אני מפחד.

MiKe Grant

New member
אני מפחד.

אני מפחד. הייתי עכשיו אצל חבר שגר קרוב, עם כמה חברים. פתאום שמענו צעדים. טיללנו בכל הבית, לאט, עם כל מיני נשקים, מחבטים, כלים וכו' בידיים. אולי היה שם מישהו והוא ברח, היה לו מספיק זמן. לא ידענו. חזרתי הביתה עם לב דופק ממש מהר. פחדתי. כל הזמן הסתכלתי לצדדים והתפללתי שיהיה לי את הכוח להקפיא את מי שיתקוף אותי, אם ייתקפו. הגעתי הביתה. ראיתי שהאורות דלוקים. פחדתי. הוצאתי לאט את המפתח מהכיס, שאם יש מישהו- הוא לא יישמע אותי. פתאום נזכרתי באתמול בלילה- היו לי 4 הפסקות חשמל- אולי זה לא היה מקרי? פחדתי. אז... נזכרתי שאחי הקטן וחבר שלו הלכו לישון אחרונים, אז בטח שהם ישאירו את האורות- הם ילדים קטנים! עדיין פחדתי. ואני עדיין מפחד שאולי מישהו יבוא ויירצח אותי. חוץ מזה- אני שומע צעדים, אבל חזקים. אני מפחד. אם אני כן אמות היום - אני אוהב אתכם. מרז, שמחזיק אצבעות שהוא יחיה לפחות עד שיסיים לראות את כל העונות של באפי, ועד שייגמרן כל העונות של מכושפות.

MiKe Grant

New member
בבקשה, בואו למירק, אייסי, כל מה....

שאתם יכולים, כדי שאני לא ארגיש לבד.

Kryptonite

New member
רז,../images/Emo168.gif

עששה לעצמך טובה, תראה איזה פרק קליל של מכושפות (117, 406, 407) או את הפרקים הראשונים של באפי (103, 104, 105) או כמה פרקים של סמולוויל (115, 116!!!! 120) ותירגע. תאמין לי, זה רק הדמיון שלך. ואם אתה כבר רוצה כוח שיעזור לך, והוא אשכרה ממש זה טלקינזיס, אז תנסה להתאמן על זה.

MiKe Grant

New member
ראיון טוב, עפתי לראות מכושפות.

אבל הפרקים שאמרת- אין לי!!!! את באפי שלי נתתי לשרוני.... טוב, ביי!

MiKe Grant

New member
עפתי לראות מעודדות צמודות-הרבה יותר

קליל ממכושפות! ביי!

HuGo Hell

New member
סרט שולת!! ../images/Emo1.gif

יש לי אותו באיכות דיוידי! יש של אלייזה דושקו! וגלורי!

Charmed Gal

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

רואים לה את הצלעות, זה כל כך, אבל כל כך דוחה|!!

The Pink Dragon

New member
רזה מדייייייייייייי!!

ותום (
) הבגד ים לא קטן עליה... בואו לבריכה שלנו ותראו. ככה נראה בגד ים כשהוא גדול על מישהי..

Woogyman

New member
Bring It On Again ../images/Emo110.gif

זה ההמשך של מעודדות צמודות. אל תשמח עדיין, כי אף אחד מהצוות המקורי של הסרט לא משתתף בהמשך. ההמשך מספר על קבוצת מעודדות אחרת, אבל אמרו לי שהוא ממש טוב.

RoyalWizard

New member
אולי זה פארונידה

אני פרנואיד כי אני גר בבית משותף וכן כל הזמן יש צעדים ורעשים כאלה ויש לי את אותו סיפור כל לילה!

Yoav Nukem

New member
אל תדאג...

מחר בבוקר אתה תתעורר ותחשוב על מה שחשבת אתמול, ותגיד איזה מפגר היית שחשבת על זה, וכבר לא תאמין במישהו שירצח אותך וכאלה...

למעלה