אני מפחד שהפורום על סף מוות

poolo

New member
אני מפחד שהפורום על סף מוות

ובסוף ידוע על סגירתו
אני לא רוצה שזה יקרה :
גם לי יש חלק בזה אבל עדיין הפורום חשוב לי....נראה לי המקום היחידי שיבנו את השיגעון הקל שלי לברזיל חחחחח

סתם שאלון שעולה לי בראש ...

איזה סגנון מוסיקה ברזילאי הכי אוהב עליכם ?

מי הזמר/להקה ברזילאית שאתם הכי אוהבים?

האם ביקרתם אי פעם בברזיל ?

איך הגעתם להתעניין דווקא בברזיל ובתרבות שלה?

מה הכי מושך אותכם בברזיל? מוסיקה ? קפואירה? קרנבלים ?

איזה מקום מעניין הייתם בברזיל ואיזה חוויה הייתה לכם שם ?

מה הוויה הכי טובה.מרגשת שהייתה לכם בברזיל ?

החוויה הכי הזויה/מענינת/מפחידה שהייתה לכם בברזיל ?

shellyland

New member
אני מקווה שאתה טועה.
עונה על הסקר:

כמעט הכל, אבל בעיקר סמבה וטרופיקליה.

נו, באמת. איך אפשר לבחור? אני אכתוב את המובילים:
קאיטנו לא של השנים האחרונות
שיקו של כל מיני תקופות
אליס רג'ינה האלוהית
ראול סיישז המלך
אדריאנה קלקניוטו
אלזה סוארז
מריה ריטה
זליה דונקאן
HYLDON
מריה גאדו
ריטה לי
אוף, אני מרגישה שאני עושה עוול לכל אלה שאני שוכחת וזה לא הוגן.

יותר מפעם.

מהבית. אמא שלי ברזילאית.

הנוף, האנשים והאוכל.

איזה מקום מעניין הייתם בברזיל ואיזה חוויה הייתה לכם שם ?
הייתי במלא מקומות. הכי אני אוהבת את טרזופוליס, שהיא כמו פיסה של גן עדן. אני גם אוהבת את קוריטיבה, שבל מסיבות יותר שכלתניות. היא מאוד "עיר", כמו שעיר צריכה להיות. חוויה מעניינת? לא יודעת. אולי הנחיתה הראשונה שלי שם, כשראיתי מהחלון של המטוס שיורד גשם זלעפות ולבשתי בשמחה את מעיל הפוך שלי בלי להבין שבחוץ כמעט 40 מעלות. או אולי כששחיתי בנחל בטרזופוליס בפעם הראשונה והתחיל לרדת גשם ולא הבנתי איך אפשר לשחות אם יורד גשם. בעצם, אולי הפעם הראשונה שנהגתי בריו, במרכז העיר, באחת בלילה וכשעצרתי ברמזור אדום כולם צעקו עלי: "השתגעת? סעי!" אז לחצתי על הגז באור הכי אדום שיש והרגשתי את הלב שלי פועם בחוזקה, כאילו שהרגע רצחתי מישהו.

מה הוויה הכי טובה/מרגשת שהייתה לכם בברזיל ?
Aquele Abraco

באופן מפתיע, לא היו לי כמעט חוויות מפחידות. פעם הסתובבתי עם מישהו מישראל בחוף של קופקבנה באמצע הלילה, והגכענו עד הקצה - איפה שהסלעים, וטיפסנו עלים לראות את הגלים בלילה. קצת חששתי מהטיפוסים שהסתובבו שם, אבל לא משהו רציני.
חווייה מעניינת היתה לי כשנסענו ליד החוף ב-2 בפברואר ופתאום ראיתי אנשים משונים לבושים בלבן. אז עוד לא ידעתי מי זאת ימנז'ה והאנשים הנחמדים על החוף הסבירו לי ושיתפו אותי בטקס שלהם.

איזה סקר כייפי!

poolo

New member
לא יודע כאילו פעם היה פה ממש קהילה

אבל אנשים הפסיקו כנראה להיכנס.

אני גם יענה לעצמי חח :

בהכל יש יופי לדעתי... אולי חוץ מסרטנג'ו וברגה וחלק מסוים מהפגודג'י שאני לא אוהב בכלל.
אבל אהוב במיוחד זה בעיקר טרופיקליה סמבה והרבה MBP
גם היפ-הופ Fאנק קריוקה וAXE אני מאוד אוהב, בעיקר כדי לרקוד.

ג'ילברטו ג'יל
מריה בטאניה
מריה ריטה
מרצ'ינלייה המדהימה
סאו ג'ורג'י
שיקו באורקי
אדיראן ברבוזה
ו...דנאילה מרקורי

טוב זה באמת אינסופי יקח לי שנים למנות את כולם חחח

כן.... טיילתי שם 5 חודשים.

האמת שאני לא כל כך זוכר...כאילו זה בעיקר מקנטה ברזיל, ומשם הגעתי לפורום הזה, אבל אני לא זוכר איך הגעתי לשמוע את התכנית, כנראה תוך כדי שיטוט באינטרנט שגלשתי מנושא לנושא.
אני רק זוכר את הפעם הראשונה ששמעתי סמבה ....מן הרגשה מוזרה כאילו כבר שמעתי את המוסיקה הזאת וכאילו אני מכיר את השפה כבר מזמן.... קשה לי להסביר .

התחיל מהמוסיקה והקרנבל ואחר-כך גלש לעוד ועוד נושאים התרבות (שהבנתי כמה היא עשירה) הנופים והטבע, האנשים ועוד....

איזה מקום מעניין הייתם בברזיל, ואיזה חוויה הייתה לכם שם ?

הטיול בפארק "שאפדה דוס ויאדרוס" ליד ברזיליה הייתה הכי מענינת נראה לי .
נופים מדהימים ביופיים, אזור יפיפה פשוט , חוץ מהנופים והטבע יש במקום הזה אווירה מאוד מאוד מיוחדת שקשה לי להסביר אותה.....אולי כי היא מלאה גם בהרבה היפים ומיסיטקנים משונים ואנשים שמעשנים חח....אבל זה מקום באמת מכושף.

מה הוויה הכי טובה.מרגשת שהייתה לכם בברזיל ?

שכמעט נתקעתי בעיירה נידחת (פאנגואה) בלי מזומנים, ואף אחד לא יכל לפרוט לי מדולרים, אישה אחת ראתה אותי במקרה ופשוט לקחה אותי ביד מחנות לחנות והסבירה להם בשבילי מה קרה ובקשה מהם לעזור לי (לא ידעתי כמעט פורטוגזית עדיין) .
ואחר כך אחרי שזה הסתדר היא ראתה אותי שוב מרחוק (זה מקום קטן) ונגשה אליי שוב כדי לוודא שהכל בסדר.
אני זוכר איך נפעמתי מהחום של האנשים ומהנכונות לעזור,כאילו זה ממש ריגש אותי.

היו הרבה כאלה אבל החוויה הכי הזויה הייתה שנתקעתי לילה באיזה אגם נדיח כל הלילה כי הפוסאדה הייתה סגורה. זה היה הכי הזוי ומפחיד בעולם ממש כמו סרט חח

giladl82

New member
מכבי תל-אביב / סטרייקר

מצחיק לומר אבל אהבה שלי לברזיל התחילה מזה שאני אוהד מכבי ת"א מילדות (עד הסוף) ורציתי לשחק במחשב במשחק הכדורגל סטרייקר (עליו השלום). כמובן שהלכתי על הקבוצה בצהוב כחול. משם התחילה החיבה שלי לנבחרת ברזיל שרק הלכה וגברה ב94 עם הזכייה במונדיאל.
מאז הספקתי לפגוש את אישתי שבמקרה או שלא במקרה ברזילאית (ניפגשנו בארץ וללא קשר לברזיל אז כנראה שזה כן במקרה).
מאז הספקתי ללמוד פורטוגזית עם שתי מורות מדהימות.
לבקר בברזיל 3 פעמים (2014 HERE I COME)
והמוזיקה אצלי בIPHONE בלי הפסקה (זאת המוזיקה הכי טובה לרוץ איתה כי הקצב בשמיים).

למעלה