אני מפחד להגיד להורים שעשנתי גראס

dor307

New member
אני מפחד להגיד להורים שעשנתי גראס

רק אל תתחילו להגיד לי שזה אסור כבר חטפתי מספיק מזה! אבל הקטע שהלשינו עלי והמורה שלי רוצה לדבר איתי, אני יודע שעדיף שאני יגיד להורים אבל אני פוחד! הם לא יעשו לי ואפילו יבינו ומקס יהיו שתים שלוש צעקות ואחותי תבוא לעזרתי ויגמר כל הסיפור,הקטע שזה אני יודע שזה יאכזב אותם! כי אני לא בעיתי (אח שלי היה) ואני תלמיד טוב ותמיד אני ואחותי נקראנו הילדים ה"טובים" של המשפחה כולה! ואם הם יגלו (מה שאני משער שיקרה) אני יודע שהם לא יתנו לי את אותו יחס,אבל אני פוחד לספר להם! בגלל התגובה מצד אחד,אבל מצד שני אם הם ישמעו מהמורה שלי זה יהיה יותר גרוע! אז מה אתם אתים עושים במקומי (אל תגידו לא מעשנים כי זה לא עוזר עכשיו) ולהורים מה היתם עושים אם היתם מגלים שהילד שלכם עישן גראס?

faith2

New member
אתה אכן נמצא בבעיה קשה...

אממ...אני לא יודעת בדיוק מה להגיד לך...אבל בסו]פו של דבר זה יתגלה להם. אני רואה שאתה מעדיף שזה ייצא ממך- וזאת החלטה נכונה. אני חושבתש אתה צריך לשבת ולהסביר להם למה? למה עישנת גראס. תסביר להם שזה היה חד פעמי (מה שאני מקווה שהיה), תסביר להם שלמדת שזה דבר אסור- דבר שאתה מודע שמזיק לך. תגיד להם שאתה מוכן את כל ההשלכות אבל שבבקשה שיתנו לך הזדמנות שניה, הזדמנות להוכיח להם שאתה עדיין הילד הטוב, היחד שמשקיע, הילד שתמיד היה להם, לפני העישון ואחריי- אתה לא השתנת...וככה גם יחסם לא צריך להשתנות. המון בהצלחה לך. וחכה לתגובות ההורים....אני לבנתיים רק נערה וכותבת לך כאן מנקודת מבטי.

כדי שתוכל ללכת לישון רגוע../images/Emo29.gif

תראה דור לעשן גראס כבר עישנת. עכשיו זה רק התוצאות -נכון. אם לא תספר להם, והם לא ידעו-יצאת בזול ,תשאר ילד טוב בעיניהם והכל טוב אם לא תספר להם, והם ישמעו מגורם שלישי- לא טוב בכלל. אם תספר להם-הם יתאכזבו, יכעסו -אבל זה יעבור . אני מעדיפה , תמיד תמיד לשמוע את הדברים מהילד שלי ולא מגורם שלישי, בטח לא מורה בבית ספר. לבוא להורים ולהגיד "פישלתי" (אם ככה אתה מרגיש) עישנתי ,אבל אני רוצה לספר לכם-זה לא נעים, אבל לא נורא. ומה הייתי עושה אם הייתי מגלה שהילד שלי מעשן גראס? קוצצת לו את אצבעות הידיים, מורטת לו את שיער הראש, ותולה אותו הפוך משך לילה שלם מעל המקרר! מה עושים? עוברים הלאה. אנשים עושים שטויות גם אנשים צעירים. בעיקר!!! אנשים צעירים. למה, הילדים שלי מושלמים? אנחנו(ההורים) מושלמים?-לא. אם טועים מתוודים אז גומרים עיניין אם מתחילים לרמות,לשקר, להסתיר-אז אני נהיית מאד מאד עצבנית.

מייקי69

New member
מועדון השנאה....

שמע, דור, נראה לי שאתה מאד מחמיר עם עצמך. ואתה יודע מה? במחשבה שניה ושלישית - מגיע לך! תעמוד מולם כמו גבר, ותחטוף! ככה תלמד שלכל מעשה - יש תוצאה. ככה תלמד שלא כל דבר צריך לנסות בשובבות סקרנית. שיש דברים שאם עושים אותם - חוטפים ובגדול. אז נכון שלעולם זה יהיה ככה: ההורים יזדעזעו לשמוע שהבת הקטנה והמסודרת שלהם, שכבה עם נער, כבר בגיל 15, ואחר כך יזדעזעו לשמוע שביום שישי האחרון - כל החב'רה טיפסו אל גג מגדל המים וממש סיכנו עצמם. ומאוחר הרבה יותר - שהבן נוסע לאוסטרליה ועושה שם ראפטינג מטורף ומסוכן להחריד. פחד אימים להיות הורה למתבגרים, תאמין לי. פחד אימים. אישית, אני לא חושבת שזה נורא לעשן גראס. אבל אני חוששת שזהו סימפטום. סימפטום מפחיד. כי לסקרנות אין גבול. ולגבולות המתפוררים יש אפקט מצטבר - שעלול - כמעט באותה קלות - להגיע לשימוש באולר או סכין. מה לא עושים כדי להיות "בחבר'ה", או כדי לעשות דאווין ולזכות בעוד נקודות? אז אם הייתי אמא שלך הייתי אומרת לך: מה שעשית - עשית. עכשיו תבודד ותחשוב למה. למה עשית. לחץ חברתי? - רע. סקרנות? - מסוכן. ובבקשה - מהר תמצא לעצמך דברים אחרים להיות סקרן אודותם. הנה חוק שיעזור לך בדרך: הכל מותר, פרט ל-מה שמסכן אותך או את חבריך! מרגע זה ואילך - שמור על עצמך! נ.ב. ותוריד את ההשתייכות ל"מועדון השנאה". לא מהחתימה שלך, אלא מהראש שלך!

עינת

New member
תראה דור

נתנו לך כאן תשובות נפלאות ואני רק רוצה לומר שוב ספר להם עדיף שזה יבוא ממך ולא מבחוץ עם התוצאה כמובן שתצטרך להתמודד אבל אתה יודע, ככה זה בחיים אנחנו עושים טעויות וגם צרכים לשלם עליהן... ואגב דור זה שעישנת גראס עדיין לא עושה אותך לילד רע אז תרגע הא? וכמובן אל תשכח לחזור לספר לנו את ההמשך בהצלחה

jessy19

New member
כנות...

מאחר וזה כבר נעשה ואי אפשר למחוק את מה שנעשה כל מה שנותר לך לעשות זה להיות כנה עם ההורים ולספר להם, תספר להם איך, למה, מתי ועם מי ושתף אותם בזה.

dor307

New member
ההחלטה שלי...

קודם כל תודה על העצות אבל דיברתי על זה גם אם חברים כמובן ולקחתי בחשבון גם מה שאתם אמרתם והיחלטתי ללכת אם מה שקורה אם יעשו לי משהו אז ההורים שלי ידעו מהמורים ואם לא אז הם בכלל לא ידעו. אני היחלטתי את החלטה שלי (שהיא לעשן) ואני לא מצטער על כך ואני חושב שאני יהיה צעיר פעם אחת בחיים ותריך לנתל אותה! מה ההורים שלי יעשו,אם הם יגלו? יעלצו לחיות אם זה כי אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה. ולמה אני לא מגלה להם? כי ככה הם ירגישו שעשיתי להם דווקא,ויכול להיות שבכלל הם לא יגלו אז לא צריך לפחוד... תודה רבה על הכל! דור

g i l i

New member
דור...

בתור אחת שההורים שלה התאכזבו ממנה.. ולאו דווקא בגלל מה שאני עשיתי אלא בגלל מה שהם שמעו מאחרים על מה שעשיתי..מנסיון האכזבה תהיה מזה שלא באת וספרת.. כי תכל'ס תסכימו איתיהורים יקרים- הם מעדיפים לחשוב שהם החברים הכי טובים שלנו ושאנחנו לנצח נספר להם הכל לא משנה מה ... חבל לנפץ להם את האשלייה מוקדם מידי- אני יודעת שאני עשיתי את זה ואני מצטערת על זה.... תספר להם הכל בפנים (אני כותבת את זה בידיעה מלאה שעשיתי כל כך הרבה דברים לא בסדר וממש קל לי להגיד את זה לדור ולא לעשות את זה בעצמי)

faith2

New member
אני מסכימה איתך...

במאה אחוזים. הורים ירגישו פגועים אם הם ישמעו משהו על הבן שלהם ממישהו אחר...

למעלה