אני מפסיקה להצביע ליוסי. כנסו

אני מפסיקה להצביע ליוסי. כנסו

יוסי מתנהג בצורה מאד מכוערת לאחרונה. מעבר לעובדה שהשתן עלה לו למוח והוא הפך להיות שחצן מדי, הוא גם חוצפן ומעז לרדת על לאון ודיירים שהתקשו במשימה, כשהוא עצמו נכשל במשימה אחר משימה ובחלק גדול מן המשימות הוא בכלל לא השתתף. בחיים לא לאון ולא אף אחד ירדו על יוסי בגלל כשלונותיו (משימת הכדורגל, משימת החשמל, משימת החיקוי של ונסה בה גם הוא וגם עינב פישלו, וכל המשימות שהוא לא השתתף בהן ואפילו המשימה הנוכחית - בה הוא צחק, זרק הערות שמכשילות ואסור לומר ועוד ). אבל הוא - החתיכת חצוף - מרשה לעצמו לרדת על אנשים כמו לאון, שמצליח בכל משימה, בגלל התקשות במשימה אחת שגם אדון בובליל לא עמד בה ועשה מלא פדיוחות בה. גועל נפש. הוא לא בן אדם הוגן בכלל. חבל שכולם כל כך סלחנים כלפיו וכלפי עינב והוא כזה גועלי. הוא יוצר אווירה מאד לא נעימה בבית. נראה אותו אם היו מכניסים מישהו שהיה עושה לו שוק כמו אשר או כמו אשתו. חוצפן. אני לא מצביעה לו יותר. לא מגיע לו לזכות. הוא לא יודע מה המשמעות של עבודת צוות. כולם כל כך מקסימים תמיד וסלחנים ורק הוא מרשה לעצמו ברוב חוצפתו לרדת על אנשים כשהוא זה שהכי נכשל במשימות ודפק תקציבים עד היום. אין לו מושג חברות מהי . אפילו את אשר - שהיה חבר שלו - העיף אותו על שטות. אז מה נשאר?

ingel

New member
יוסי ירד על לאון בצדק

זוהי משימה משותפת ולאון פשוט לא חשב פעמיים. הוא לא נתן את נשמתו. היה פעם שלאון ושפרה התלחששו והאח הגדול אמר להם 3 פעמים לשים את המקרופון והם פשוט שמו זין.בגללם נתנו קנסות. לא אכפת להם מהקבוצה.אכפת להם רק מעצמם. ומי שלא יודע מהי עבודת צוות אלו הם-צבר שפרה לאון ורנין שמתבודדים לבד כל הזמן ועושים אוכל רק לעצמם והעיקר מדברים רק על אחרים. אז יאאלה יאאלה מספיק להיטפל לדורבן.הוא המתמודד הכי אנושי בוילה.

למעלה