אני מפחדת מאלוהים

אביבית28

New member
אני מפחדת מאלוהים

ביום חמישי אחרי חצי שעה שהגעתי מהעבודה חמותי הגיע לסוף שבוע. אחרי שיחה עם סילהיא החלטתי לקחת בקלות למרות שידעתי שיהיה קשה מאוד. האמת שחמותי התחילה להיות במצב קצת קשה היא בת 76 והרגשתי שבעלי שפוט שלה ואמרתי לו. כל רגע ביקשה משהו וגם מסג´ם וארוחות למיטה וכו´. אני קיבלתי אותה יפה. חמותי גרה חמש דקות ממני. וכשהיא אצלי סוף שבוע היא חוזרת הביתה ביום ראשון בבוקר. הפעם בעלי אמר לי שאם אמא שלו חוזרת הביתה ביום ראשון הוא צריך לקחת חופש כי היא איטית והוא לא יספיק להגיע בזמן לעבודה וגם יכול להיות שהיא לא תיתן לו ללכת לעבודה. אני אמרתי שחבל על ימי החופש שיקח חופש שבאמת צריכם. ביום חמישי הוא צריך חופש לאזכרה של אביו. הוא קיבל זאת . הגיברת בשום אופן לא רצתה ללכת. היא אמרה שאף אחד לא יוציא אותה מהבית של הבן שלה. וממני ביקשה להגיד לו שיעזוב אותה .שלא תילך. אני לא אמרתי כלום. מאוד כאב לי כמעט התעלפתי ביגלל ההצגות שלה. האמת שאני מאוד פוחדת מאלוהים למרות שלא עשיתי רע. רק ביגלל שהיא הלכה לא מרוצה. דרך אגב אני אוהבת את כולכם. סליחה שאני לא כאן בזמן האחרון יש הרבה דברים שמעסיקים אותי . מקווה לטוב תודה וסליחה שארוך.

בולי27

New member
הי יקירתי ../images/Emo24.gif

אני ממש לא יודעת איך להרגיע אותך אז אני רק שולחת לך
ים והרבה. אני בטוחה שאלוהים אם הוא כועס על מישהו זה לא עלייך...

הגנובה

New member
היי חמודה../images/Emo24.gif

אין לי מושג מה להגיד לך.... לפעמים ההרגשה הזו מחלחלת ללב - כיבוד אב ואם - וכל זה... אבל אני חושבת שאם אלוהים מביט בנו מלמעלה - לא עלינו הוא כועס
היי חזקה
אולי תנסה בכל זאת לארגן לה יחד עם המשפחה של בעלך פיליפינית או עזרה או בת-לוויה שתהיה איתה... אולי כך תרגישו אתם יותר טוב....

עדוש

New member
חמודה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מחזיקה לך אצבעות, נסי להיות חזקה. אוהבים אותך מאד

amitmom

New member
אביבית, אני מאוד מצטערת אבל אולי

בגלל שמאוחר אצלי בלילה או שפשוט לא ירד לי האסימון לא מובן לי מה הקשר בין אלוהים לחמותך. אני שמחה שאת מכבדת אותה ושבנה מכבד אותה אבל תאמיני לי שגם לאלוהים יש גבולות והיא (מצטערת חמודה בשבילי אלוהים זו נקבה) יודעת בדיוק איפה הקו האדום של כל אחד וממש לא מצפה מאיתנו לדברים שאנחנו לא מסוגלים לעמוד בם. ולכן אם הרגשת שכלו הקיצים, בטוחה אני שאלוהים יודעת ומבינה ולא שופטת. לי אישית נראה שחמותך מנצלת את הקטע של כיבוד אם ואב לטובתה ודיי שמה קצוץ עליכם. נראה לי שבאיזה מקום אבדו הפרופורציות בין נכון,מותר ואפשרי ומישהו צריך להחזיר את המצב לתלם. שולחת לך הרבה חיזוקים.

אביבית28

New member
צודקת

גם אני חושבת שהיא מנצלת. אבל לצערי המצפון אצלי משחק הרבה ללא סיבה. תודה

למעלה