אני מפחד – וידוי.

אני מפחד – וידוי.

אני לא יודע לאן זה מוביל, אני רק יודע שטוב לא יצא מזה. משהו כנראה חסר לי, זו הסיבה היחידה שאני כל הזמן מנסה לפצות. הפעם הראשונה שעישנתי ג'ויינט היתה שנה לאחר השחרור. עד היום (לא מעט זמן מאז) אני כמעט ולא מעשן. אם כבר אז בעיקר בשביל מה שנקרא "לחזק". לפני כשלוש שנים לערך, יצא לי לנסות קוק. הסיטואציה היתה מדהימה, חבר הכי טוב ועוד שתי בחורות. אני זוכר את זה כאילו היה זה אתמול, אני זוכר את הרגע בו החזקתי את השטר המגולגל ואמרתי לעצמי "יא אולוהים"... לומר את האמת ? זה לא היה מה שחשבתי. ראיתי כ"כ הרבה סרטים, שמעתי סיפורים, אבל כשניסיתי זה היה כזה עלוב. למחרת, תוך כדי סיפור גבורות ערב האתמול לחברים קרובים , ניתחתי שוב את שעבר ונדמה היה לי שהבנתי מה קרה שם, ואהבתי את הרעיון. אני זוכר שסיפרתי את המקרה לידידה טובה היא התחילה לבכות, שאלתי "למה ?" ואמרה לי שאם ניסיתי פעם ראשונה תהיה פעם שניה ושלישית... אני זוכר שביטלתי אותה בהינף יד. "זה רק בשביל הסקרנות" הבטחתי. ובכן, הסקרנות הזו מסתבר לא נגמרה. אני לא חושב שאני מכור, אבל אני בהחלט חושב או יותר נכון בטוח שאני בדרך לשם. ניסיתי עוד כמה פעמים מאז, ניסיתי לשמור את זה ל "ארועים שווים" מסיבה פה, חגיגה שם. לפני כמה חודשים סטרה בי המציאות, ברגע של שקט עצמי ומחשבות גיליתי שאני בעצם כמעט כל יום חושב על זה. חושב על אילו היה לי כעת... / איך היה מתאים לי כש.../ מתי יהיה הארוע הבא המתאים... זה פשוט לא יוצא לי מהראש, אין יום כמעט שאני לא חושב על זה. הקטע העצוב הוא שאני זוכר שזה לא כ"כ כיף כמו שנוח להציג את זה, אני זוכר שזה לא מכניס אותי להיי כזה מטורף שזה שווה את זה, אבל אני עדיין ממשיך לחשוב על זה. לדעתי הקטע שלי הוא יותר לדעת שאני "עושה את זה" הפוזה הזאת מדליקה אותי יותר מהכל, הקטע של לסדר את החומר על המראה, למעוך את הגושים... לשחק שעות (טוב נו לא שעות, הרבה זמן אבל) עם סידור השורות... השאיפה לאף...או יותר טוב לעשות את זה בתוך שרותים של מועדון, המשחק האינסופי עם האף, הגוש המר בגרון... כל זה מדליק אותי יותר מהכל. לצערי הרב אני מכיר מישהו שיכול לדאוג לי כמעט מתי שארצה וזה לא מקל על העניינים. וזה לא נגמר כאן, לפני כשנה לערך נכנסתי גם לעולם הטראנס...פגשתי את גלולת האקסטזי המתוקה, היא הראתה לי דברים שלא ידעתי שקיימים. ואז הגיעה האמא של האקסטה המעורבבת של ימינו – MDMA טהור... ואוי, איך שהייתי בטוח שישו לא הרגיש יותר קרוב ממני לאלוהים... התחושות שחוויתי, הרגשות, העוצמות, אין להן אח ורע בעולם ה"אמיתי". היום קצת קשה לי למצוא כימיקלים לא מעורבבים מדי בנוסף מזל גם שעכשיו חורף. בחורף קר לצאת למסיבות, לכן נכנסתי למעין פגרה בנושא הכימיקלים, אם כי פגרה זו לא מנעה ממני לנסות מספר פעמים בבית בליווי מוזיקה מתאימה.עדיין בכל פעם שטראנס מתנוסס לו ברקע, אני עוצם את העיניים ומשחזר את הכיף העצום שחוויתי במסיבות בעזרתה האדיבה של האקסטה וחושב על הפעם הבאה. ונראה לכם שבזה זה מסתכם ? טעות אני כבר מחכה לרגע בו אנסה את ה LSD. אני מנסה לדחות את זה ככל הניתן לקיץ, אבל עדיין שואל בכל הזדמנות אם ניתן להשיג. שלא תבינו לא נכון, אני מודע יופי לנזקים הפיזיים / פסיכולוגיים שאני גורם / יכול לגרום לגוף, מרוב שקראתי בנושא הפכתי למומחה קטן בתחום הדופאמין והסרטונין...לכן אני משתדל להיות צרכן "נבון", ולא מכניס כל חרא לגוף (יש לי אפילו ערכות בדיקה לסמים הכימיקלים). אבל לעזאזל – אני צרכן. ואז אני שואל את עצמי איפה זה יגמר ? היום אני אומר "בחיים לא הרואין" אבל את זה גם אמרתי על הקוקאין... אני מפחד, כי אני יודע שקשה לי עם גבולות, אני לא עומד בהם. אני מפחד. זו עדיין לא קריאה לעזרה, המטוס עדיין באוויר אם כי לא מעט נורות אזהרה דולקות, אני כרגע מנסה להתמודד בעצמי מקווה שאצליח להמנע מנחיתת אונס או רחמנא ליצלן התרסקות. תודה על הבמה.

בדדי

New member
../images/Emo39.gif

המטוס שלך עדיין באוויר אך נשמע שהוא על טייס אוטומוט ושאתה איבדת שליטה. לפי התאור שלך של המצב ותחושת החוסר גבולות יש בהחלט מקום לבקש עזרה ,להושיט יד ולשחרר את הטייס הזה, לקחת את השליטה בחזרה לידיים כי הדרך מכאן לנחיתת אונס היא קצרה... אל תשלה את עצמך במילים כמו צרכן נבון, או אחד שיודע לשמור על הגוף שלו, כל מה שעשית עד עכשיו זה פגיעה בגוף שלך אך גרוע יותר פגיעה בנפש שלך, שבמקום לראות את החיים ולחיות אותם עסוקה כל היום בלחפש את המנה הבאה. ברוכים הבאים לעולם המתמכרים ברוכים הבאים לבית חם לאנשים שזקוקים ליד מושטת, כאן תמצא יותר מבמה... כאן תמצא אנשים שהיו במצבך אנשים שעדיין שם שמוכנים לצעוד איתך... את הצעד הראשון של הוידוי עשית, זה מראה שבפנים עמוק אתה יודע שאתה בבעיה, למרות שאתה מנסה להראות שאתה עדיין בשליטה...... מתפללת עבורך שתמצא את הכוח לעשות צעד נוסף ולבקש עזרה בקבוצות תמיכה כי לבד מאוד קשה לצאת ממחול השדים שבו אתה נמצא...

../images/Emo140.gif כן, אני מושיטה לך פרח

ואולי זה לפנים משורת הדין, אולי מתוך שבדבריך, בוידוייך, אני רואה אומץ גדול, קריאה גדולה לעזרה, ידיעה ברורה וכלל לא רגשנית, בהירות מוחלטת ויתרה מכל - פחד. כן איש, פחד מפני שקורה - ולא מפני מה שאתה חושב ש"עתיד לקרות" אתה איש יקר יודע בדיוק לאן זה מוביל. איש חכם אתה, פעולותיך מביאות אותך לבדוק גבולות ממוקשים, מסוכנים עד אין קץ - ואתה יודע. הסקרנות עליה אתה מדבר - הפכה ככל הנראה (הלא כך?) לחשיבה בלתי פוסקת על "הפעם הבאה" . אתה יודע כי אתה חי באשליה, מפוכחת אולי, כי ניתן לדחות את הקץ... לצערי גם אתה וגם מרבית אלה שיקראו את דבריך יודעים - כי הקץ בעצם מתדפק על סף דלתך...הוא כבר כאן... אינך ראשון ובוודאי אינך אחרון איש יקר כל כך - הבוחן את גבולותיו עד קצה.. ומהקצה הזה הדרך לאין סוף היא בטוחה לחלוטין..אינך מנווט יותר איש, יש מי שמנווט עבורך. זוכרת אני פגישה עם מכור לסמים כבדים שסיפר כי יותר משהוא נהנה מעצם לקיחת הסם - הוא נהנה מהחיטוט בורידיו, ממציאת המקום הנכון לתקוע את המחט, מהתהליך עצמו... מסתבר אם כן - שגם כאן לא המצאת את הגלגל - זו חולייה קטנה בשרשרת ההכחשה, אין לי כלל ספק כי ההתעסקות הכמעט אובססיבית בחומר ובהכנתו היא חלק מה"ספק תענוג" אולם השליטה בצורך לתענוג - עומדת להימלט מידיך. העולם האמיתי כפי שאתה מכנה אותו וכפי שאין לי ספק שאתה יודע - אינו במעמקי השינוי הכפייתי שאתה מאלץ את גופך לעבור, וגם זאת אתה יודע... החומרים הללו משנים לחלוטין את האיזון האלוהי העדין כל כך של מערכת מהמסובכות שנוצרו - אם לא המסובכת ביותר. היא ניתנה לך במתנה - אתה בוחר להשמידה. להיות צרכן (אהיה בוטה ואומר לך - "להיות מכור") זו בחירה שלך. אין "צרכן נבון"!! זה צמד מילים שאינו עומד במבחן המציאות הכואבת של צרכן סמים קשים. זו בחירה שלך איש. אתה מודע לנזקים. אתה מודע לתוצאות. לא הכרתי ואיני מכירה "צרכן" (ובוא נקרא לילד בשמו? מכור?) שאינו מתמודד עתה או שבעייתו העיקרית אולי, היא "גבולות" זה סימפטום מוכח ומוכר של כל מכור ולא משנה למה, לאוכל, לשתייה, להימורים, לסגריות, לסמים - גבולות הוא שם המשחק. כולנו עד אחד מודעים ביודעין או שלא, כי גבולותינו הטשטשו אי שם, וכל אחד מסיבתו הוא. בית זה שאליו הגעת - לא בכדי, מקבלך ללא כל ביקורת, ללא תנאים וללא סייגים. נורותיך האדומות - מוכרות לרובנו, הן מהבהבות גם בחשיכה הגדולה. הדרך החוצה אינה קלה. אולם בכוחנו - ובעזרתך - אולי נוכל למנוע ממך את הצעד הבא ..הצעד אל האין סוף... חלקנו היה שם. חלקנו עודנו שם. חלקנו צועדים קדימה בכוחות אחרונים - החוצה. חלקנו יודע כי הכל מאחור - אולם הדרך אחורה כל כך יותר קלה. המעגל הזה יחודי באין קץ האהבה שבו, ביכולת לתמוך, להבין, לקבל. עצור איש יקר. כבה את הנורות האדומות אחת לאחת, לאט אך בצעד בוטח - אל תלך אחורה. אנחנו איתך.

ארטור

New member
יו משורת.......

ביל וילסון שבנה את תוכנית אי. אי. (אלכוהוליקס אנונימוס) גם את הבסיס של אן. אי. (נרקומנים אנונימוס) אמר: " אני יודע שבגלל האלכוהול אין לי בית, אבדדתי את כל הכספים ואת העסק, הכבד נפוח, אין לנו ילדים, אני מושפל וחיים אצל אבא אבל למרות כל מה שאני יודע, מה שאני רוצה עכשיו זה עוד כוסית". עד שאתא מגיע לסבל ו"התרסקות", תעגיע לעזרא. לבד את לא יכולה להפסיק. זה יותר חזק ממך. זה לא מה שאתא יודע, אתא "צריך" עוד שימוש. אני מקווה שתעצור את זה בגיל צעיר לפני אתא משלם מחיר.

PhEoNiX FiRe

New member
היי לך

את הצעד הראשון אתה כבר עושה. הוא המודעות שזה מוביל למקום לא טוב ורצוי לא להגיע לשם. אתה מודע להשפעות השליליות של זה. עכשיו נותר לך לושית יד. יש שם מי שיתפוס אותה ולא יתן לך ליפול לבור האין סופי הזה. ברוך הבא לבית החמים הזה

../images/Emo24.gif אנשים יקרים

ראשית אפצח בתודה רבה לכולכם על האזנה וההקשבה. ת'אמת לא ציפיתי לתגובות, רציתי בעיקר לפרוק את שעל ליבי. שיחקתם אותה. תבינו, אני לא רוצה להמנע מכל "פורקני המתח" אני עדיין רוצה לשמור לעצמי את "הזכות" להשתכר פה ושם, אני עדיין רוצה להרגיש את האהבה הכימיקלית מדי פעם. זה קטע קטע, מסתבר שהיום "כולם" עושים את זה בצורה כזאת או אחרת, בתדירות כזו או אחרת... מכל טווח מעגלי החברים שלי, ללא הבדלי דת, מין, צבע ומעמד אקונומי כזה או אחר. אני לא טוען חלילה, שאני מושפע חברתית זאת אומרת לא הייתי במצב של "קח, תהיה מהחבר'ה" וכשלא מתאים לי אני לא לוקח או לחילופין דואג לא להיות נוכח. אבל זה מדהים כמה שהנושא נפוץ. ולחשוב שלפני הגיוס התרחקתי מחברי הטובים כי הם היו נפגשים באופן תדיר ל"ישיבות". לא, אני לא מודאג מסביבה, אני מודאג מעצמי. לכן הגעתי להחלטה. כלומר לא הרגע, אבל זה מתבשל לי תקופה. אני בלבן לא נוגע יותר, די. הרי אני לא נהנה מזה כמו שחשבתי / רציתי וגם ככה זה מרתיע את אלה שכן אכפת לי מהם. בקיצור במשוואת רווח מול סיכון הקוק מפסיד. אז נכון הצהרות זה דבר יפה, השאלה איך זה יעמוד במבחן המציאות ? ובכן את זה רק הזמן יגיד. אאלץ ל"חכות" לאירוע הבא שידרוש את זה ולהחזיק מעמד. האמת ? אני אפילו מחכה קצת לזה, לאתגר החדש של להגיד לא... אני מאמין בעצמי. מבטיח לעדכן לכשיהיה ומה שיהיה. בנתיים נשתדל לא לחשוב על זה יותר מדי. לגבי הכימיקלים, טוב אני לא אשקר, שבוע הבא אני מקווה להיות באיזו מסיבה טובה ולא נראה לי שאני אשאר "סחי" (כבר דאגתי להזמנת כימיקלים ראויה). אבל נקווה שזאת באמת תיהיה הפעם האחרונה לפחות עד הקיץ. טוב נו, גם את רומא לא בנו ביום אחד.

אכן, את רומא

לא בנו ביום אחד, אבל הם התחילו בצעד אחד - הצעד הראשון. הם לא דיברו. הם עשו... בינתיים איני רואה אותך מתחיל לבנות אפילו את מחר. כל היתר? תירוצים, איש נבון !!! תירוצים ותו לא. הבחירה היא שלך.

ואגב...../images/Emo4.gif

בוידוייך כתבת: "אני מפחד" כאן והיום אינך מראה סימני פחד כלל ועיקר. הרשה לי לומר לך - כי יש לך ממה. ככלל, איננו מעודדים שימוש כלשהו בחומרים כימיים. נכון, רבים מאיתנו מועדים ואנו כאן תמיד להרימם, אולם לצאת קבל עם ולהודיע כי כבר הכנת לך את האספקה הבאה - הצהרה שאינה מקובלת על אנשים שבאמת נלחמים, וקשה, לא להגיע אל המקום הזה - הם כבר היו שם. הם בוחרים ללכת קדימה.

שיאור

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif|משורת הדין

אני קוראת מה שאתה כותב ותגובות של חברים,שכבר אמרו לך... אבל גם אני חייבת להגיד לך. עצוררררר לפני שיהיה מאוחר. עכשיו כל עוד אתה יכול. אתה אומר דברים כמו, בזה אני אף פעם לא יגע, וזאת תהיה הפעם האחרונה ו... ככה בדיוק אני דיברתי לפני יותר מעשרים שנה. אז עישנתי "רק" חשיש ואמרתי על ההירואין, בזה אני אף פעם לא יגע, ואני לא יהיה כזאת,ואני לא יגיע בחיים למצב כזה... היום אני בת 43+ , ולא נישאר ממני כמעט כלום. אני לא חייתי את החיים, החיים רק עברו לידי. בהתחלה חשבתי שזה בסדר ומתי שאני רוצה אני יכולה להפסיק. עד שלא הגעתי לבית סוהר, לא הצלחתי להיות נקייה אפילו יום אחד בחיים שלי. גם היום אחרי תקופת ניקיון, יש לי עוד מעידות, ובכלל בזמן האחרון אני מרגישה שאני הולכת לאיבוד ולא יכולה לעצור את זה. ולמה ? בגיל שלי ועם התחושה שפיספסתי את כל החיים שלי, כבר אין לי כוח או רצון לחיות. הכאב הוא כזה גדול ,והמחיר כל כך כבד, וכל זה בשביל קצת "סוטול" ו"כיף". מה אני עוד יכולה להגיד ? הלוואי שמכל מה שאמרו לך פה חברים משהו או מישהו יצליח להוציא אותך מהאשליה הזאת. תנסה לקחת משהו מנסיון של אחרים שעברו את הסיוט הזה. ועם כימיקלים בכלל... אם רק תדע כמה איבדו את השפיות שלהם מהאקסטות האלה. אוהבים אותך, ושמור על עצמך

arielfe

New member
שים לב

אחד הפרדוקסים הגדולים ביותר של הקיום האנושי הוא פרדוקס המרחק בין גן עדן לגיהינום - כחוט השערה. וכמה מילות אזהרה - לא תמיד ניתן לחזור אחורה. יכול להיות שעכשיו אתה מרגיש שאתה על סף גיהינום - יכול להיות שאתה חושב שאתה חזק ושתוכל להתמודד עם זה. מאוד יכול להיות. אם כך רק תענה לי על השאלה הבאה - עם הדחף לקוקאין אתה יכול להתמודד בלי לקבל סיפוק? קשה לך לחיות איתו? אם התשובה לשאלות אלה היא כן, דע לך שזה כאין וכאפס לעומת הקשיים שהולכים לנחות עלייך במיד ה ותוסיף להשתמש. זה מילכוד 22 של הסמים הקשים. נסה להבין - אתה חזק מספיק לשרוד אותם רק אם אתה חזק מספיק לא להשתמש בהם בכלל. אם אתה אפילו קצת חלש בשביל להשתמש בהם, אתה תקרוס מהקשיים שהם יציבו לך בהמשך. שלא יהיו לך אשליות - It Gets Worst. אני הייתי רוצה לדעת משהו אחר - מה חסר לך בחיים? איזה חלל ריקני יש בתוכך שאתה מרגיש צורך למלא בסמים קשים? אולי תמצא דרכים יותר מדהימות לספק את הריקנות מאשר לשאוף חומר ולשקוע באבדון? אנא ספר לי... אני אשמח לשמוע מה מציק לך לא משנה כמה זה נראה לך מגוחך או לא לגיטימי :)

למעלה