההזדמנות לזה! ואני מפחדת! איך הוא ידע שאני אבישג?! איך הוא ידע ש"זה" קרה לי?! איךךךךךך אלוהים איךך?!??!!! ממש מצטערת להגיד אבל גם לי קשה להודות בזה.. -נישברתי.. לא יכולה יותר.. זהו זה! זה כ"כ כואב אתם לא יודעים שהוא אמר לי את זה הרגשתי כמו.. מממ.. כאילו הגעתי לגהינום בלי למות בכלל! אני רועדת מפחד עכשיו לא יודעת מה לעשות יותר.. הרמתי ידיים..
הצילווווווווווווווווווו!!!!!! אני לא יודעת מה לעשות יותר!

לא כל כך הבנתי מה קרה

אבל הצ'ט ידוע כמקום לא מי יודע מה בטוח ויש בו לא מעט מטרידים ומציקנים. אם את ממילא מדברת עם אנשים שיש לך איתם קשר מתמשך, אפשר להשתמש באמצעים כמו ICQ או מסנג'ר, כך תהיי יותר מוגנת ולא תהיי חשופה לכל מי שמתחשק לו לבוא ולפגוע. בפעם הבאה אם קורה דבר כזה בצ'ט, נסי למצוא את אחד משומרי הצ'ט כדי שיסלקו את המטריד. למשטרה את תמיד יכולה לפנות, עד 7 שנים כמדומני אחרי המקרה. כך שאם זה מה שאת רוצה לעשות, את עדיין יכולה.

אבישגוש

New member
מממ.. אני יסביר..

לפני כחצי שנה נאנסתי ע"י 4 בנים מנוולים כי להגיד חולי-נפש זה מחמאה.. אני לא יודעת מי הם לא מכירה אותם לא יודעת מה הם רוצים ולמה.. אני רק זוכרת שהם צעקו בשם של ילד מהכיתה שלי שמכונה בשם "רועי הנאצי". מאז הפסקתי ללכת בקביעות לבצפר.. העיפו אותי מהכיתה בגלל זה לכיתה אחרת.. ואתמול זה היה השיא, נישברתי!! לא יכולתי לעמוד בזה יותר! הוא נכנס לי למחשב ידע מי אני ומה קרה לי! ואין לי אפשרות לעשות עם זה כלווווווום!!! הלכתי כבר למשטרה אבל ביטלתי את התלונה כי נמאס לי להיות כל הזמן במצב של הסבר למה ואיך ומה -כאילו שאני האשמה! חוץ מזה הלכתי בכוונה עד ת"א כדי להגיש את התלונה כי אני ידעתי מראש שפה בק-גת המשטרה על הפנים! אבל הם לא יכולים לטפל בזה מת"א אז נשאר רק ק-גת! שם הייתה חוקרת ממש עדינה שאלה אותי בעדינות דיברה יפה.. פה הם שואלים הכל בצורה תוקפנית כאילו אם תעני משהו שלא לרוחם את אשמה! אני לא יכולתי לסבול את זה אז באמצע העדות שהייתי צריכה להגיש קמתי והלכתי כי נמאס לי מהם!!!! נמאס לי שמתייחסים אלי ככה! לא יכולה יותר עם זה! ונישבר! זהו..!!!! נמאס זה הכל!!!

בהחלט אפשר להבין

את הקושי לעמוד מול שאלות של המשטרה, אך כך הדברים שם עובדים ואם את רוצה שהצדק ייעשה, כרגע זו הדרך היחידה. מה שכדאי לעשות זה לערב את מרכז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית (תחייגי 1202) כדי שהם ילוו אותך למשטרה וידאגו שתקבלי יחס יותר מתחשב. בהצלחה! הדברים לא עד כדי כך אבודים... יש מה לעשות, גם אם זה לא קל.

למעלה