בעיות נוספות
אני רוצה להכנס לתחום תעסוקה חדש וחי בפחדים\מחסומים שמונעים ממני להרשם לקורס ולהתחיל במקצוע חדש.

דבר קשור בדבר אם אשן מוקדם אקום מוקדם יהיה לי זמן ללמוד...

אני ישן מאוחר וגולש המון שעות בלילה באינטרנט. מלכתחילה נשאר ער בלילות כדי לעשות ספורט בשכונה לרדת במשקל (עד שיהיה לי מכשירי אירובי בבית - כרגע מעדיף לא ללכת לחדר כושר)

קראתי באיזה מקום שחוסר שינה בלילה פוגע בקולגן ואלסטין ונראה לי בגלל זה ירד לי הנפח בפנים והזדקנתי.

קשה לי להראות פחות טוב כי אז אנשים מתייחסים אליי פחות יפה ופחות מוצי פוצי וזה מעליב אותי ומוריד לי את רמת האושר בחיים.
בעברי בגיל ההתבגרות הייתי כל כך יפה ומוקף בנות והייתי זוכר לכינויים של חתיך הורס, דוגמן וכוסון. כיום יותר לכיוון החמוד שזה מעליב מבחינתי.

אני מתוסכל מאוד , מרגיש שהחמצתי המון שנים של סטוצים, בילויים, קריירה.
אני בסוף שנות העשרים שלי. תקוע בבית ההורים כי הם מעירים אותי לעבודה כי אני ישן מאוחר ומתקשה לקום, אם לא יעירו לא אתעורר ולא יהיה לי עבודה ואם אין עבודה אין כסף ואם אין כסף יש לחץ נפשי ודיכאון רב יותר לכן תקוע איתם ולא משכיר דירה גם לא רוצה להשכיר דירה אם כל אחד רק אם אנשים קרובים ספציפיים שלא יכולים ולהשכיר לבד זה יקר אלא אם יהיה לי את המקצוע בתחום שרוצה להכנס אליו שיכניס לי המון כסף (במידה ואתמיד ואצליח) ואז יהיה לי כסף לדירה משלי ודירה משלי זה שקט נפשי מהלחץ והביקורת של המשפחה המעיקה ואולי אוכל לחיות סוף סוף ברוגע..