אני מפחדת.

Charmed Gal

New member
מהטיסה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

או מרולינג? היא מפחידה אותי! *קץ להתחבא בפינה*

לוידעת. מהכל. בעיקר מ... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

הקטע שאני שם בעיקרון לבד. כאילו, יש לי חברות במחולה והכל, אבל לא חברות ממש טובות שאני יכולה להרגיש ביטחון שיהיה לי כיף ואני לא אהיה לבד. אני ממש מפחדת שיקרה מצב שאני ארגיש לבד ומתגעגעת, לא לבד מבחינה פיזית, כי אני יודעת שתמיד אהיה איתי מישו ושאני אף פעם לא אהיה לבד, אלא לבד מבחינה רגשית. אתם מכירים שבטיולים לפעמים מרגישים ממש אומללים ולבד ומתים לחזור הבייתה? אז זהו, שזה עשרה ימים הרחק מהבית, בחו"ל. ואין מצב שאני חוזרת הבייתה אם אני מרגישה רע. אני פשוט מפחדת שאני אגיע לכזה מצב. אף פעם לא הייתי כל כך הרבה זמן הרחק מהבית. אז אני מפחדת.

Charmed Gal

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אמרתי לך כבר, אין לך מה לדאוג, את תהיי עסוקה ותהני

HuGo Hell

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo1.gif

כמו שאמרתי לך באייסייקיו, אם תרגישי בודדה, את מוזמנת לצלצל אלי בכל שעה. ואני בטוח שלא תרגישי בודדה. כי את בחו"ל. בלי הורים. עסוקה ועושה חיים. תבקשי מהם קצת כסף שתוכלי לקנות "אוכל", בגדים, דברים טובים. מזכרות ושלא תעזי לשכוח להביא מצלמה! אני רוצה לראות תמונות
ובקשר לבגדים, תקני משהו גוטה גוטה, הא?
תהני, טיסה מוצלחת ומהנה.

Kryptonite

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

את תמיד תוכלי להיכנס לפורום מהמחשבים של המלון, ואני מאמין שתוכלי לקרוא בעברית, ותוכלי לכתוב בעברית דרך המקלדת הוירטואלית. פשוט תכנסי דרך הכתובת המקוצרת- http://forums.tapuz.co.il/Charmed או כל פורום אחר, בהצלחה!!!

SaberTooth

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

בהרבה מלונות יש מחשב עם חיבור לאינטרנט. אם תרגישי בודדה, תתחברי לפורום ואנחנו נועדד אותך...

Charmed Gal

New member
סייב, היא כבר על המטוס.../images/Emo11.gif../images/Emo185.gif

או אולי בשדה התעופה...

למעלה