אני מפליץ הרבה

yuval123221

New member
אני מפליץ הרבה

פעם בשלוש ימים יש לי כזה מלא פלוצים וממש מסריחים שבאים לפעמים כל 2 דקות ולפעמים כל 10 דקות אפילו היום חירבנתי בבצפר ואז אחרי זה עדיין המשיכו להיות לי פלוצים פעם גם לא היו לי הרבה פלוצים וגם הם היו הרבה פחות מסריחים זה קשור לתזונה או משהו אחר? איזה מאכלים גורמים לפלוצים מסריחים ולהרבה פלוצים?

dietcafe

New member
גזים

תלוי, אצל כל אחד זה נוצר ממאכלים שונים אני יודעת לגבי שפרי הדר עושה לי גזם לא נעימים והכי מזיק לי אילו סוכריות ללא סוכר. כנראה הממתיק שם עובד עלי לא טוב. 2-3 סוכריות זה עדין בסדר אך אחרי הסוכריה הרביעית גם אני לא מסוגלת לעמוד בריח... היה קשה לגלות מה עושה זאת ועל כן אני משתפת...

yuval123221

New member
וזה גורם

וזה גורם גם שיהיו הרבה פלוצים כל הזמן? וזה בטוח בגלל מאכל כלשהו? לא יכול להיות שזה ממשהו אחר? איך לבדוק מה המאכל? פשוט כל שבוע לא לאכול משהו אחד ממה שאני אוכל בדרך כלל?

yuval123221

New member
וכמה זמן לוקח לאוכל להשפיע?

נגיד אני אוכל משהו שגורם לי לפלוצים היום אז מתי היא יתחיל להשפיע ולכמה זמן?

גזים - תשובה

שלום רב, האם עשית איזשהו שינוי בתזונה בתקופה האחרונה? גזים מוגברים יכולים להיות על רקע גורמים שונים כמו אי סבילות למזונות (למשל אי סבילות ללקטוז - מוצרי חלב), צריכה עודפת של סיבים תזונתיים (במידה ואתה אוכל הרבה דגנים מלאים, קטניות וכדומה), צריכה של מזונות יוצרי גזים כמו ירקות כרוביים, פלפלים וכו' בכמות גדולה. אם התופעה ממשיכה ומפריעה לך ניתן לפנות לגסטרואנטרולוג ודיאטנית לצורך טיפול. בברכה נטלי

yuval123221

New member
תגובה

אני התחלתי חדר כושר לפני 3 חודשים אז אמרו לי בשביל מסת שריר צריך לאכול 1000 קלוריות יותר ממה שאני צריך ואז לעלות איזה 10-15 ק"ג ב3-4 חודשיפ או כמה שאני יצליח ואז להוריד משקל וזה ישאיר רק תשרירים ויוריד תשומן אז התחלתי לאכול לאט לאט יותר ויותר אוכל עד שהגעתי ל3000 קלוריות לפעמים ולפני זה אני אכלתי אולי 1800 קלוריות ביום אבל נירלי פחות והרוב מפיתות שאני לוקח לבצפר ומשוקולדים (ואני הייתי צריך 1800 קלוריות לפי מחשבון) ואז גם התחיל להיות לי ימים שהיה לי הרבה פלוצים אבל אני לא בטוח אני כבר לא זוכר יכול להיות שהיה לי רק קאקי שהוא היה כמו שלשול והתחלתי לחרבן פעם ביום ולפעמים גם פעמיים ביום אבל ממש קצת ולפני זה הייתי מחרבן פעם ביומיים-שלושה ימים אחרי זה שברתי תיד והפסקתי להתאמן ולאכול וירדתי שתי ק"ג ואנ לא זוכר אם היה לי הרבה גזים ועכשיו חזרתי להתאמן ולאכול ויש לי גזים זה יכול להיות בגלל מרק ירקות מוקרם? או בגלל בננות? ונגיד היום אני יאכל בערב משהו שלא טוב לגוף שלי וגורם לי לגזים אז מתי זה יתחיל להשפיע ועד מתי?

yuval123221

New member
וגם פעם לפעמים שהייתי מחרבן לא הייתי צריך ל

לנקות כי זה יצא חלק ועכשיו אני תמיד צריך לנקות

Pלמוני

New member
קודם כל תפסיק לאכול פיתות ושוקולדים..

2.לא לאכול מתוקים בכלל,ולאכול רק דגנים מלאים [כמו לחם מלא עינן של אנג'ל]. אני שותה בערב הרבה חלב סמוך לשינה (ביום אני לא צורך בכלל חלב ומוצריו)-ואז בבוקר מתרוקן ויכול להתחיל יום חדש על קיבה נקיה (וקיבה נקיה מונעת גזים-כי הפסולת גורמת לגזים). 3.קטניות לא מונבטות גורמות הרבה גזים. 4.עדיף לאכול בשר רק בלווי ירקות טריים ומבושלים המכילים סיבים(כדי שלא תתקע הפסול בקיבה-ועצירות גורמת לגזים). 5.לא לאכול מזון מעובד-רק טבעי כל זאת למדתי מניסיוני האישי

eti119

New member
גם אני הייתי סובלת מגזים וריח מזוויע אבל התחל

התחלתי לשתות משקה אלוורה בטעם אפרסקים שהביא אותי למצב של איזון במערכת העיכול יציאות קבועות ובריאות והרבה הרבה פחות גזים ונטולי ריח כמעט לחלוטין אם תרצה אני אחפש עבורך את הטלפון אני אישית ממליצה בחום

yuval123221

New member
תגובה

זה כאילו משמש נגד זה במיוחד או במקרה זה אצלך עוזר? (כמו שלכל אחד מאכלים אחרים גורמים לגזים) וכמה זה עולה? וכמה צריך לשתות כל יום?

eti119

New member
יש לי תחושה שאתה מסתלבט אבל אני יענה בכל זאת

זה עולה120ומשו..לא זוכרת בידיוק... שותים כל יום 30 מ"ל לי זה ממש עזר..ממצליצה לנסות לא מכירה את אלו מהקישורים שהוספת...תהיה בריא

yuval123221

New member
וכמה ליטר זה?

כמה ליטר יש בזה? בטוח זה עוזר? זה משמש לזה? יכול להיות שזה לא יעבוד אצלי? וקונים את זה בסופר פארם? לבקש פשוט משקה אלוורה בטעם אפרסקים? (יש עוד טעמים?)

כברלא1

New member
יובל- צר לי אבל כנראה המעיים שלך זקוקות למנוח

זה ככל הנראה מעודף מאכלים המעמיסים את המעיים. יכול להיות גם מחלת קרוהן..(שים לב אם יש לך גם חום..) כל אוכל מורכב-מטוגן- מקושקש במליון חמרים ותהליכים מורכבים ב 2 המקרים- תכנס לדיאטה סופר רצחנית - מבחינת אופי האוכל- הכי פשוט שיש. עדיף להתחיל בצום ואח"כ לעבור לפריכיות אורז. חאלס כל הזבל- מטוגן- מקושקש במליון חמרים ותהליכים מורכבים . בהצלחה.

למעלה