אני מפסיק לתרגם את ניפ טאק

Daniel0070

New member
אני מפסיק לתרגם את ניפ טאק

אם אני לא רואה לפחות עוד 10 תגובות על הפרק הרביעי - אין מצב שאני ממשיך. איזה נבלות אתם, אני מתרגם ואתם אפילו לא יכולים להעריך את זה?? 56 הורדות וסך הכל 5 תגובות. פשוט לא יאומן...

JudahKim

New member
תאמין לי שאנשים מעריכים אותך.

גם אני מוריד תרגומים בלי להודות. אני מתנצל אם לפעמים לא יוצא להגיד מילים טובות, אבל אני בכל זאת מעריך. אז אם ההזדמנות שלי היא עכשיו, אז תודה רבה, ואני אשמח מאוד אם תמשיך לתרגם, הפעילות שלך מבורכת.

pink smoke

New member
אל תפסיק דניאל!!! כי יש כאלה שכן

מגיבים וכן מאריכים אותך על זה כמוני למשל

shaniandjulian

New member
לא!!!!

אל תפסיק...... חברה שלי הורידה את הפרק עם התרגום ובזכותך הפרק היה כל כך מובן!!!! אני לא חשתבי שאתה רוצה שנודה לך אבל הנה:תודה!!!אתה ענק!!!אל תפסיק!!!!

RenanaD

New member
למה?! ../images/Emo7.gif ../images/Emo131.gif

כ"כ הרבה אנשים נעזרים בתרגום הנהדר שלך, חבל להפסיק...

Daniel0070

New member
לתרגם זה לא קל כמו שאתם חושבים

זה לוקח לי בין 5-6 שעות. ואני מעדיף לתרגם סדרות קטנות יותר של 20 דקות מאשר סדרה ארוכה כמו ניפ טאק, אחרי הכל אני מבין מה הם אומרים... אולי אני אמשיך עוד חודשיים, אחרי הבגרויות. אבל אם עד אז יצא הDVD עם תרגום בעברית - אז אני כבר אקנה אותו. יכול להיות שאני אמשיך לתרגם, פשוט אני קצת מצוברח עכשיו ו"אין דנים אדם בשעת כעסו" אז.... המבין יבין.

shumdavar1

New member
אל תפסיק בבקשה

חבל אם תפסיק לתרגם כי תאמין לי אם 50-60 אנשים הורידו תרגום של הפרק זאת אומרת שעזרת להמון אנשים אפילו שלא כל אחד אמר לך תודה. יש לי עכשיו בעיה עם הורדת פרק 4 אבל אני מאוד מודה על תרגומך והייתי רוצה להמשיך לראות את העונה 3 ואוכל רק אם תמשיך לתרגם.

i am lucy

New member
באמת עכשיו...דניאל...

אני ממש בשוק, אתה באמת יושב ומתרגם פרקים של ניפ\טאק, כאילו, ברצינות, מה אין לך משהו אחר לעשות בחיים? צא החוצה, תפגש עם חברים (אפילו תלמד או משהו!!) אבל לשבת כל היום בבית ולתרגם פרקים של ניפ.טאק להנאתך, זה פשוט עצוב, ועוד בחופש?! מה נסגר איתך בן אדם?! מילא יש את אלה שממש משקיעים בפורום הזה, או אלה שבאמת מגיבים כל יום וקוראים...סבבה...סוג של משועממים אבל ניחא, אבל עכשיו ברצינות, תפסיק עם זה! זה נורא! GET A LIFE DUDE ואתם, חברי הפורום, תעריכו מה שהוא עושה לא כל יום אנחנו פוגשים אדם כל כך משועמם ואם אתם באמת נעזרים בשעמום שלו כדי לראות פרקים לא מתורגמים של ניפ.טאק, הרי עבודת קודש הוא עושה. נא למחוא כף
ולהוקיר...

Daniel0070

New member
זו בדיוק אחת הסיבות שאני מפסיק

באמת היה כיף לתרגם אבל דוגרי - יש לי חיים ומילא אם הייתם מגיבים אבל סתם ככה - אולי בתשלום, אולי. וכמו שידידי פה למעלה אמר - יש לי חיים. ולידעתך, לא הייתי משועמם אלא באמת ובתמים רציתי לעזור לאנשים ליהנות יותר מהפרקים, אבל אם זו הגישה, סבבה. שלום ולא להתראות

b u s t e d

New member
../images/Emo45.gif!

זה אדם אחד שכתב תשובה בכלל לא לעניין! אין שום סיבה שתתיחס לזה! אני, אישית, מעולם לא הורדתי מהתרגומים שלך כי אני לא צריכה, אבל אני יודעת שזה פשוט מדהים שבן אדם לוקח זמן מחיו כדי לעשות משהו שעוזר לכל כך הרבה אנשים! אתה אמרת- 56 הורדות! זה מספר עצום! ותאמין לי, אני מבינה איך ההרגשה כשלא מכריכים דברים שאתה עושה, וגם אם אתה יודע שמעריכים אותך- זה עדין חשוב מאוד לשמוע את זה. ולצערי רוב האנשים לא מבינים את זה.. את זה אתה לא יכול לשנות, וגם אני לא. בכל מקרה, אני בטוחה שאתה כן מפיק מזה דברים, אם זאת ההרגשה שאתה עוזר ל56 (!) אנשים ואם זה האנגלית והעברית שאני בטוחה שאתה משפר גם אם אתה לא שם לב ע"י כתיבת התרגומים. בכל מקרה, אם אין לך חשק להמשיך לתרגם אין שום סיבה שתמשיך.. אחרי הכל- בחירה שלך, חיים שלך ואין לאף אחד זכות להגיד לך מה לעשות! אבל אם אתה מפסיק רק בגלל שאתה מניח שאנשים לא מעריכים את זה, או בגלל שאתה רוצה שהם יגידו לזה, זאת, לפי דעתי, טעות.

למעלה