אני מפחד..

cant1

New member
אני מפחד..

אני לא יודע מה לעשות.. אני נחשב עכשיו נפקד או עריק או לא יודע מה.. אבל אני לא מסוגל לחזור

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
../images/Emo5.gif

עכשיו כשהזמן שחולף לא מאפשר לך להניח את הדבר הזה בצד, כשפחד ומועקה הולכים ומצטברים, הפורום ואנחנו דואגים לך.. לפעמים לחצים מכניסים אותנו לשיתוק וחוסר כוח פנימי להתמודד... הזמן עובד ואנחנו יודעים שהדברים רק הולכים ונעשים מורכבים יותר ויותר.. כשמצד אחד אתה זוכר את הנסיבות שדחפו אותך לעניין, או הנסיבות שמפעילות את המנגנון שאולי משתק אותך ומקשות עליך להתבונן בהעדרות הזו ולגבור עליה.. וההבנה על רמת המציאות שהולכת ומסתבכת ומהו המחיר הדרוש לפתור את הבעיה.. כמו גם האומץ לעשות זאת.. נראה שעכשיו שווה לך לנסות ולהתמודד עם המעשה והמחיר ולאפשר לעצמך להתקדם...

cant1

New member
..

חזרתי אחרי הנפקדות לצבא וקיבלתי 10 ימי מחבוש על תנאי.. ועכשיו לא חזרתי שוב פעם אני לא מסוגל להיות שם .. אני שונא את החיים שלי וכל מה שקשור בהם.

kdani

New member
צריך למצא פתרון

תראה, פעם ראשונה היו אתך בסדר, תהיה איתם בקשר, תסביר את הבעיות שלך, צריך למצא פתרון שיעשה גם לך טוב, וגם למערכת. אל תמשוך את זה יותר מדי זמן, כדי שלא תגיע לעריקות, חבל. יש משהו שיוכל לשפר את הרגשתך ? תחשוב על זה, מה אתה שונא עכשיו ? דני

cant1

New member
=[

אני לא יודע אני מפחד להיות בבית אני מפחד להיות שם אני כבר לא יודע באמת שאני לא אוהב שום דבר בחיים האלה .

kdani

New member
פחד

תראה, אני לא יכול לחוות את הפחד שלך - כי הוא אישי שלך, אבל מנסיון אובייקטיבי, הצבא הוא אולי מקום קשה, מעייף, מדכא, מבלבל, אבל לא כ"כ מפחיד (לפחות לא ביחידות עורפיות), וככל שאתה מכיר אותו יותר טוב, אתה יכול להתגבר על הפחד הזה שמקנן בך. ברגע שתסדיר את הבעיות שלך, ותתרגל לשגרה מסויימת, גם תחושת הפחד צריכה להעלם. ואם אתה לא מוצא דברים לאהוב בבית או בצבא, צריך למצא אותם במקומות אחרים - חברים, טיולים, לפעמים בשקית שוקו ולחמניה בבוקר. תמיד בדיעבד הדברים לא יראו כ"כ נוראים כפי שהם נראים לך עכשיו, ואתה רק צריך להתגבר על הבעיות ולהמשיך הלאה.

lost angle 19

New member
מבינה אותך כל כך

אני נמצאת באותו מצב כמוך... מבחינת הרגשות לחיים. אמנם אני לא ערקתי מעולם אבל כמעט שעשיתי את זה... החיים לא פשוטים וכשאתה מגיע לצבא אתה מקבל את זה במכה וישר לפרצוף... אם אתה צריך לדבר עם מישהו על הרגשות שלך, אני כאן :)

למעלה