אני מפסיק את פעילותי בפורום

חיים_א

New member
אני מפסיק את פעילותי בפורום

לאור התנהגותו הבוטה של רוייקו והצנזורה שהוא מפעיל על הודעות שלי (וכנראה של אחרים), החלטתי להפסיק את פעילותי בפורום. ההפסד כולו שלכם. שיהיה לכולם בהצלחה.

רועי ב

New member
בייייייי

לא נרגיש בחסרונו של אדם שמנסים לעזור לו והוא תוקף אחרים

חיים_א

New member
מאיפה אתה יודע?

הרי רוייקו מחק את ההודעה שלי שלא היה בה דבר פוגע ולו ברמז קטן. אני לא זקוק לעזרה אני את הפחתת המשקל שלי כבר סיימתי ואני משתתף בפורום כדי לעזור לאחרים שנמצאים איפה שהייתי לפני 3 שנים. אם היית קורא את מה שנמחק היית מבין שנעשתה פה צנזורה ללא כל סיבה.

lir42

New member
חיים ולכל המעונין

גם אני נפגעתי מהתנהגותו אך רוייקו הסביר ממה נבעה התנהגותו והתנצל מול כל הפורום לכן הרגשתי צורך להתנצל גם על איך שפעלתי. כרגע אתה סתם מנסה לגרום כעס ומריבות ואני לא חושבת שזה בריא או הוגן. סך הכל אתה זה שיוצא מופסד לא אף אחד אחר כן אתה פורש לא אנחנו. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה איך שתהיה שלך לירי

gal33

New member
עובדת חיים: ההפסד הוא של 2 הצדדים

חיים_א, אתה הסברת את עצמך, כך גם רוייקו, וכך גם לירי. חבל להתבצר בכעס הוא מוביל רק לטרור, כך אנו חיים עכשיו... בטוחני שרוייקו לא ימחק הודעה בקורתית שתיכתב בצורה מכובדת. הוא גם הצהיר על כך בעצמו. הפורום הוא במה לחילופי דברים, לא להשתלחויות. אפשר להגיד דברים נונ-קונפורמיסטים, אך אין צורך לעלוב בצד השני - זה לא מקדם לשום מקום. בכלל בחיים.

RomiVais

New member
לדעתי חבל... ../images/Emo10.gif

אבל ההחלטה כמובן שלך... גם בוואלה אתה לא משתתף, נכון? בכל מקרה, אני מקווה שבאחד משני הפורומים תכתוב לנו, ואולי עוד תחזור... המון המון בהצלחה גם לך בהמשך הדרך, רומי

ורד *

New member
לחיים

תגובתך רק מחזקת את דבריי מאתמול שהפורום עסוק במאבקי כוחות טפשיים. במקום לבור את המוץ מהתבן, לנפות את הקש ולהפיק את מלוא התועלת מחברי הפורום אתה נעלב. אני חושבת שאתה צריך לעשות רגע חושבים ולשים על הכף את כל היתרונות מול החסרונות ורק אז להחליט את החלטתך. מקווה שהצלחתי להראות לך את הכוון. ערב טוב ורד.

רוייקו

New member
חבל לי על כך שאתה עוזב ועל כך

שבחרת בדרך הלוחמנית כדי לנסות לשנות משהו בפורום. אין ספק שמעתה התשובות יהיו זהירות יותר, הודות לך. אני בכל זאת מבקש ממך להמשיך ולכתוב פה בפורום. אין לי אליך דבר של כעס אלא אינני מוכן לקבל פניות אישיות תוקפניות ומכפישות, מבלי לנסות ולמצות קודם נימה חיובית יותר. אם היית פונה אלי בנימה מכובדת יותר, משהו כמו: רוייקו, אולי כדאי היה להזהר בתשובות שלך למשתתפים פה.. הם לוקחים זאת הביתה ויתכן שהתשובות אינן נכונות.. כדאי להזהר.. וכו וכו.. בטוח שהייתי מקבל את דבריך בצורה הכי מכובדת, אלא שבחרת בנימה מעליבה מלכתחילה. אני מוכן לקבל את טענותיך ולשנות אבל אתה צריך לשנות את הגישה שלך ולכבד גם אם טעיתי. צר לי על מחיקת הודעותיך, אבל אני חייב לשמור על אוירה מכבדת אפילו אם הייתה טעות. אשמח אם תמשיך ותקח חלק בפורום בהמשך. רוייקו

חיים,

אני בד"כ צופה שקטה בפורום - ונהנתי לקרוא את הודעותיך הענייניות. צר יהיה לי אם תעזוב. מקווה שתחזור בך.

למעלה