אני מפחד.

• פותח הנושא yad
  • פורסם בתאריך

yad

New member
אני מפחד.

מפחד מהמצב עכשיו. כל הארץ מתכוננת למלחמה. אלי ישי אמר שש``ס תתמוך בממשלה כי זה לא זמן לדרישות פוליטיות. באנה, אם אפילו ש``ס עזבה את המשחקים הפוליטים, המצב באמת חמור. כל המפלגות פתאום נורא נחמדות... רוצות להצטרף לממשלה... תומכות. לפחות לזה יש להן שכל. לא לעשות עכשיו שטויות. צריך יציבות. חטפו חיילים היום. למי שלא שמע. 3 במחיר של אחד. החיזבאללה בא בדרישות הקומיות שלו עוד פעם. נחזיר לכם 3 חיילים אם תשחררו את כל המחבלים. כן, ובדרך גם נחריב את תל אביב ונבנה פסל של חסן נסראללה ברחבת הכותל. ואם תהיה מלחמה? ברור הרי שננצח, אבל מה יקרה עד אז? מי ימות? אני דואג לחיילים האלה. לחברים שלי שיהיו ביחידות מובחרות, לעולם. כוס אמק. יש תחושה של מתח כזה באוויר. של מלחמה. של משהו רע שהולך לקרות. אני כל כך לא רוצה את זה. וזהו.

גם אני

כבר שבוע אי אפשר לדעת מה יקרה כל רגע. אבל היום נראה שבאמת תתחיל מלחמה. חיל האויר מוכן להפציץ את לבנון אם החיילים לא יוחזרו. אחר כך תהיה בינינו לבין הלבנונים עוינות. זאת תהיה כבר פעם שניה שאנחנו נהרוס את לבנון כדי לפגוע בחיזבללה ולא נצליח לפגוע בחיזבללה. נראה ששום דבר לא עובד, שכל המדינה עשוייה מטעויות.

erez3000

New member
דיי למדיניות ההבלגה!!

מכתב זה מיועד לדרג המדיני והפוליטי של מדינת ישראל!! תפסיקו עם מדיניות ההבלגה המטופשת הזאת שאין לה תוצאות חיוביות אלא רק תוצאות הרסניות!- אם היינו משתמשים בנשק חם ויורים בכל פלסטיני שרק מרים אבן מזמן כבר היה שקט במדינה וזה לא משנה אם פלסטיני או ערביי ישראל , כולם רוצים מאוד להעיף אותנו מכאן במחיר של אבידות בנפש, העיקר שנעוף מכאן. במקום שנגן על עצמנו אנו מבליגים. יורקים לנו בפרצוף ואנו אומרים יורד גשם!!! מה קרה לנו?? איפה העוצמה שלנו?? אם במלחמת השחרור נלחמנו נגד 7 מדינות וניצחנו... איך אנו לא מצליחים להשתלט על העיניינים במדינה??? ממש מרתיחה אותי הגישה המטופשת -איך ישראל תראה בעיניי העולם אם היא תנקוט בצעדים האלו ואלו... למי אכפת מהעולם הזה שכל כך שונא אותנו! כל העולם אנטישמי, אסור לנו בכלל לחשוב על מה שאומרים מדינות המערב עלינו. אני מודה שאנו כלום ביחס לעולם ואנו לא יכולים לזוז בלי ארה``ב,ואנו תלויים במדינות אירופה בייבוא ובתחומים אחרים... -אך אין מה לעשות , כאן מדובר על חיי אדם . שימו לב הצרפתים שונאים אותנו. הם תמיד נגדנו. גם במלחמת ששת הימים הם הפסיקו לספק לנו חלקי חילוף למסוקים בגלל שנלחמנו עם הערבים. ימותו כל האנטישמים !! בקשר לחיזבאללה ולבנון, הפתרון ה י ח י ד הוא לפוצץ להם את התשתיות ואפילו לפוצץ את כל לבנון, זו השפה היחידה שחיזבאללה מבין. ``עוד יבוא שלום עלינו ועל כולם``

חשוב מאוד איך נראה בעיני העולם!

היום היתה לי שיחה עם נעל, והיא הזכירה לי שמלחמת העולם השניה פרצה בגלל שבעיני העולם גרמניה היתה אשמה בפרוץ מלחמת העולם הראשונה. אם לא היו מחליטים שגרמניה אשמה, ולא מטילים עליה את כל הסנקציות שהטילו, יש סיכוי שלא הייתה מלחמת עולם נוספת. אז אתה אומר שזה לא חשוב מה מדינות אחרות חושבות עלינו? ומה הכוונה לירות בכל פלסטיני? אתה חושב שהאנושות נמצאת באיזה סוג של רגרסיה בהתפתחות המחשבתית? בנאורות? כבר אמר הכתוב: ``אל תירה, ישראל, אל תירה, כי יירו עליך חזרה`` וכן, הם היו יורים עלינו ואז אנחנו עליהם, והם עלינו, ואני לא רואה שום דבר טוב יוצא מזה. אתה והפוליטיקאים צריכים לקלוט שבשביל להחלץ ממצבים מסובכים צריך שכל ולא כוח! אפודת המשוגעים, עוצבה בצורה כזאת שמי שלא יכול להשתמש בשכלו בבהירות לא יוכל להחלץ ממנה, לא משנה כמה כוח יפעיל. הקוסם הודיני הפעיל את שכלו באופן מבריק ונחלץ ממנה. המצב הזה הוא אפודת המשוגעים אליה נקלעה המדינה. השלטון צריך להשתמש בשכלו ולחלץ אותנו ממנה. אך ורק בשכלו!

MajoR_ToM

New member
אתה `` טיפה `` מגזים

אני מסכים עם העובדה שנימאס וצריל להתחיל לקחת את העיניינים לידיים . להשתמש יותר בנשק חם ולהבהיר להם שלאנחנו כבר לא משחקים איתם , מי שירים אן על חייל ישלם על זה . הם חובים שהם כל כך מסכנים , כשמישהו מהם מת הם כולם עצובים ואומרים שצ``ל רצח את המסכן , העובדה שהאדם שמת מת בגלל שהוא תקף חיילים - לא משנה להם - הם מעדיפים לא לציין אותה . חשוב לזכור - הם התחילו את המהומות . אף אחד מהם לא שה תמים ואף אחד לא ניפגע בגלל שהוא סתם עבר את הכביש . הניפגעים הם רק מצד אלה שתקפו חיילים . אבל - וזה אבל גדול - העולם לא אנטישמי . זה הצהרה מיושנת מאוד , מטופשץ וחסרת שום יסוד . צרפת כבר מזמן לא אנטישמית . עברו הימים שבהם יהודים נירדפו והוחזקו למטה . היום לא חסר יהודים בממשלה של שום מדינה דמוקרטית . וההצהרה `` מוות לאנטישמים `` גם היא מוגזמת - זה כמו שאנטי שמי יאמר `` מות לאנטי אנטישמים `` . יש להם דעה - דעה נוראה ואכזרית - אבל זה הדעה שלהם . זה בדיוק כמו שאני אומר `` מווץ לדתיים `` רק בגלל שאני מחשיב אותם לאנשים טיפשים יותר ממני ( דיון בפני עצמו ) . SHINE ON

אף אחד לא נפגע סתם בגלל שעבר את הכביש

אף אחד לא זעק לעזרה אחרי שירו בבן שלו והחיילים הישראלים (שעמדו מולם בדיוק, זה שקר מה שהיה בעיתון) במקום להגיש לא עזרה המשיכו לירות והרגו את הבן שלו, אף אחת לא חיכתה לאחותה ובלי סיבה קיבלה מכות רצח. אף אחד, אף אחד, אף אחד.... מכיר את השיר ``כלום לא עצוב`` של אביתר בנאי?

פלויד

New member
רגע רגע....

אני לא חושב שזה מפלצתי מצדי לרצות במותם של אנשים שהיו עושים מהמדינה הזאת הרבה סבון. לא הייתי אומר על הנאציזם שהוא לגיטימי כמו יהדות או בודהיזם למשל. והאנשים בצרפת אולי לא אנטישמים, גם הממשלה לא, אבל היא בהחלט נגד מדינת ישראל בכל הזדמנות, מן הסתם בגלל שהם לא רוצים להכעיס את המוני הערבים שחיים אצלם ולהכנס לסיטואציה שלנו. shine

yad

New member
מה גורם לך לחשוב

שצריך להרוג מישהו בשביל להפסיק מהומות? מספיק היה שהיינו מרימים מסוק אחד לאוויר מעל כל מהומה, ומודיעים למתפרעים שיתפנו עוד 10 דקות, או שמתחילים להביא להם פצצות לגבות (ורסיסים לריסים). לא יודע למה לא עשו את זה. דרך אגב, הבריטים השתמשו בדרך שלך לדכא מהומות. כל פעם שהערבים בארץ התפרעו, הם השמידו כפרים שלמים. ואז היה שקט, אבל לא להרבה זמן. לפי דעתי, ברק לא עשה את זה כי הוא עדיין חשב שיש סיכוי לשלום, והוא לא רצה לקבור אותו. עכשיו הוא כבר יודע שבדורנו לא יהיה שלום. אז הוא הציב את האולטימטום הנורא הזה.

Black Star

New member
כנ``ל

אני מנסה לא לחשוב על זה, להתכחש לכל העסק...אבל אני לא מצליחה. ויש לי הרגשה של מועקה שיושבת אצלי, כבד כבד, ואני כל כך מפחדת. אני לא רוצה מלחמה. ואני לא רוצה שמישהו ימות- אף אחד. והחיילים האלה שנחטפו.. זה כל כך כואב לי!!! ויש לי יותר מדי חברים בצבא, אני לא רוצה שיקרה להם משהו. ונמאס לי מהמצב הזה, שנראה שאין אף דרך לצאת ממנו עם כל הפוליטיקות האלו... ואם רק הייתה יותר אהבה בעולם לא היה קורה כלום.. אני פשוט חושבת וחושבת על המצב ולא מצליחה להבין למה אף אחד לא מוכן פשוט לוותר, להתפשר. אחרי סמינר שהיה לנו עם פלשתינאים שנה שעברה חזרתי מיואשת, ואני רואה עכשו שצדקתי. הם היו מלאים בשטיפות מוח, דיברו בקלישאות ובסיסמאות, עיוותו עובדות (כן, מילה יפה לשיקרו בלי למצמץ) ולא היו מוכנים אפילו לשמוע אותנו. כלומר, הם שמעו- אבל הם הגיבו כאילו אמרנו דברים לגמרי אחרים. אני הייתי בקבוצה שכולם בה היו שמאלנים, עם נכונות אדירה להתפשרות ולויתורים עצומים, והם התייחסו לדברינו כאילו אמרנו שאנחנו רוצים את שני עברי הירדן.. וזה בדיוק אותו דבר עכשו. אני לא אומרת שישראל היא טלית שכולה תכלת, בכלל בכלל לא, אבל מה לעשות- הפלשתינאים פשוט לא מוכנים לוותר, לא מכירים בזכותנו- ואנחנו כן מוכנים. אז אני חושבת שבמקרה הזה, אם אפשר להפריד ל``טובים`` ו``רעים``- מי שמעוניין רק להרוס את הצד השני ולא מוכן להכיר בו, יהיה ה``רע``, לא? אני פשוט מיואשת. בא לי לבכות. מאז שאני זוכרת את עצמי, מאז שגיבשתי דעות עצמאיות, האמנתי בכל ליבי שהערבים מעוניינים בשלום, שאפשר להגיע לשלום אמיתי ושהם יהיו מוכנים להתפשר ולהכיר גם בזכותנו לחיות פה. ועכשו אני פתאום רואה שאין סיכוי, שהם הולכים פה על מלחמה. המשפט שהכי הראה לי את המצב המזופת היה מה שטיבי אמר לאחר שפינינו היום את קבר יוסף. ``לאחר שישראל פינתה את המתחם, אין לפלשתינאים מה לעשות שם``, כמעט במילים אלה. כלומר, הם לא באמת צריכים אותו? הם רק רצו שנעוף? זה עושה לי רע.

קרני

New member
כולם מפחדים!!!

אני מזדהה לגמרי עם מה שכתבת. כולם מפחדים, סוחבים צוק שחור בחיים הקיומיים שלנו. מלחמת קיום. היי, רגע, אף אחד לא רוצה מלחמה. אף אחד לא רוצה לשמוע שחבר נהרג, ששכן נפצע, שמשפחה אחרת בוכה... אני יושבת כל היום ומנגבת דמעות של כאב ופחד מהלב והעיניים. אף אחד לא רוצה מלחמה! נחזיק אצבעות שהגרוע מכל לא יקרה. כן, אתה צודק אנחנו חזקים ונוכל לגבור עליהם, וזו חצי נחמה כי המחיר, המחיר יהיה כבד והתוצאות יובילו למקומות גרועים יותר. במלחמה הזאת לא יהיו מנצחים. באף מלחמה אין מנצחים! ממני, שמקווה ומתפללת לשימוש בכוח השכל ולא בכוח הרגש של הצדדים.

ahuva

New member
I`m also afraid

mide can brig beter results, hope ther are enough wise people in Israel and in the other side that will use this power. I think the same.the power of the

goldy

New member
כל ישראל ערבים זה לזה!

ולמי שלא הבין: ערבים מלשון ערבות! לא התכוונתי לערבים זבלים שרוצים בחורבן מדינת ישראל.

yad

New member
תמיד אמרתי

שבשביל לאחד את העם שוב צריך מלחמה. רואים? עכשיו המפלגות הולכות מכות על מי יהיה בממשלה. בחירות? מה זה? מהפלשתינים אני לא מפחד, משאר אומות ערב כן. סדאם המטורף הזה רוצה להשמיד את הציונות. איזה כיף. הבעסה זה שיש לו עכשיו סקאדים ממש טובים. אבל מה, לנו יש טיל חץ. רק מעט ראשי נפץ כימיים יפגעו בישראל. הרבה פחות אנשים ימותו. מה אני אגיד לכם, אידיליה עם החץ הזה. אני פשוט כל כך לא מודאג עכשיו שהרגיעו אותי שכל מערכת ההגנה מנשק כימי\ביולוגי לא עובדת טוב לפי דו``ח מבקר המדינה. סמים חבר`ה, זה הפתרון.

למעלה